נושא? לא יודעת...

• פותח הנושא ligo
  • פורסם בתאריך
להאמין להאמין מזל טוב קודם כל

מזל טוב איזה יופי ברכות על ההריון באופטימיות זהירה ובשקט נפשי עד כמה שאפשר עד הדפק ועד בכלל המון מזל-טוב

TWEETY =^.^= 6

New member
וואוווווווווו מזל טובבבבבבבב

איזה כייפפפפפפפפ לשמוע,,,,,יששששש אחלה בשורה אחלה כייפפפפ אחלה אופטימיות לכולנו. תהני בהריון ,שיהיה לך קל ומשעמם ובלי הרבה בהלות שווא. אופפפ קיבלתי דף שגיעה לא יכולה להסיף פרצופונים אז מחבקת אותך בחום ושולחת לך המון אהבה :)

עמית@

New member
ליגו ליגו

שמחה, כמובן, והמון חששות (ואת רואה, היפר כן מוחמר ולא היה מה לדאוג מרגיעה זמנית) זה לא יהיה הריון עד שתראי תינוק ביד, חם ורך. או שכן, תאמיני לעצמך ולמה שנפל עלייך אחרי כל כך הרבה יסורים ודרך קשה. מזל טוב, באמת קיוויתי בשבילך ואנח שמחה שלפחות אחת הראתה לנו את הדרך החוצה. אני מנסה לזחול אחרייך, תניחי בבטחה את הרגליים. שיכפיל ויעלה- שיהיה אחד או שניים אהובים ובריאים עמית

רינתילה

New member
איזה יופי!!!!

מזל-טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קחי את הזמן להתרגל לשלב הבא (ולשמוח בו!), ותשמרי על עצמך מזעמו של ההיפר. בנושא החרדות - קצת הדחקה לא הזיקה עדיין לאף אחד, לא? נכון שהפורום הזה מלא בסיפורים עצובים, אבל מי אמר שדווקא לך זה יקרה? מחזיקה אצבעות להריון קל ונעים (עד כמה שניתן עם היפר...) שיגמר כעבור 9 חודשים בלידת ילד/ה/ים בריא/ה/ים! רינת.

נועם@בת

New member
אז בנתים קתבלי רק קו ../images/Emo65.gif

את יתר הלולולו אשמח לצהלל לך ביום שני. זאת בטא אמיתי ומוחלטת ללא כל ספק
כשאני מדמיינת את התשובה החיובית שאקבל, אני תמיד חושבת שארגיש מה שאת מתארת. חוסר אמון, חשש, הלם
ועד יום שני, אי אפשר בלי
שיעלה ויכפיל ישלש ויפעם לך בבטן לתשעה חודשים.
ענק של שמחה נו, שיגיע כבר יום שני
נועם

LIGO למה את לא חושבת חיובי ???

למה להיות עצובה כל הזמן תאמיני שהכל בסדר .. וככה יהיה ... מזל טוב מכל ה
שיכפיל וישלש ... יונית החיננית

ליגו - אחותי ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

ואו - גדול! לא ידעתי באמת לאן נעלמת...ואני עוד מחכה לתשובה מחברה שלי בקשר להילרית מהצפון...האהאהא. כנראה הרחם שלך החליט שלא הילרים ולא כלום - הוא הולך על זה לבד!!! האייקונים לא מצליחים לי משום מה - מוחאת לך כפיים בקול רם (עד לחיפה!!!) ושמחה ומחכה בקוצר רוח לבטא 500 לפחות (לפי חישוב שלי...) נשיקות נשיקות נשיקות

הרמוניה

New member
נורא מבינה את התגובה שלך אבל את

מרשה לי להיות אופטימית עבורך??? המשך הריון קל ומשעמם כל הדרך אל האושר הרמוניה

yaelhul

New member
ליגו יקרה, בפסיכולוגיה היו קוראים

לזה חוסר אמון נרכש - אנחנו מתאכזבות כל הרבה הרבה פעמים, נופלות, מתרסקות, מתפזרות ברוח, שממש קשה להאמין איך אנחנו אוספות את עצמנו מחדש כדי להתחיל עוד טיפול. אחרי זמן קצר או ארוך, פתאום, משום מקום, מופיע לו החיובי הזה, החיובי הראשון, ומערער את כל תפישת עולמנו. הרי זה משהו כל כך חריג בנוף הטיפולים שאנחנו מכירות, משהו שבכלל.... נו, רק קיווינו, טוב, לפעמים גם האמנו, אבל... עכשיו??? כבר??? וזה בטוח זה??? הרי שמענו כל כך הרבה סיפורים על בטא שירדה, ועלתה וירדה, ועל הריונות שהסתימו לפני זמן, ועל הריונות שהסתימו, נקודה ! יקרה שלי, יגעת ומצאת - תאמיני. אני מבינה מה עובר עלייך. אני חושבת לפעמים שיהיה לי טבעי יותר לקבל מחר תינוק מוכן מלהיות פתאום בהריון עם בטא חיובית. זה נשמע לי פשוט בלתי נתפש שזה יקרה לי יום אחד למרות התקוות ולמרות האמונה. את כבר שם. הזכירי לעצמך שלרוב ההריונות יש סוף נפלא, ושהתוצאה של רוב ההריונות מלווה את האשה ההרה במשך עשרות שנים... לסיכום - מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב. יעל

מזל-טוב!!!

