נושא אחר: חנין זועבי הגיעה לחקירה

יוליקה

Member
מנהל
נושא אחר: חנין זועבי הגיעה לחקירה

ח"כ חנין זועבי התייצבה לחקירה בחשד להסתה והעלבת עובד ציבור
חברת הכנסת חנין זועבי הגיעה לחקירה במשרדי יחידת להב 433 בלוד. היא תיחקר בחשד להסתה והעלבת עובד ציבור בבית המשפט השלום בנצרת.
למקום הגיעו כמה אנשים שהביעו תמיכה בזועבי, וכן כמה פעילי ימין קיצוני שניסו לפגוע ברכב שלה כשהגיעה למשרדי היחידה.
(חסן שעלאן)

עד כאן הידיעה - אני וודאי לא חשודה באהדתי המרובה לחברת הכנסת הנלוזה הזאת
אך בכל זאת אני שואלת...
איך ידעו פעילי הימין שהיא מגיעה לחקירה בשעה ובמועד שנקבע לה???
האם ביחידת להב 433 בלוד - יש מי שמדווח להם??
זה שהיא הביאה איתה תומכים זה מתקבל על הדעת כי היא הודיעה להם...
אבל מי הודיעה לפעילי הימין...איתמר בן גביר וברוך מרזל????.

אין שום בעיה לדעת

חנין זובי מפרסמת כל מה שקורה לה באתרים בערבית ולמדה לעשות רעש מכל דבר, וכך היא מתפרסמת. אז מה שהיא כותבת כל אחד יכול לקרוא.

י מ י ת 2

New member
לאה, בענין יוסי בנאי, זה דבר ידוע שהוא היה איש שמאל

חבל שכבר אי אפשר לשאול אותו היום מה דעתו, אבל זה ברור בהחלט גם מהקטע הזה שהוא הציג.
באשר לכניסת הדת לצבא. לדעתי זו סכנה גדולה. הצבא שלנו לא הולך להילחם בשם ה' צבאות. הוא יוצא למלחמה כי הממשלה החליטה שעליו לצאת למלחמה. נכון ששדרת הפיקוד בצבא עוברת מהפך. אבל צריך מאד להיזהר. מי שלא רוצה לשמוע את שרית חדד שיצא. הצבא הוא צבא העם . אני לא יודעת בדיוק מה היו השיקולים בין שני הזמרים, אבל בלי קשר לזמרים הכניסה של הדת לצבא היא ממש סכנה לעם.מכיון שלנעשה בצבא יש השפעה גדולה על החברה כולה.
יש אצלנו חופש פולחן כל אחד יכול להתנהג כרצונו אבל בלי כפיה.

מינהר

New member
יוליקה, יתכן שמאזינים לרשת הקשר של המשטרה?

כבר דיברנו על כך שקיצוניים משני הצדדים זה מסוכן, והם עלולים לסבך את הכלל בסכנות גדולות.

אין שום בעיה להאזין לרשת האלחוט

גם לאמצעים אחרים. למשל הכתבת הדס שטייף באמצעות חברים, האזינה לטלפון-ויעוד-הבוקר של מפקדי המרחבים עם מפקד המחוז בתל אביב, אני לא יודע מה נגמר עם זה.

deebeebee

New member
שני הבריונים האלה

מסוכנים לישראל ולדמוקרטיה לא פחות מזועבי, אולי אפילו יותר משום שלהם יש קשרים בכל מיני מקומות בהם אסור שיהיו להם קשרים, וכוונותיהם אינן כוונות של שלום, אלא יצירת אנרכיה במדינה.

יוליקה

Member
מנהל
לפעמים נתקלים בידיעה בעיתון שמהממת אותנו

בתחילת שנות ה-80 עברנו לגור בבית קומות חדש בדימונה.
היה זה פרוייקט שניקרא "שכירות חופשית" לדירות עמידר גם למי
שלא עומד בקריטריונים לדיור ציבורי.
היו אלה דירות גדולות של 4 חדרים . היו לנו כבר 3 ילדים, כשהקטנה
היתה בת 5 חודשים. גם השכנים האחרים בבנין היו עם ילדים בגילאים כאלה
ובגילאי הילדים הגדולים יותר , 7 ו-4....
בקומה מתחתינו גרה משפחה עם בת אחת ואז נולדה להם בת נוספת שהיתה
צעירה מבתי הקטנה בשנה....
למה אני מספרת לכם... כי לפתע אני נתקלתי בידיעה בעיתונות... על אישה שנשלחת
לכלא ל-20 חודש כשהיא בהריון עם תאומים... בגין תאונת דרכים בה גרמה להרג...
זה מהמם... אני זוכרת תינוקת חמודה ששיחקה בארגז החול עם ילדי... נסעה באופניים
קטנות והתרוצצה עם חיתולים ברחבה של הבנין... התינוקת הזאת עכשיו הולכת לכלא???
[URL]http://news.walla.co.il/?w=%2F10%2F2774531[/URL]

עצוב!!

