נושא טעון שמעניין אותי.

DarlingAdam

New member
נושא טעון שמעניין אותי.

FTMים אצל רופא נשים. בבדיקה. האם זה טראומתי? האם זה סתם לא נעים, או שזה ממש ממש מפריע? החיטוט הזה באזור שבכלל קשה לכם איתו מראש, ועוד יותר קשה בגלל היחס של הרופאים... אם יש למישהו חוויות או ניסיון, משהו להגיד, אפילו באנונימיות - בבקשה.

נגה א

New member
אני כבר לא יכולה לחכות

ללכת לרופא נשים ושיחטטו לי "שם"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

DarlingAdam

New member
לא על זה דיברתי.

זה הגיוני מהצד שלך. אבל הצד השני מעניין אותי כרגע, כי זה יותר בעייתי.

transman

New member
האם זה באמת כל כך הגיוני מהצד שלה?

מהצד שלי, מצד אחד אני נמנע מללכת לבדיקה גניקולוגית כבר כמה וכמה שנים (למעשה הלכתי פעם אחת ויחידה בגלל "גזר" ההורמונים), מה שמתחיל להיות כבר מאוד לא אחראי מצידי. מצד שני, לרב כשאני אצל רופא בבדיקה אני במצב מאוד פאסיבי (אם נתעלם מקצב הלב) ומשתף פעולה, ולכן בעקרון אין משהו שמונע ממני ללכת. אני יותר זוכר את לקיחת המשטח לפאפ מאשר כל אי נוחות אחרת בבדיקה, לכן אצלי זה כנראה אפשרי. מצד שלישי, אני לא חושב שאני אצטרך הכנה נפשית כל כך גדולה לפני בדיקה בפי הטבעת, למשל, לא נוחה ככל שתהיה.

נגה א

New member
../images/Emo41.gifאפרופו, הנה שאלה שעלתה במוחי

לנשים MTF יש צורך ללכת לביקורים לבדיקות אצל גניקולוג כמו נשים "גנטיות"? ואם כן אז גם להן יש צורך לעבור את ה-בדיקה החודרנית על הכסא רגליים פתוחות וכל השאר? (טוב אני לא אגעיל). או שיש הבדל מנשים "גנטיות"? ואם כן אז מהו? באמת מעניין אותי לדעת....

DarlingAdam

New member
לא אני,

כי אין לי מושג. הרבה מאוד נשים טרנסקסואליות לא עושות את הניתוח הסופי, ואני אישית לא יודע מה עושות אלו שכן, ואיך ההורמונים מתקשרים לזה. מצטער.

natali0106

New member
יהלומה את יודעת מזה האנשים הקטנים ו

הקטנים הפשוטים והפושטים... אין מה לעשות יש לי הרבה אנשים שלא אוהבים אותי כי אני מצליחה, יפה, ובעלת מזל....555555555

natali0106

New member
חשבתי שאת יודעת הכול אבל אני יענה.

טוב זה נכון צריך לעבור אחת לכמה חודשים בדיקה גניקולוגית זה האומנם לא כל כך נעים אבל נסבל את יודעת למה??? תסתכלי מה יש לך בן הרגלים ותביני, שעדיף בדיקה של 5 דקות מלחיות עם מה שיש לך שם!!!!

יסמין 28

New member
אני המלצתי! אני המלצתי!

ועוד מעט הקומיקס הזה יגיע בדואר בצורה של ספר אלינו הביתה כי מאיה הזמינה אותו מחו"ל! יש!!!

יסמין 28

New member
אל תפתחו את הקישור!

בחיי שזה לא אני עשיתי! מי ידע שכשכותבים את המילה ס-פ-ר בגוף ההודעה קופצת לה פרסומת לאתר שמוכר ס-פ-ר-ים? אוי פיכס. אל תפתחו.

למעלה