לפעמים המצלמה הכי טובה... צולם באייפון 6S שלי בבודפשט, בפארק המים פאלטינוס באי מרגיט.
K KeepItDark New member 11/8/19 #16 לפעמים המצלמה הכי טובה... צולם באייפון 6S שלי בבודפשט, בפארק המים פאלטינוס באי מרגיט.
X xfwind New member 12/8/19 #31 תפיסה טובה וצילום מעניין, משום מה בא לי מאוזן מידי בעין עם חולשה של החלק המיימי. אולי (גם) בגלל האוירון.
תפיסה טובה וצילום מעניין, משום מה בא לי מאוזן מידי בעין עם חולשה של החלק המיימי. אולי (גם) בגלל האוירון.
S steiff New member 12/8/19 #17 עדכון באשר לשיפוט האתגר חברנו xfwind היה חולה אתמול ולא הצליח לשפוט. מאחל לו החלמה מהירה ומקווה שיצליח לשפוט היום. אם לא ישפוט עד שעות אחה׳ץ - השיפוט יועבר ליורם שניר.
עדכון באשר לשיפוט האתגר חברנו xfwind היה חולה אתמול ולא הצליח לשפוט. מאחל לו החלמה מהירה ומקווה שיצליח לשפוט היום. אם לא ישפוט עד שעות אחה׳ץ - השיפוט יועבר ליורם שניר.
X xfwind New member 12/8/19 #18 תוצאות האתגר מקום ראשון: Eli R go עם "בריכה ראשונה" מקום שני: שטייף עם "תמנון אבו ארבע" מקום שלישי: דני666 עם הארמון (אלהמברה?) למשתתפים, היו אחלה צילומים ושיפוט רב התלבטויות...
תוצאות האתגר מקום ראשון: Eli R go עם "בריכה ראשונה" מקום שני: שטייף עם "תמנון אבו ארבע" מקום שלישי: דני666 עם הארמון (אלהמברה?) למשתתפים, היו אחלה צילומים ושיפוט רב התלבטויות...
E Eli R New member 12/8/19 #35 תודה רבה! זאת פעם ראשונה שלי ולאחר מעט פעמים שהשתתפתי באתגר הותיק... אני מודה לך על הבחירה, ובודאי בבחינת שאר המתמודדים והתמונות.   אני מבין שאני אשפוט את האתגר בשבוע הבא, בנושא שאתה תבחר עוד מעט (?).   תודה, אלי    
תודה רבה! זאת פעם ראשונה שלי ולאחר מעט פעמים שהשתתפתי באתגר הותיק... אני מודה לך על הבחירה, ובודאי בבחינת שאר המתמודדים והתמונות.   אני מבין שאני אשפוט את האתגר בשבוע הבא, בנושא שאתה תבחר עוד מעט (?).   תודה, אלי