אני ממליצה פשוט לשמור על אופטימיות זהירה. ללכת צעד-צעד. לעבור שלב אחרי שלב. כל פעם לשמוח קצת. אחרי שהבטא תכפיל. אחרי שתראו דופק. אחרי שכל הבדיקות יהיו תקינות. אחרי שהתינוק ייוולד. אחרי שילך לגן. אחרי ש... אחרי ש... שמחה קטנה כל פעם שבסוף תצטבר לאושר אחד גדול. מרב

אוראושר

New member
../images/Emo50.gif ../images/Emo50.gif ../images/Emo50.gif |נש

זה כל מה שנותר לי לאחל לך ו...סוף שבוע נפלא

טלי2

New member
מזל טוב ליגו ../images/Emo20.gif

אני מבינה את הפחד להאמין שזה זה...וגם נכון שעדיין מידה של זהירות נדרשת.. אבל בואי נקווה לטוב, שהבטא תכפיל, ושיהיה דופק, ושיגדל/ו, ויתפתח/ו, ושיוולד לך ילד מתוק או שניים, בואי נקווה לטוב (ונמשיך לפחד קצת, כי זה טבע האדם, או יותר נכון טבע האישה שעברה דרך כדי להגשים את משאת נפשה) ובאמת באמת שיהיה לך הריון ממושך ויפה.
ואני עדיין ממשיכה להחזיק את האצבעות, עד שאדע שהכל בסדר...

ligo

New member
תודה נשמות ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

תודה על המילים היפות שכתבתן לי, תודה על העידוד והתמיכה, על ההבנה, תודה לאלו שנשארות אופטימיות במקומי,ובקיצור תודה-תודה-תודה! היום אני כבר לא בוכה. כדי שאני לא אחשוב שהכול היה רק חלום שמרתי את המקלון עם 2 הפסים על השיש במקלחת...תזכורת שזה באמת קרה. (חושבות שזה יהיה דבילי לצלם את זה?...) אני עדיין לא חושבת על זה יותר מדי, מתעלמת ממה שקרה, ופשוט מקווה לזרום ככה עד לבדיקת הדם ביום שני. אנחנו נוסעים למרכז להורים לסופ"ש. מקווה שנצליח לשמור על הסוד הקטן... כי כאמור אני לא רוצה להפיח באף אחד תקוות סתם. גם לא בי. אז שוב
שאת כאן וסופ"ש נהדר לכולן!

ליגו יקרה

קודם כל מזל טוב!!! והמון המון הצלחה. אני כל-כך מבינה את הפחדים והחששות שלך, כי אני עוברת אותם ממש בימים האלה. מרגישה איך תוך שניות, או אולי תוך שעות עברתי מפחדים וחששות מסוג אחד לחרדות מסוג אחר. כנראה שזה רק טבעי עם כל מה שאנחנו עוברות עד לרגע הזה...ועם כל הידע שאנו צוברות תוך כדי התהליך... מאחלת לך קודם כל הכפלה פראית!!! ואח"כ הצלחה בכל שלב בעיתו... כי כנראה רק ככה אפשר לעבור את התקופה כולה בינתיים שמרי על עצמך ושוב, המון הצלחה. כוכי

שחר חדש

New member
מזל טוב ליגו

כל כך מבינה את הפחדים שלך. אני "פוחדת" אותם עם בטרם... תחשבי על זה כך - את עכשיו בתחילת המסע שכל כך ציפית לו. המסע יכול להיות קל יותר (הלוואי) או קשה יותר (חס וחלילה), אבל א ת נ ו ס ע ת. המצב שלך עכשיו יותר טוב מקודם - כי, עכשיו, יש גם סיכוי לטוב (שהוא אגב סיכוי גדול מאוד). שהרי הפחד מגיע רק כשיש מה להפסיד. קודם - אין למה לחשוש. אז תבכי קצת. סביר שאת מגיעה למסע החדש קצת מותשת. סביר, שאחרי טיפולים, אנחנו פוחדים יותר לאבד מאשר כשזה בא בקלות. ואחר כך - מאחלת לך הריון קל ובריא ואפילו מהנה. כי סך הכל, למרות הנימה - זו בשורה שמחה מאוד.
שחר

שחר חדש

New member
ואגב - זה לא דיבילי לצלם את זה

זה "התואר" הכי נכסף... והתעודה חשובה

מירה@

New member
ליגו יקרה,

המון המון מזל טוב. מכירה את כל החרדות אותן את עוברת. מאחלת לך שהחרדות תהיינה לחינם. הריון קל ומשעמם מירה ו

למעלה