בונוסית,
אני לא רואה ולא הייתי רוצה קשר כל שהוא, עם האקסית היכרות שיטחית של היי וביי. אני מעולם לא לקחתי על עצמי בכלל את חינוך הילדים שלו, כל בקשתי היתה שיכבדו את החוקים והכללים בבית שלנו, לא ראיתי את עצמי במקום אמם. רק פעם אחת שלא יכולתי לסבול שהם מפוצצים בכינים בראש ועוד נדבקתי, אז עשיתי להם טיפול והסברתי להם על היגיינה ועל דאודרנט. מעבר לזה זה התפקיש של אמם ושל אביהם. אני לא יודעת גם מה שיקול דעתה של האקסית שלכם ? אני הייתי מכבדת אותה ואני חושבת שבדרכה היא מכבדת אתכם וכנראה סומכת על האקס שלה, שהוא יתן ויעשה את הטוב ביותר למען ילדיו. אצלנו, מתחילת ההכרות שלנו, היא ניסתה להיות חטטנית ונכנסה לנישות בזוגיות שלנו. אני וגם בעלי לא נתנו לה להיכנס היא ההפך הגמור מהאקסית שלכם. החולי אצלה שהיא צריכה שליטה מלאה גם בשלט רחוק וגם היום פחות לאחר איזה שהוא פיוס ביננו לבין הילדים .. הקטע של השליטה והקנאה שלה ממשיכים. היא למשל מתקשרת עשרות פעמים לילדה ושואלת אותה, מה את עושה, מה אכלת אך עלמה נראת מה היא לובשת ואת מה לובשת ולמה לבשת את זה היא מכריחה טלפונית להחליף בגדים, איזה מצעים , איזה מותגים (מה לעשות חולי רציני) בעבר הבנתי כי היא כל הזמן חיפשה אינפורמציה בכדי להגדיל את המזונות עוד ועוד ועכשיו שאין לה מה להגדיל , למה היא מחטטת לנו בחיים... כי לדעתי לא השתלטה על יצר הקנאה. ומבראשית התכוונתי שלא יהיה קשר עמוק , כי לנו זה רק הזיק. מה שטוב שהילדים כבר מודעים לחולי של האמא, בבקור האחרון הבן שיתף אותי בסודותיו, וכנראה מתוך הרגל הרגיש צורך לספר לי על אמו ועל החבר שלה ועל הבית שלהם וכל מיני דברים אישיים... אמרתי לו שזה ממש לא מעניין אותי מה קורה אצלה בחיים !