נושא? לא יודעת...

• פותח הנושא ligo
  • פורסם בתאריך

ligo

New member
נושא? לא יודעת...

אני יושבת מול המסך ובוהה. לא יודעת מה לכתוב, איך לכתוב. החלטתי לעשות היום בדיקת דם להריון, למרות שהרופא שלי אמר לספור 16 יום מהכוריגון ועברו רק 14. אז קמתי בבוקר, השתנתי על "מקלון הזהב" וחיכיתי 4 דקות בפחד. והיו שם 2 קווים...לאחר שנה בדיוק אני זוכה לקבל 2 קווים. כשבעלי קם וראה הוא העיר את תשומת ליבי לכך שיש 2 קווים (בהתרגשות) ואני, קצת שמחה קצת חוששת, אמרתי לו שזה לא אומר כלום ושאני אלך לעשות בדיקת דם. בצהריים, בדרך לרופא בגלל ההיפר שקצת החמירה, הוצאתי תדפיס תשובה- בטא 138. לשמוח או לא? הרופא אמר לי לעשות בדיקה נוספת ביום ב´ (כי אני לא יכולה ב- א´) ולוודא שהבטא הוכפלה פעמיים. ולגבי ההיפר- אכן הרבה נוזל מסתובב לו בחלל הבטן והוא צופה עוד החמרה אם ההריון יתפתח. עכשיו מה אני אמורה להרגיש? פתאום תקף אותי כזה בכי ואני לא יודעת אם זה מאושר או פחד. שנה אני מחכה לרגע הזה וכשהוא מגיע אני לא מאמינה. ביחוד אחרי כל הסיפורים העצובים שהיו כאן בזמן האחרון. מה אם הבטא לא תעלה? מה אם זה שלישיה? מה אם לא יהיה דופק? נועם פעם אמרה שמבחינתה זה לא הריון עד שימדדו דופק. ככה אני מרגישה עכשיו. מסרבת להאמין למה שקורה בגוף שלי עד שלא יהיו הוכחות מוצקות. ואנחנו בנתיים לא מספרים לאף אחד, ונראה לי שלא נספר עד שנראה דופק... זהו. נותר לי לחכות בסבלנות ליום שני ולקוות שהבטא תתנהג כמצופה ממנה. אני רק עצובה קצת כי כל הטיפולים האלה עשו אותי אדם אחר- אדם חרד יותר שלא מאמין בנסים... אוהבת את כולכן וממשיכה לבכות

../images/Emo65.gif מזל טוב ! ../images/Emo65.gif

ליגו יקרה, ייקח קצת זמן עד שתעכלי את הבשורות הנפלאות, עד שתראי שהבטא מכפילה, עד שתראי דופק, עד שסקירת המערכות תראה לך שהכל בסדר, ועד שהתינוק המקסים שלך יונח בזרועותייך... בינתיים - תבכי אם זה מה שאת מרגישה, תשמחי כשזה מה שיתאים לך, תתנהגי איך שאת רוצה, רק תדעי שכולנו כאן מחזיקות לך אצבעות ומתפללות בשבילך (כל אחת בדרכה) שהכל יהיה פשוט נ-ה-ד-ר.

באאבו

New member
למה לא מאמינה בניסים?? ../images/Emo42.gif ../images/Emo77.gif

ליגו היקרה, ראשית כל, מזל טוב! החששות שלך והשמירה על האיפוק הם די הכרחיים, כי את מפחדת לשמוח יותר מדי, וחלילה אח"כ להתבדות (חס וחלילה, חס וחלילה.. טפו טפו טפו..
) אבל אולי זה טוב.. גם אני נוהגת ככה לפעמים כשקורים לי דברים טובים... אבל... חבל שהטיפולים הפכו אותך לאחת ש"לא מאמינה בניסים", כדברייך... הנה, בטח לא האמנת שתיקלטי, נכון? והנה, הופיעו 2 קווים (איזה יופי! ) שולחת לך זר פרחים ענק עם איחולים לבביים להמשך הריון בריא ומהנה..
.. שיהיה לך בהצלחה, מכל הלב.. באבו

נושא? שימחת את ליבי ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif !

כל כך טוב לשמוע בשורות כאלה! יהי רצון שהבטא תעלה ותוכפל, שיהיה דופק, שההריון יתפתח ושהכל יהיה בסדר-גם ההיפר. נתתי לך שני קווים כחולים (בערך). מזל טוב, ליגו, לך ולבעלך! וגם אני בוהה עכשיו במסך, וחושבת-מה הטיפולים האלה עושים לנו. (היום ממש לא הכרתי את עצמי) הודעות כאלה-זה מה שאני צריכה. מחכה לבשורות נוספות...

מיכל ק-ש

New member
לא יודעת?!?! הנושא הוא שאת בהריון

אז קודם כל מזל טוב גדול. אני מתארת לעצמי איזה סופשבוע עמוס רגשות עומד לעבור עליך ואני מאחלת לך מכל הלב שביום שני תקבלי את תוצאות הבטא הצפויה ולאחריה תעברי בהצטיינות יתירה את כל תוצאות המבחנים של 9 החודשים הבאים. מזל טוב חמודה. מחזיקה אצבעות להמשך תקין ומשעמם. מיכל

מרב.

New member
ליגו....

