נושא חם

בונוסית

New member
נושא חם

ראיתי שלאחרונה עלו פו מס' שאלות בעניני ה-
של בן הזוג. באו נפתח את הנושא: למה כמה ואיך.... לי אישית אין שום קשר איתה. מעולם לא נפגשנו ואפילו לא החלפנו מילה. וזה יותר בגלל שהיא לא רוצה. וזאת למרות שאני בקשר חם עם הילדים שלה. מטפלת בהם ודואגת להם. לא נראה לכם מוזר? אני הייתי רוצה להכיר מישהו שכול כך קרוב לילדים שלי (לדוגמא, זה כמו שמעולם לא תכירו את המורה של הבן שלכם)

עלמה 3

New member
בונסה , חם ח ם חם חם ../images/Emo178.gif

ראית מה כתבתי שם למטה , בשירשור שאסתי פתחה ? למה חשוב הקשר ואיזה סוג של קשר הייתי מצפה ? והאם זה בריא לבריות? הכוונה היא מעבר לקשר של היי וביי. אך אצלך זה באמת נראה מוזר , אם את מטפלת בילדיה מבלי להכיר אותך ??? איזה מן טיפול ואיך הקשר איתם? מצערת על כמות השאלות... עלמה

האמת

שאף פעם לא נתתי לאישתו של האקס משקל כל כך גדול בחינוך הילדים שלי. הקשר של בניי עם אביהם בגיל ההתבגרות היה מאד רופף,וכשהם היו מגיעים אליו לביקור ,רעיתו דאגה שלא להיות בסביבה ולאפשר להם זמן איכות עם אביהם. מעצם ההתרחקות שלה ראיתי זאת כהחרזת שקט ושלום ולא מלחמה עם איום עלי. תמיד מצאתי שפרווה זה טעים יותר מכל טעם......

אני דווקא מוצאת שאשת האקס

יכולה להיות גם גורם ממתן כמובן שלפעמים. אני ניסיתי לדבר עמה לפעמים ואז האקס שלח דרך בני הבכור מסר שביקש שלא אדבר עימה. למען שלום האקס וילדי נענתי לו וכך הקשר הוא ישיר ביני לבין אבי ילדי. אין לי דבר נגדה חוץ מנסיונותיה לעיתים לחמם נגד הילדים.אבל אצלה זה בגלים... אבל האמת אני לפעמים כל כך מרחמת עליה לאור סיפורי הילדים על המצב שמעדיפה לא לפגוע ולא ליצור כל קשר. די לי שהילדים מגיעים שלמים מביתם

*יערית

New member
שוב לא ממקום של ניסיון

אך כשנודע לי על החברה של האקס שלי לראשונה הבנתי שהם מתארחים אצלה מזה זמן רב מבלי שאני אדע, אז אני ביקשתי להכיר "בכוח"{זה מתאים לי
} והוא לעומת זאת דחה את בקשתי בתוקף והתבייש כשיצאתי מהבית לכיון החנייה להכיר אותה כשהיא ברכב.. בלי בעיה"שלום אני האקסית של ...ואמא של.....נעים מאוד" היא ענתה לי בתדהמה ומאז..היא הבינה{כך היה מורגש לי כי מאז הם גם יצאו מהרכב מעט להתאורר בחנייה} שאיתי לא משחקים מחבואים כשדברים קשורים לילדיי, טוב הקשר הסתיים אחרי 8 חודשים{גם אני בכיתי כי הכיף שוב ניגמר לילדים} בכל אופן זה תמוה שלא רוצים להכיר ולא במבט את בן/בת הזוג החדש של האקסים שלנו...

בונוסית

New member
זה לא שמה שהיא חושבת עלי חשוב

אבל כמו יערית אני חושבת שכן הייתי רוצה להכיר מישהו שמעורב (ולו קצת) בחיי הילדים שלי). יונה, אני כן חושבת שיש לי השפעה על החיים שלהם. אין אבא יותר מסור לילדו מבעלי ולכן הם איתנו המון. אני מכירה אותם 5 שנים. הם ישנים בבית שלי, אוכלים את האוכל שלי, נוסעים איתי לטיולים,משחקים איתי ומשתפים אותי בחיהם. את לא חושבת שבתור אמא שלהם היית רוצה להכיר אותי? לי זה לא מפריע, זה רק נראה לי מוזר. אבל הילדים כן מרגשים לא נוח. בכול אופן הם לא יכולים ולא מרגשים שאפשר לשתף אותה בחלק גדול בחיים שלהם. לא זו מערכת היחסים שהייתי רוצה אם ילדי. מאוד מסקרן אותי מה קורה אצלכם במשפחות?

