נושא:אבטחה

take out

New member
נושא:אבטחה

איפה,כמה,למה כל השאלות שקשורות אתם יכולים להגיד איפה להתעניין? כמה זה עולה? ירצו לסווג אותי? וכ'ו...

אבטחה וביטוח

לסווג? מה זאת אומרת לסווג? הממ... אני אתעלם מזה... טוב. אבטחה. בעיקרון, אבטחה עד היום הייתה כורח של חברות הביטוח. ראיתי רק משחק אחד התרחש ללא ביטוח וארגן אבטחה, לעומת המוני-המונים של משחקים שלא מצאו את העניין הכרחי. והדבר נכון במיוחד כשמובר במשחקים של חצי לילה לבני גילך. זו תקורה רצינית ולא חיונית - לפחות עד שתעבור את ה-100 איש. רד מזה. ושלא יהיו לך רעיונות - כנ"ל הביטוח. הביטוח הוא למעשה פוליסה מצומצמת בגרסה מעוותת של ספורט אתגרי, שמיועדת לכסות את מארגן האירוע (ומארגן האירוע לבדו) במקרה של תביעות. עכשיו כדי שהפוליסה תגיע לידיי מימוש, צריך שיקרה משהו רע, שיהיה בו נזק, שהניזוק יחליט לתבוע את המארגן, ושגם יעשה את זה. ...וגם אז זה לא תמיד מכסה את כל הצדדים, כי - מה לעשות - זה טיבעם של חברות ביטוח. משחק לחבר'ה שיביאו את החבר'ה שיביאו את החבר'ה - זו התארגנות פירטית - וזו ההתחלה. רק אחר-כך מגיעים למועדון עצמאי, להתארגנות רשמית וכל הדברים הכבדים, הבירוקרטים והמייבשים האלה. עד שלא יהיו לך 100 אנשים קבועים בקבוצה - אל תחפש מכשולים. שחק פשוט.

take out

New member
אמרתי אז זה פעם אחד ופעם שנייה

אני לא יודע מה הייתי עושה בלעדייך!!!

the off player

New member
מצד שני

אם מישהו יפגע ויחליט לתבוע אותך (ד"א עד עכשיו זה לא קרה למיטב ידיעתי, אבל מה אם?), תיפול האחריות על הוריך, שהם האפוטרופסים החוקיים שלך, וזה יהיה ממש לא נחמד. אני לא אומר שזו סיבה לא להרים משחק, אני רק אומר שזה משהו שצריך לחשוב עליו.

take out

New member
אני לא יכול להגיד משהו כמו...

"האחריות כולה שלכם אם תפצעו או שהציוד שלכם ינזק זה לא תהייה אשמת המארגן"?

התארגנות ספונטאנית

יש שני מושגים חשובים: תארגנות פירטית והתארגנות ספונטנית. ברמה העקרונית, מדובר בהתארגנויות לא רשמיות ולר בירוקרטיות, שהמילה 'מארגן' לא ממש מתאימה לתיאור האיש העומד במרכז, אבל לא ניכנס לזה. ממש להבין מה קורה שם בנבכי החוק - זה דיי מעייף. בעיקרון, התארגנויות כאלה הם חוקיות, ואין להם ממש גוף רשום שעומד מאחריהם. מכל מקום - לא על זה צריך לסמוך, אלא להיות זהיר. אנא, עבור על החומר הקיים, והשקע מעט מחשבה: כיצד ליצור סביבה בטוחה כנגד מיקרים של פציעה - זה הכל. אני מציע לא להסתבך, ולאמץ את התקן שמופיע במאמרים של הפורום הזה (לינק בשורת הקישורים למעלה). ותזכור - אמצעי זהירות הם אמצעים. לא מטרה.

the off player

New member
בטח שאתה יכול, רק שזה לא קביל

לא שאני משפטן או עורך דין, אבל למיטב הבנתי: א)מדובר בקהל של חברה צעירים מ-18, כך שהם לא יכולים להתחייב משפטית לכלום. ב)אם יגרם נזק באשמתך בעקיפין או במישרין, לא משנה שום "הסרת אחריות" (אם לא תבדוק נשקים כמו שצריך וכו'). יש עוד לזה, אבל אני לא מתכוון להוסיף.

godzy

New member
ואיפה...

סתםשאלה, איפה נכנס WAR4RING2 בתמונה? לא היה ביטוח, ובנוגע לאבטחה, אני יודע שהיו נושאי נשק.

the off player

New member
היה ביטוח, הייתה אבטחה

WAR היה ,למיטב ידיעתי, המשחק הראשון עם ביטוח רשמי ותיאומים וכו. הבעיה הייתה שתנאי הביטוח לא מומשו(מה שדי ביטל אותו), האבטחה הרשמית לא תפקדה כמוש צריך בגלל תנאים שונים(למרות שהאבטחה הלא רשמית תפקדה נהדר).

ד ג י

New member
אז למה הטופס הסרת אחריות??

אם גם ככה יש ביטוח למה צריך את הטופס הסרת אחריות??? ולמה בסאגה אני צריך מלווה למרות שאני לא יכול להילחם???

the off player

New member
ככה

כדי שיהיה ברור שאתה יודע למה אתה מגיע, שאתה מודע לתנאי ההשתתפות וכדי לאפשר למארגנים לזרוק מי שעושה בעיות. ועוד כמה דברים. אתה צריך מלווה כדי שהביטוח לא ידרוש 5000 שקל על זה שילדים מסתובבים ביער לבד בלילה. ככל שאנחנו מחמירים יותר את התנאים- הביטוח יותר זול.

עוד מילה על הביטוח

בינתיים לא היה צריך את זה מעבר לקבל אישור מהמשטרה. ושלא נצטרך להשתמש בזה אף-פעם.

godzy

New member
war2

אני מדבר על WAR@, שלשם הגעתי ללא כל חתימה על שום דבר או תשלום כל שהוא. כמובן הייתי עם רוסי אז זו אולי הסיבה שלא שמעתי כל דבר על ביטוח...

למעלה