נושאים מאוסים

b love

New member
אצלי אין מהו שאני לא אוהבת ממש

חוץ מפוליטיקה, כל עוד כותבים את זה בצורה מעניינת ומרתקת אין סיבה שאני לא אקרא, אני אוהבת במיוחד רשומות של צילומים ורשומות הומוריסטיות.

chen snape

New member
יש כמה נושאים שאני לא אוהבת לקרוא

אהבה ויחסים מעולם לא עניינו אותי, גם לא "קמתי בבוקר צחצחתי שיניים", ומתמונות אני סולדת לגמרי. אני חושבת שאני היחידה בעולם ששונאת תמונות. זה מאיט את המחשב וזה כל כך לא מעניין לראות אנשים לא מוכרים, אני לא מבינה מה אנשים מוצאים בזה

אני משתדל למקד את קבלת העדוכנים

בצורה כזו שלרוב אקבל בדיוק מה שמעניין אותי. בד''כ אני לא קורא מעבר לזה, אלא אם במקרה נתקלתי פה ושם.. וזה לא קורה הרבה. כך שאין נושא כרגע שמאוס עלי, במיוחד כי בגדול, כל העדוכנים קשורים לנושא אחד בלבד, פחות או יותר.

mary lou

New member
אצלי זה תקופתי...

אם יש נושא שמככב בתקופה מסויימת (קצב, רמון, גאווה, תוכניות טלוויזיה...) וכולם מרגישים צורך להביע דעה בעניין זה נמאס. בעיקר כי אחרי כמה רשומות טובות הדברים מתחילים לחזור על עצמם.

מה שנמאס לי לאחרונה זה

פוסטים על הטרדות מיניות. כן אני יודעת שזה נושא חשוב, אבל המחשבה על זה עושה לי רע. כמעט כולן חוות את זה וכולן מספרות על זה. והכי גרוע זה לשמוע תגובות לא אהדות של בחורים שכותבים: "בטח התנהגת כמו זונה." הם פשוט ממשיכים להעליב את אותה בחורה. הם לא רואים את הכאב. הם בטוחים שזה מאבק בין המינים, במקום להבין שזה פריקה של רגשות כואבים. אני גם לא אוהבת פוסטים עם דעות פוליטיות. הכותבים כותבים על משהו שלא קשור אליהם, אלה הם חווים את דעתם על משהו ששודר בכלי התקשורת. אין להם נגיעה ישירה לנושא, והם סתם מתערבים. אם מישהו צופה בתקשורת כדי למלא את החיים שלו, שימצא תחביב.

מסכימה, לשני הדברים.

עם כל הכבוד לחשיבות הנושא, כשטוחנים ודשים זה מאבד לגמרי מהאפקטיביות שלו. פוליטיקה משעמם, הנושא החם משעמם, משמעות החיים בגרוש משעמם. אוהבת אמירה אישית רעננה, יצירתיות מחשבתית, סקס והומור. חח... אני נשמעת כמו מודעה בג'ידייט:)

mishmushim

New member
לא אוהבת לקרוא על

פוליטיקה. מעולם לא התעניינתי בתחום הזה. וגם על כלכלה, היסטוריה ובכלל פוסטים כבדים ממש קשה לי לקרוא. מה שאני כן אוהבת זה סתם חוויות קלילות מחיי היום יום וחשוב שירשמו בצורה קולחת עם טאצ' של הומור. כך גם אני מתייחסת לבלוג שלי עצמי.

TaxiMedia

New member
אני נגד

ולא רק בגלל שאני מוצא את עצמי בשלוש מהקטגוריות שהוא סימן כמאוסות, אלא משום שאני חושב שאפשר לכתוב על נושא לעוס מזווית חדשה ומעניינת. לטעמי, זו החוכמה.

siv30

New member
אני לא מקטלגת לפי נושאים

אלא לפי כותבים. יכול להיות נושא הכי משעמם בעולם וכותב מוכשר ואני אקרא את הפוסט. מה שלא מעניין אני פשוט לא קוראת.

דנטל

New member
אין לי מאוסים, יש שלא מענינים

נושאים שלא מענינים אותי בכל מקרה אלה נושאים שלא ארצה לקרוא עליהם בבלוגים. אולי לא מאסתי, כי אני לא קוראת כל כך הרבה. אני כן יכולה להגיד שהיה איזה שבוע אחד לפני כמה זמן שכמעט כל יום היה איזה קישור למשהו אחר על שומן (לא דיאטות, שזה משעמם אותי מלכתחילה, אלא החיים כאדם שמן) ובתור שמנה זה מענין אותי, אבל לא כל יום ובטח לא קיטורים על היחס של הזולת, כך שאותו שבוע בהחלט המאיס עלי את הנושא הזה, רק שאני לא בטוחה שאם יהיה שוב קישור למשהו כזה לא אכנס אליו ושבזאת הפסקתי להתענין.

למעלה