נושא חדש - ככה צריך להראות קוקפיט של מטוס רציני.....
E efi2000 New member 15/11/04 #4 אגב, 2 ידיות לבנות למטה זה להמראה וגם לנחיתה, לידם יש אמברקס, למעלה מעליהם יש ידית אדומה לנעילת גלגלים אחרי ההמראה, הורדת גלגלים לנחיתה. ידית לבנה בצד ימין למטה זה למדפי כנפיים (אם אני לא טועה).
אגב, 2 ידיות לבנות למטה זה להמראה וגם לנחיתה, לידם יש אמברקס, למעלה מעליהם יש ידית אדומה לנעילת גלגלים אחרי ההמראה, הורדת גלגלים לנחיתה. ידית לבנה בצד ימין למטה זה למדפי כנפיים (אם אני לא טועה).
ע עינת ודן New member 15/11/04 #8 איזה יופיייי!!! רואים ממש ברור הרבה מכשירים, והכי מדליק - רואים בברור "שלושה ירוקים". צריך להראות לכל פקח מתחיל שיבין על מה מדובר
איזה יופיייי!!! רואים ממש ברור הרבה מכשירים, והכי מדליק - רואים בברור "שלושה ירוקים". צריך להראות לכל פקח מתחיל שיבין על מה מדובר
ע עינת ודן New member 15/11/04 #28 ולא שמת לב למיטה שם? אם כבר רואים דגם כזה חדש, תהיתי האם וכיצד שדרגו את המיטה... כמובן שהכל בצחוק, לא להתלהב גב' יעל, אני אישה נשואה
ולא שמת לב למיטה שם? אם כבר רואים דגם כזה חדש, תהיתי האם וכיצד שדרגו את המיטה... כמובן שהכל בצחוק, לא להתלהב גב' יעל, אני אישה נשואה
Y YHS New member 15/11/04 #29 שמתי לב למיטה, גם ביליתי עליה.... רק הופתעתי שזה הדבר הראשון שהטריד אותך ולא ארבעת הצגים המדהימים או ההפיכה של כל מערכת הדלק לאלקטרונית....
שמתי לב למיטה, גם ביליתי עליה.... רק הופתעתי שזה הדבר הראשון שהטריד אותך ולא ארבעת הצגים המדהימים או ההפיכה של כל מערכת הדלק לאלקטרונית....
ע עינת ודן New member 15/11/04 #31 למערכות המחשוב שמתי לב כמובן ממבט ראשון. וגם על התצוגה העילית כבר שאלתי. זה בשביל הפרפראות...