בונוסית היי ובוקר אור

אצלנו זה אחרת. הבנים גדולים היום ,וכשהיו קטנים והתארחו שם פעם ב.....אישתו לא היתה מעורבת בכלל. היום כשהגדול (בלבד) מגיע לשם הם מתקשרים כמו בוגרים ואין קשר לחינוך. ברור שאם יליו של בעלך מגיעים ולנים אצלכם זה בהחלט סיפור אחר. רק תארתי את הקשר שלנו. ובתור אמא שלהם ,לא הייתי מוותרת עליך והייתי מאד רוצה להכירך,אז את מוזמנת בשבוע הבא למפגש

עלמה 3

New member
בונוסית,

אני לא רואה ולא הייתי רוצה קשר כל שהוא, עם האקסית היכרות שיטחית של היי וביי. אני מעולם לא לקחתי על עצמי בכלל את חינוך הילדים שלו, כל בקשתי היתה שיכבדו את החוקים והכללים בבית שלנו, לא ראיתי את עצמי במקום אמם. רק פעם אחת שלא יכולתי לסבול שהם מפוצצים בכינים בראש ועוד נדבקתי, אז עשיתי להם טיפול והסברתי להם על היגיינה ועל דאודרנט. מעבר לזה זה התפקיש של אמם ושל אביהם. אני לא יודעת גם מה שיקול דעתה של האקסית שלכם ? אני הייתי מכבדת אותה ואני חושבת שבדרכה היא מכבדת אתכם וכנראה סומכת על האקס שלה, שהוא יתן ויעשה את הטוב ביותר למען ילדיו. אצלנו, מתחילת ההכרות שלנו, היא ניסתה להיות חטטנית ונכנסה לנישות בזוגיות שלנו. אני וגם בעלי לא נתנו לה להיכנס היא ההפך הגמור מהאקסית שלכם. החולי אצלה שהיא צריכה שליטה מלאה גם בשלט רחוק וגם היום פחות לאחר איזה שהוא פיוס ביננו לבין הילדים .. הקטע של השליטה והקנאה שלה ממשיכים. היא למשל מתקשרת עשרות פעמים לילדה ושואלת אותה, מה את עושה, מה אכלת אך עלמה נראת מה היא לובשת ואת מה לובשת ולמה לבשת את זה היא מכריחה טלפונית להחליף בגדים, איזה מצעים , איזה מותגים (מה לעשות חולי רציני) בעבר הבנתי כי היא כל הזמן חיפשה אינפורמציה בכדי להגדיל את המזונות עוד ועוד ועכשיו שאין לה מה להגדיל , למה היא מחטטת לנו בחיים... כי לדעתי לא השתלטה על יצר הקנאה. ומבראשית התכוונתי שלא יהיה קשר עמוק , כי לנו זה רק הזיק. מה שטוב שהילדים כבר מודעים לחולי של האמא, בבקור האחרון הבן שיתף אותי בסודותיו, וכנראה מתוך הרגל הרגיש צורך לספר לי על אמו ועל החבר שלה ועל הבית שלהם וכל מיני דברים אישיים... אמרתי לו שזה ממש לא מעניין אותי מה קורה אצלה בחיים !

rolan

New member
חם, חם ../images/Emo57.gif

נושא טעון בדר"כ, קשה, לא טבעי משהו. מגדלים ילדים של אהוב, אך יש להם אמא, שעבורנו היא זרה. זה מאוד אישי, תלוי במערכות היחסים בין כולם. אני באופן אישי לא נתקלתי בשאלה כזו, אך אני מניחה שאם הייתי נתקלת, הייתי עושה מאמץ עליון כדי לתת לכולם את ההרגשה הנוחה והטובה ביותר. אני יודעת שלא כל כך עזרתי... אין לי את המתכון.

פרח 11

New member
אצלי המצב הפוך

האקסית של בעלי בעלת נטייה לתחקר ולשאול גם על דברים שלא קשורים בשום צורה לבנה. אך לאחר תקופה מסויימת שבה הראיתי לבעלי כי ישנם דברים שהם לא מעניינה, זה הופסק אם כי מדי פעם יש התפרצויות של שאלות. בעניין בנה, כמו שאת יודעת, היא ניסתה מאוד להתקרב ופעם גם שאלתי שאלה האם זה בריא הקרבה הזו ולאחר שקראתי את התגובות הבנתי שהקרבה שלה נובעת מתוך צורך לקבל אינפורמציה כללית לגביי הכל רק שזה לא כ"כ הלך לה והיום כמעט ואין קשר פרט למקרים בודדים. בשורה תחתונה, לדעתי, הקשר צריך להיות קשר רופף שכל תכליתו הילד/ה בלבד. לא קרוב מדיי וגם לא נתק מוחלט זה המצב האידיאלי.