הלואי עלינו

הדפס הכל בחלון חדש
FW: אני מקנא בספרדים !!! ( בצדק , בהחלט יש על - מה !!! )
דואר נכנס
x
&nbsp
ריה ודב פלוזניק
18:14 (לפני 23 שעות)
&nbsp
ריה
&nbsp
Subject: Fw: אני מקנא בספרדים !!! ( בצדק , בהחלט יש על - מה !!! )
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
נושא: אני מקנא בספרדים !!! ( בצדק , בהחלט יש על - מה !!! )
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
נושא: אני מקנא בספרדים !!! ( בצדק , בהחלט יש על - מה !!! )
&nbsp
&nbsp
&nbsp
אחרי שחברי הכנסת החליטו לא לקצץ בשכרם, אני מקנא מאוד בספרדים!!!
&nbsp
&nbsp
מקנאים בספרדים?
&nbsp
&nbsp
אנחנו מקנאים בספרדים. לא בגלל מדליות אולימפיות שהם גרפו השנה (אחת זהב, 5 כסף, אחת ארד).
מקנאים בחוק החדש של ראש הממשלה הטרי מריאנו ראחוי. ראחוי החליט לבחון את חברי פרלמנט ספרדי, ולראות אם הם עדיין מוכנים לשרת במשרותיהם תחת תנאים חדשים. תנאים מפורטים בחוק תיקון חוקה הספרדית מ - 2011 וכוללים:
תשלום משכורת לחבר פרלמנט אך ורק בגין חודשי שירות במנדט שלו. פנסיה לא תקבע על פי שירות בפרלמנט בלבד אלא תהיה אומדן גם של פנסיה המגיעה לו משאר עבודות ותפקידים שמלא עד פרישתו.
חבר פרלמנט יצטרך לשלם ביטוח הלאומי, וליהנות מהטבות ביטוח הלאומי בדיוק כמו כל שאר אזרחים. הם לא יורשו להשתמש בדמי פנסיה שלהם לכל מטרה שונה אחרת. הם יצטרכו לשלם את תכנית פנסיה שלהם בעצמם כמו כל שאר אזרחים.
והכי חשוב: לא יורשה עוד להצביע על העלאות שכר לעצמם!
כל חבר פרלמנט ייאלץ לבטל את סידורי ביטוח בריאות בהם הוא מחזיק, ולהצטרף לאותו ביטוח בריאות כמו שאר תושבים. הוא מחויב לכבד את אותם חוקים כמו שאר ספרדים.
לשרת בפרלמנט זה כבוד, לא קריירה. חבר פרלמנט יורשה למלא את התפקיד לו נבחר במשך לא יותר משתי תקופות. לאחר מכן יצטרך ללכת הביתה ולחפש עבודה.
&nbsp
נכון שגם אתם מקנאים בספרדים?

האשה לא הרגה אותו בכוונה, גם

הסבל שלה היה מספיק קשה, הרי היא קיבלה עונש די חמור בזה שהיא הפילה, אני מתפלאה שאין מידת רחמים. במקרה כזה,
מצד שני היא תקבל את מלוא הטיפול הטוב, תתחיל את גידולם בבית הסוהר עם הרבה עזרה , זה לא מנחם, אבל במצב הזה , שתראה את מחצית הכוס המלאה !

אני הייתי מוריד לה חצי מהעונש

אם היתה מחזירה לחיים את מי שהרגה.

היא לא יכולה ? אז על מה לרחם עליה ? היא חיה והשני בקבר. אז איזו מידת רחמים ?
היא פושעת מהסוג הגרוע ביותר. לצאת לעקיפה של שלושה כלי רכב כששניים משאיות גדולות, בכביש בו יש נתיב אחד לכל כיוון ?
העונש שלה עלוב, אם ההרוג היה ממשפחתי הייתי הופך עולמות שתלך לבית סוהר לכל ימי חייה.

מינהר

New member
לא עקבתי אחר הפרשה של הדריסה,

אבל אם הנהגת הרגה אדם בגלל חוסר זהירות משמעותי שלה- כמו שאתה מפרט מאיר- העונש נראה מוצדק.

יוליקה

Member
מנהל
חברי'ה, לא הבאתי את הסיפור כדי להצדיק

את הנהגת...
הבאתי את הסיפור רק מהפן של הכרותי אותה כתינוקת....

מינה,
אני הייתי תושבת דימונה....
עמיקם התגורר בערד.

מינהר

New member
יוליקה, זה היה ברור, שהבאת את הסיפור של הדורסת, כי

הכרת אותה כתינוקת.
למרבה הצער, אפילו פושעים ממש היו פעם ילדים נחמדים.

