זהו, שזה בגלל ה"וזהו" אם יהיה "וזהו", אז מה יהיה אחרי ? (ותודה למתחרה של אדידס )
א אלי. New member 14/6/12 #15 זהו, שזה בגלל ה"וזהו" אם יהיה "וזהו", אז מה יהיה אחרי ? (ותודה למתחרה של אדידס )
P puma141 New member 14/6/12 #16 אחרי ה"וזהו" מהדהדת האמת.בתנאי שאתה טורח להפנים אותה . האמת במקרה זה - זה מה שאני כתבתי. וזהו
א אלי. New member 14/6/12 #17 וכשהאמת מהדהדת לה, האם זו רק האמת ? או שההד הוא קול האמת, אבל לא כל האמת ? (וכשכתבתי את הקשקוש הזה, בהיתי בו בתדהמה במשך כדקה).
וכשהאמת מהדהדת לה, האם זו רק האמת ? או שההד הוא קול האמת, אבל לא כל האמת ? (וכשכתבתי את הקשקוש הזה, בהיתי בו בתדהמה במשך כדקה).
P puma141 New member 14/6/12 #20 אלי אתה כזה עמוק .ועוד בציניות כבשת מאיפה אתה? מה אתה עושה בחיים? פנוי רגשית? מחפש בחורה רצינית? ספונטני? בנאלי אבל..רגיש? אלי!זה מה שמהדהד לי בראש כרגע ולא עוזב..
אלי אתה כזה עמוק .ועוד בציניות כבשת מאיפה אתה? מה אתה עושה בחיים? פנוי רגשית? מחפש בחורה רצינית? ספונטני? בנאלי אבל..רגיש? אלי!זה מה שמהדהד לי בראש כרגע ולא עוזב..
א אלי. New member 14/6/12 #27 עמוק, זה לא אחד שמשתטח על צדיקים בעמוקה ? (זה אפרופו אנסטסיה ואמירותיה). אני משם, מחפש את עצמי כאן. מושך את החיים לכיוון החיובי. לא פנוי רגשית, לא רגשן, לא רגיש ומרגש כמו נסיעה ביונדאי i30. ושטרסלר בטח היה אומר: אז ... שלא יהדהד לך שם יותר מדי
עמוק, זה לא אחד שמשתטח על צדיקים בעמוקה ? (זה אפרופו אנסטסיה ואמירותיה). אני משם, מחפש את עצמי כאן. מושך את החיים לכיוון החיובי. לא פנוי רגשית, לא רגשן, לא רגיש ומרגש כמו נסיעה ביונדאי i30. ושטרסלר בטח היה אומר: אז ... שלא יהדהד לך שם יותר מדי
א אלי. New member 14/6/12 #28 אני לא מערבב חלב ובשר, חידות זה שם אבל ... עשורים שלא שמעתי את השרעבי הזה, אז יש כאן אחלה הזדמנות.
א אלי. New member 14/6/12 #30 קשה לאמר שאת לבדך בתהיה הזו. החידה הזו חודדה בתחילת שנות ה-70, ובהנחה שאז היא היתה ריבה צעירה - הרי היום היא כבת 60. טוב, צריך לזכור שגם הנער מכרם התימנים כבר בגר (ולא מני).
קשה לאמר שאת לבדך בתהיה הזו. החידה הזו חודדה בתחילת שנות ה-70, ובהנחה שאז היא היתה ריבה צעירה - הרי היום היא כבת 60. טוב, צריך לזכור שגם הנער מכרם התימנים כבר בגר (ולא מני).
P poseidon111 Active member 14/6/12 #31 הפאזל האחרון הושלם, ודי בקלות אפילו. החידה הזו היתה קלה יחסית לכל השאר. יותר מידי סימנים, למען האמת...
הפאזל האחרון הושלם, ודי בקלות אפילו. החידה הזו היתה קלה יחסית לכל השאר. יותר מידי סימנים, למען האמת...
P poseidon111 Active member 14/6/12 #33 השיר הזה היה הרבה יותר מתאים, אלי: http://www.youtube.com/watch?v=dvyDWGF290M הוא נשם אוויר פסגות במצעד הבריטי.
השיר הזה היה הרבה יותר מתאים, אלי: http://www.youtube.com/watch?v=dvyDWGF290M הוא נשם אוויר פסגות במצעד הבריטי.