ת מ ו ז

New member
לדעתי זה טבעי שהיא לא רוצה לפגוש

לדעתי זה טבעי שהיא לא רוצה לפגוש אותך. תחשבי שהיא פעם הייתה במקומך ואת כביכול לקחת לה את מקומה. גם אני לא הייתי רוצה אקסיות של מי שאני נימצאת כרגע איתו... ועל פי אחת כמה וכמה אני לא חושבת שאני ירצה לפגוש את ההבאה שתהיה עם מי שאני יוצאת איתו. תחשבי שנגיד ובעלך עכשיו מתגרש ממך ומתחתן עם מישהי אחרת היית כל כך רוצה לפגוש אותה?!

rolan

New member
../images/Emo41.gif יש לנו פוסט בשער!!1../images/Emo41.gif

בונוסית, קבלי ח"ח על הפוסט שלך שיצא לדף הקהילות. סביר שיכנסו אלינו מתעניינים חדשים. ברוכים הבאים, למי שנכנס, השטיח כבר נפרס....

*יערית

New member
אין בעיה../images/Emo96.gif

אני אחראית על שתייה בזמן ההפסקונת שלי
יאלללה בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
קרמר נגד קרמר

עלמה 3

New member
יערית, בבקשה 2 סוכר וסגריה ../images/Emo3.gif

נתקעתי במשרד בלי סגריות, איזה דיכאון לצאת עכשיו בחום הזה

בונוסית

New member
../images/Emo13.gifתודה לליזי וגם לפרי

נו.... גבירותי ורבותי... רוצה לשמוע מה קורה בבתים שלכם ושיקום מישהוא ויגיד א ח ר ת

בונוסית

New member
../images/Emo45.gifעלמה

אני ממש לא חושבת שתפקידי לחנך אותם. זה בכלל לא הרעיון. כמוך, אני רק רוצה שיכבדו את חוקי הבית. אבל מעבר לזה המטרה היא שהייה להם פו כיף. ויש להם כבר אמא... אבל אני כן חלק חשוב בחיים שלהם ולדעתי זה עצוב אם הילדים שלה לא יכולים להרגיש חופשי ולדבר עלי איתה ועל דברים שעשינו. ושהיא לא רוצה שהיו אירועים משותפים (למשל הם רצו להזמין אותי למסיבה בבית הספר וזה יצר המון מתח ולא הלכתי...) שוב, כאמא, זו לא מערכת היחסים שהייתי רוצה עם ילדי... מצד שני היא די פרווה- זאת אומרת היא לא תורמת ולא גורעת. חוץ ממס' קטן של מקרים היא לא מרעילה. וזה כן יאמר לזכותה. לפחות בענין הזה היא רואה את טובת ילדיה לפניה ולפני האגו. (והענין של הכינים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הקיץ הזה הייה מכה. והיא לא מוכנה לעשות להם טיפולים אז כול פעם כשהם פו אנחנו כולנו עושים טיפול. ראיתי על התינוק כינה
.אסון!!! )

עלמה 3

New member
בונוס יקרה ,

דיברנו על זה כאן בעבר, הילדים לויאלים ונאמנים כלפי ההורה המשמורן, הרבה יותר מלהורה שיצא מהבית או מהקן שלהם. ואם הם שומרים על לויאליות כלפי אמם , איך את רוצה שהם ידברו עליך איתה. קשה להם לבוא ולומר לה-- יאאאאא אמא כמה בונוסית נחמדה ומתוקה ועושה עבורנו ומכינה עבורנו.... את כ- אישתו של לא יכולה להיות יותר טובה ממנה. לדעתי, זאת תחרות (אומנם סמויה) אבל קיימת איפה שהוא.. ויתכן מאד מאד שאצך ואיתך הרבה יותר כייף להם מהבית שלהם, אך הם לא יראו לך את זה , כי אז הם בוגדים באמא שלהם. אני יתן לך דוגמא קטנה: תמיד ראיתי את הצורך והצימאון של המשקיפה לקשר איתי , אך קשר של אשה אל אישה... לראות דברי קוסטיקה, מריטת שיער תמיד החמיאה לי באיך שאני נראת ובסתר היתה מודדת בגדים ונעליים ומתבשמת ומבקשת ללמוד על בישול אפיה וכו וכו.... לפני יומיים היא התקשרה לבעלי , דיברו על אה ועל דה ובמקביל היא מספרת לו שהיא מחפשת לקנות נעליים והיא לא יודעת מה לבחור.. ובין השיטין שאלה אותו- איפה אני קונה נעליים ובגדים ואם יש חנות ספצפית.... אז הוא אמר לה שהיא יכולה לדבר איתי ולשאול אותי שהוא לא יודע.. בדיוק. אז אמרה לו בכל תוקף שלא יגלה לי שהיא שאלה בכלל... כמובן שזה ההפסד שלה. עד כאן להיום !

לדעתי אין עניין שהבעל ידבר

עם האקסית שלו שיחות על נעליים ואיפה כדאי לה לקנות. זה נשמע חולני. צריך להיות כבוד הדדי ושיחות טובת הילד בלבד

למעלה