עמיקם10

New member
בהקשר לדימונה-ידוע איך הביאו את העולים לשם

בתואנות שוא. ופלא שאף אחד לא תבע את המדינה. אגב הדס שטייף היא מדימונה. ועבדתי עם אבא שלה ז"ל.
אז גרת שם בגלל ש...ואני מכיר הרבה אנשים שהמכסימום שהיו מוכנים זה לגור בבאר שבע. אבל כשאני משווה את דימונה לראשון-שסגרנו בה שנתיים-דימונה עדיפה. המקרה שגרגע נתקלתי בו הוא שלא הביאו כחדשיים את שקיות התחליף לסוכר-GOLD שאני משתמש לסופר שלידי. ובכדי להגיע לסופר אחר שנמצא פחות מקילומטר מהבית- יש להחנות את האוטו 300 מטר ממנו. לעבור צומת מרומזרת-ובקופות שם תמיד בלגן המון זמן-ועל האוכלוסיה אני רוצה להרחיב. משום מה היא ממגזר מסויים-אבל בראשון בת ה-400 אלף איש יש מכל מגזרי האוכלוסיה פרט לחרדים שכמעט לא רואים. אבל לאחר שנתיים עדיין העיר בעיני מגעילה.פרט לחלק מהשכונות החדשות וגן העיר במרכז. כעת העירייה שכרה אדריכלית לתכנן את המרכז-ביניהם צומת הרצל- רוטשילד שהיא המרכז,-מרכז. הצומת הכי מכוערת בארץ. ליד מדרחוב דוקא חמוד וחדש. האחים גינדי לדעתי הרסו את העיר מבחינת ימראה אדריכלי כשבנו בתים מרובעים 3-4 קומות שכעת עושים עליהם תמ"א 38. ומוסיפים מרפסות. אולי מתכוננים לשחק שוב קלפים במרפסת.

מינהר

New member
עמיקם, ראשון מגעילה? דווקא עיר נחמדה ותוססת.

בעבר גרת בדימונה? לא הבנתי בדיוק.

י מ י ת 2

New member
עמיקם על מה אתה מתלונן?

מרכז ראשון הוא בן מאה שנים אני חושבת, זו היתה מושבה קטנה והיום העיר הרביעית בגדלה בארץ, אז המרכז לא כל כך מוצא בעיניך באמת חבל מאד. בכל זאת הוא שוקק חיים. כשאני עוברת שם תמיד יש תנועה גדולה ומדי פעם גם סוגרים לרגל שיפוצים.
ובאשר לדימונה, אני לא מכירה אבל אני יודעת שבשנות ה 50 שלחו הרבה מאד אנשים לכל מיני מקומות שלא הכירו ושלא היתה בהם נפש חיה לפני כן, ככב בנו את הארץ. לדעתך היו צריכים לישב את כל העולים שהגיעו במרכז הארץ?

עמיקם10

New member
לא גרתי בדימונה-גרתי בערד.האויר אין מה להשוות.

ערד לא מה שהיתה אבל ראשון שאני גר בה שנתיים.צפופה.אין חניה. כבר שילמלתי 500 שקל על חניה די מפוקפקת. יש שלטים שסתם בוגר תיכון לא יכול להבין. כמו שמשעה מסוימת החניה רק לדיירי הרחוב.ועל כן ב-7- בבוקר עליך להוציא את האוטו מהחניה. אם זה לא מגעיל אולי המושגים שלנו לא אותו דבר. זה כמו שהחמאס הודיע שב-8 בערב יפגיז את תל אביב. אבל כללית העיר לא נקיה למרות שמנקים זאת אומרת שזורקים אשפה ברחוב. בדואר תור של שעה. באוטובוס עוד לא נסעתי..כך שאני לא יודע. גרתי בחיפה.בקיבוצים ובערד. וראשון הכי גרועה. חיפה על ידה גן עדן. תל אביב לא דוגמא כי מליון באים לשם. לראשון רק 400 אלף תושבים. נס ציונה על יד ראשון עיר שקטה. העיר רחובות ככה כככה. עשו מחלף מעל לרכבת- בראשון אין מחלפים.
לאחר שנתיים בראשון -לולא הנסיעות מערד לילדים שלי -שזו בעיה לקשישים כמוני- הייתי חוזר לבית שלי בערד. לשקט ולשלווה בלי תמא 38 שהפכו את כל העיר למתחם בבניה. החלטה של אידיוטים פלסטר לפתרון בעיית מחירי הדיור ועוד צפיפות בעיר הכי צפופה בארץ.

מינהר

New member
עמיקם, אני מבינה ללבך. בגלל זה אני גרה בעיר קטנה, ירוקה,

עם שפע חניה, ועם רוב השרותים של קניה ותרבות במקום.
רק בשביל המדרסים אני נוסעת לתל אביב. והפלא ופלא, בגלל שחייתי שם הרבה שנים אני מסתדרת עם החניה. ונהנית ללכת שם ברגל בצפון הישן בצל העצים הותיקים ולאורך שורות הבתים הישנים הנמוכים עם הגינות.
ערד באמת עיר נחמדה מאוד.

למעלה