נושא כאוב... אז בבקשה אל תכעסו

DarlingAdam

New member
לא כועס בכלל.

מבין לגמרי. אבל משהו גרם לי לתהות... ואני מבין אם את לא רוצה לענות בפורום או אפילו לא רוצה לענות בכלל.. אבל, קרה לך משהו רע עם גברים? מישהו עשה לך משהו רע? או שאת הסטריאוטיפ את שונאת? כלומר, אילו תכונות (מלבד הפיזיות) מפריעות לך? הרי לפי התיאור את לא שונאת אותם מתוך זלזול ("גברים טיפשים") אלא מתוך איזושהי אימה. {חיבוק} זהיר במיוחד,

Alexander l

New member
באחד הטקסטים

שכתבתי, בחלק אחד שלו, היבעתי משאלה להיות כמו גרגיר חול. גרגיר חול הוא דבר שלם, הוא לא שאול את עצמו למה הוא גרגר חול הוא פשוט ככה,,, גרגר חול. גרגר חול במובן של "שלם" ולא במובן של קטן ולא חשוב. למרות שברור שאני ממש לא חשוב. במובן מסויים יחד עם אלי אני מרגיש "גרגיר חול" מצאתי יחד איתה סוג של "שלם" לא שלמות. שלם איננו סטטיות שלם איננו קיפאון אבל בהחלט מצב שבו כמה תהיות קיומיות התאדו להם. לנצח או לבינתיים בכל מקרה החיים זמניים, אז זה אולי זמני קטן בתוך זמני גדול :) כל נסיון לפרק את מכלול היחסים למרכיביו לא יוסיף מידע. מילון המונחים של היחסים אף שמשתמש במילים שהם מוסכמה חברתית, לחלוטין איננו לוקח מההבנות החברתיות הקיימות. היחסים מנורמלים לכדי מה שקורא במעגל שסוגר על שנינו. כלומר ממש לא מעניין לתאר את התשוקה המינית מהמקום המציצני, ממש חשוב להגיד שהתשוקה המינית קיימת כחלק חשוב. המעגל שלנו לא מנותק ממעגלים אחרים, יש לנו היסטוריה שאיננה ניתנת למחיקה, אין לנו רצון למחוק אותה. האם היצירתית שלנו תדע ליצר מצב שחיי בשלום עם מעגלים אחרים? הטרנסיות איננה נושא ואיננה דלק ל"יחסים". די מהר היגענו למצב של שני אנשים שניתקו מהגדרות חברתיות ועסוקים בעצמם מתוך מה שקורה ביחד. בטוח באופן חד משמעי שהיא לי חברה. אישה. הידיאלוג שלי במקום העבודה שלי הוא נושא עם אלי, המחשבות שלי על ההנדסה שלי הם נושא החזון הטכנולוגי שלה הוא נושא . המיניות שלנו היא נושא (לא רק לשיחה :) ). יונה וולך נושא טום ווטס היה נושא, ירד מהפרק הומר אנגלי עדיף, אני יושב ראש האגודה להחזרת המנדט הבריטי :) להקת YES היא נושא ( מתנגן עכישו ) וכבר שכחתי למה התחלתי לכתוב :) במקום אחר באותו הטקס כתבתי גם על השבריריות של תחושת גרגר החול. :) מה שעושה את הפורם ל"בית" נעים עבורי זה תחושת האנושיות שיש פה. אלכס - גרגר חול. תחנת קמח - יפו

ליטל ו

New member
קודם כל

<חיבוק>. שנית - נורא כל הכבוד, ותודה על הכינות. אני לא כל כך יודעת מה לענות, במישור השכלי. היו לי תקופות שכל החברים שלי היו הומואים, שום אישה בשטח, כיום רוב החברים שלי נשים או טרנסים. אני באמת לא יודעת למה. אולי זה קשור בחברות שבהן הסתובבתי, אבל אני באמת לא יודעת <משיכת כתפיים> אבל בכל מקרה, זה נורא אמיץ שפתחת את זה, תודה.

אוי ממי, רק שתדעי שאני מזדהה איתך,

לא יודעת מה יש לי, בנים גורמים לי בחילה וכל הבלה בלה שהם מדברים,

לפי דעתי, בנים סתם מגעילים ומעוררי

בחילה. כי כשהייתי פעם עם בנים הם אמרו על שכל בנות זונות,על להביא

גיל494

New member
כבר ממש עיצבנתם אותי!../images/Emo123.gif

מה זה כל השנאה והדחייה מגברים?!!?!?!!??!! אני מודה שלא כולם מושלמים ולעיתים אפילו די מעצבנים/פוגעים/פחדנים/מנייקים, אבל זה לא סיבה לצאת בהכללות המפגרות האילו של "כל הבנים הם ^##$*%^#%^@$*!#@...". מספיק כבר עם הצרות אופקים הזאת! זהו עכשיו נרגעתי קצת...

יופי,מצטערת! אבל הם גורמים לחשוב כך

הם כל כך רדודים, ושטותיים..מדברים הרבה דברים שלהקיא ברמה של גנון

Freeda

New member
גישה חיובית

פגשתי גם בנים נחמדים. לא הרבה, לא כל יום, אבל קורה. ואם יש לי הבחירה - אשב תמיד בחבורת בנות, ונשוחח בנעימים בלי (עפי"ר) תרגילי אגו. ואם אני נאלצת בעבודה לשבת בדיון עם בנים, למדתי לנמנם בעיניים פקוחות ובלי לנחור, פשוט כדי לא להתעצבן על השטויות הממלאות את חלל האוויר. אני מצ'וטטת רבות, ונתקלת במחזרים "בנים". במילה אחת - גוואאעעלד ! עד כאן דעתי האישית הבלתי קובעת ובלתי מכלילה. אם יש באי שם מאגר בנים שינעם לי בחברתם - אנא חושו וספרו לי. חיוכים בנותיים FREEDA

גיל494

New member
אני מודה

שגם אני מעדיף חברת בנות, כי זאת אוירה אחרת מאשר עם בנים, יותר פתוחה ונינוחה בדר"כ.. למרות שגם בחברת בנים יש את ה"צחוקים" וההתנהגות שכנראה רק בנים מבינים ומקבלים...

ilanitso

New member
סליחה על הבורות...

אבל אני סטרייטית ולא כ"כ מכירה את עולם המושגים משהו יכול להסביר לי מה זה FTM? ומה זה בוץ'?

FreakOnALeash

New member
אני אנסה

FTM זה טרסג'נדר מנקבה לזכר, כלומר נקבות שבתוח תוכן הן גברים במידה כזו או אחרת. בוץ' זה כנוי לבחורה גברית או נערית, שבניגוד לטרנסג'נדרים הן עשויות ביותר לחוש עצמן 'נשים'. את ההמשך והתיקונים יכתוב מישהו אחר. אני עייף.

למעלה