נושא האתגר החדש: בריכה חופש, קיץ בריכה. לא בריכות דגים או בריכות טיהור שפכים. בהצלחה.
מ מיכאל לנג New member 4/8/19 #1 נושא האתגר החדש: בריכה חופש, קיץ בריכה. לא בריכות דגים או בריכות טיהור שפכים. בהצלחה.
X xfwind New member 12/8/19 #19 הצילום הראשון עשוי טוב טכנית והעמדה טובה, הרבה התרחשות במפגשי הרוחצים והבריכה/ארמון. קצת "גלויתי" וזוית יותר מיוחדת היתה מועילה לאתגר. הייתי נותן לצילום מקום רביעי אבל נגמרו הגביעים... בצילום השני (תואיל ותעלה צילומים ב"בודדת" - יותר נוח) - המבנה והמרפסות מגמדים את הבריכה. אני מניח שיש זויות יותר מרתקות.
הצילום הראשון עשוי טוב טכנית והעמדה טובה, הרבה התרחשות במפגשי הרוחצים והבריכה/ארמון. קצת "גלויתי" וזוית יותר מיוחדת היתה מועילה לאתגר. הייתי נותן לצילום מקום רביעי אבל נגמרו הגביעים... בצילום השני (תואיל ותעלה צילומים ב"בודדת" - יותר נוח) - המבנה והמרפסות מגמדים את הבריכה. אני מניח שיש זויות יותר מרתקות.
X xfwind New member 12/8/19 #20 אהבתי את המינימליזם של הצילום והצבעוניות הניגודית יתכן והיה טוב להוריד את החלק העליון שאינו בריכה ולשחק עם החיתוך למטה.
אהבתי את המינימליזם של הצילום והצבעוניות הניגודית יתכן והיה טוב להוריד את החלק העליון שאינו בריכה ולשחק עם החיתוך למטה.
X xfwind New member 12/8/19 #22 צילום נקי ומיוחד עם אופי "גלויתי" אך מאוד מדוייק בהעמדה ולכן אהבתי אותו ונתתי לו דירוג 3. הצבעים קצת דהויים.
צילום נקי ומיוחד עם אופי "גלויתי" אך מאוד מדוייק בהעמדה ולכן אהבתי אותו ונתתי לו דירוג 3. הצבעים קצת דהויים.
X xfwind New member 12/8/19 #23 תפיסה מעניינת ומיוחדת עם חולשות שמתבטאות לדעתי במשקל החלון לעומת הרקע. נוצר מצב שה"בריכתיות" המיוחדת מתפספסת.
תפיסה מעניינת ומיוחדת עם חולשות שמתבטאות לדעתי במשקל החלון לעומת הרקע. נוצר מצב שה"בריכתיות" המיוחדת מתפספסת.
X xfwind New member 13/8/19 #38 יותר מידי קירות ופחות מידי חלון. נדרש חיתוך הדוק יותר לדעתי הצנועה כמובן
י יורםשניר New member 14/8/19 #46 הו, כן: קרופינג, קרופינג, קרופינג, ... . עד כמה צריך ללעוס לצופה את הרעיון (ועד כמה מותר להשאיר לו לחשוב) - בדרך כלל זה אמור להיות דיון מעניין. אולי מחר. .
הו, כן: קרופינג, קרופינג, קרופינג, ... . עד כמה צריך ללעוס לצופה את הרעיון (ועד כמה מותר להשאיר לו לחשוב) - בדרך כלל זה אמור להיות דיון מעניין. אולי מחר. .