את מגיבה כמו שאני חושבת שאני אגיב כאשר זה יקרה לי (אחת מכמה סצנות שאני מגלגלת בראש). כל כך מבינה את ההרגשה שלך- ללא מילים. שגרת השליליים הופכת אותנו למשהו שאני מדמיינת כמו שורת עבדים קשורים בשלשלאות, שרגילים ללכת בשמש הקופחת והצורבת, למלקות ולפת הלחם הדלה, וגם כאשר מי מהם משתחרר משלשלאותיו, אינו יוצא מהשורה, מהשגרה. הפיצו סיפור דומה במיילים לא מזמן, על הפיל בקרקס שהיה קשור, וגם כאשר גדל וכבר לא היה כפות לעמוד- לא ניסה להשתחרר. מה אני באה להגיד, ליגו- שזה טבעי כל כך. שברור לחלוטין, בהמשך לדיון שהיה כאן שלשום, שאנחנו כרגע מתרכזות בבטא חיובית- ותו לא, וכאשר זו מגיעה, במקום לשמוח, כמו שכל כך דמיינו וחלמנו, מכים בנו באחת כל הפחדים האפלים. זה טבעי כל כך, ואין מה לעשות חוץ מלהתחסן מפניהם- עד כמה שתוכלי. התחלה קטנה, צעד צעד. תציבי לך מטרות קצרות טווח: קודם ההכפלה, אח"כ השק, אח"כ הדופק וכן הלאה... והגיע הזמן לחבק, לנגב לך את הדמעה ולהגיד- מזל טוב!! שיהיה הריון קל, ומלא אושר וקלילות, שתהיה לך בטן עגולה ומדהימה, ורק אהבה... מרב

priva

New member
מזל-טוב

ליגו מזל טוב אני מקוה שבקרוב אצלנו. אתמול קיבלנו תשובה שלילית נוספת (פעם שישית)

חזקי ואמצי פריוה לא ליפול ברוח.

להמשיך עם מעורבות גדולה שלך בטיפול ועם הצטיידות ברופא טוב ועם כמוצ גדולה של אמונה בעצמך שתצליחי לא ליפול אינשם

דבר ראשון - מזל טוב!!

אחרי זה - הפחדים לא נגמרים וכנראה שלא יגמרו לעולם. את בהריון. זה בטוח (10 ימים אחרי הכוריגון כבר אין שאריות שלו ולכן הבטא מראה על הריון ולא על משהו אחר) אני לא יכולה להבטיח לך שההריון ימשיך כמו שצריך. אני יכולה רק לקוות איתך ולחכות איתך לשלב בהריון בו תתחילי להיות רגועה ולהאמין שזה זה. יש כאלה שזה לא קורה להם עד הלידה ואני יכולה להבין אותם מאוד. ההיפרסטימולציה כנראה תחריף ותעשה לך צרות עוד כמה ימים אבל אני מקווה שלא יותר מידי. שימשיך בקלות מעכשיו! חנה

רונצי

New member
אני ממש שמחה בשבילך ../images/Emo49.gif

ומאד מבינה אותך, מפחיד פתאום להרגיש שהחלום הולך ומתגשם... והוא אכן מתגשם (והלוואי על כולנו -- בקרוב). אולי הבכי הוא דרך להוציא החוצה את התיסכול של השנה האחרונה ואני מקווה ובטוחה שבקרוב הוא יהפוך לאושר גדול. אז לחייכם ולחיי הקטנטן\קטנטנה\קטנטנים שבדרך

ligo

New member
תודה ../images/Emo41.gif

קיבלתי את המייל שלך. מתה כבר לפגוש את כולם, מקווה שאני ארגיש טוב עד אז.
(למה אין ציור של ספגטי?)

טביקאט

New member
מזל טוב!

מדהים באיזה קור רוח, שמחפה על מליון פחדים, אנחנו מקבלות כל בשורה טובה במהלך הטיפולים. מאחלת לך רק בשורות טובות, והרבה שמחה, כי מגיע לך לשמוח על בשורות כ"כ נפלאות! עלי והכפילי! טביקאט

אפרת**

New member
עזבי נושאים..

שיהיה רק המון המון מזל טוב. איזה כיף לקרוא דברים כאלו. אפרת שכל כך רוצה שגם לה יקרו ניסים בעוד שבועיים.

ליגו יקרה

אתחיל כן במזל טוב ענק. כי בכל אופן כל לידתו של ילד בריא החלה בבטא חיובית ויפה. את בהריון, זה עוד בלתי נתפס שהנס הזה קורה אצלך. אבל הוא קורה ורוב הסיכויים לטובתכם ולטובתו של העובר הקטן. כשקראתי את דברייך היתה לי הרגשה שאני קוראת את מה שכתבתי רק לפני שלושה וחצי חודשים. אז הוספתי פרצוף מהוסס כי לא ידעתי אם לשמוח או לא. וההתרגשות שפעמה בי לוותה בעוד רגש שלא ידעתי להגדירו עד תום. אני מקווה שהכל יילך כשורה ויהיה לך הריון קל ותקין. זוהרה

לללליגו חמודה ../images/Emo25.gif

מאחלת לך שהבטא תכפיל ותשלש עד שבוע 40.
ושיהיו לך רק חיים טובים
אמן ואמן. סאני.

רומי 007

New member
ליגו כל הכבוד

סוףסוף גם איזו בשורה חיובית בימים האלו העצובים והמדכאים. את בטח יושבת בבית ולא מאמינה.. אבל יקירתי, ככה זה בסיפור שלנו: יום עסל יום בסל ואצלך סוף סוף דבש ניגר. שיהיה לך רק טוב ומזל טוב ענק!

למעלה