נושא לדיון-האם התאהבתם פעם?

maorcz

New member
כן אבל זה עבר

התאהבתי פעמיים מרחוק!
פעם אחת במפקדת של המפקד שלי.. בדיוק הטעם שלי. פנטזתי עליה.
אבל עם הזמן הרחבתי להכיר את האופי הפנימי והאישי שלה ופשוט ירד לי ממנה. כמובן שלא היה לי אומץ לשתף אותה בזה.
חיזרתי אחרי מישהי וכל פעם שהיא התייחסה אליי (במסרים חיצוניים) היה חיוך גדול על הפנים שלי. אפשר להגיד שננעלתי עליה, כלכך רציתי אותה..
ואז היא הכירה מישהו, הייתי על הפנים. אבל עם הזמן כשאני חושב עליה, אני אפילו לא רוצה לדבר אתה, היא לא מעניינת אותי כבר.
ולא. כרגע אני לא מאוהב :(

נראה לי שזה משהו שלוקח לו זמן להתגבש

יצא לי "להידלק" [crush] על בחורים בעבר, אבל התאהבתי רק לאחרונה.

כמו שציינת למטה, גם מבחינתי להתאהב=להיות מאוהבת=אהבה. וכמו שלוקח לאהבה לא רומנטית זמן להתפתח, כך גם לאהבה רומנטית. בהתחלה זה חיבה ומשיכה ולאט לאט מתגבש משהו נעים בפנים שמתישהו מצליחים לתת לו שם ולהגיד אותו.

תהליך ממש דומה לאהבה "רגילה" של חברים למשל [משפחה דיי חייבים לאהוב
זה מורכב בכל אופן, אז אני לא מתייחסת לזה]. יש לך חברים טובים שמתישהו בקשר איתם את מבינה מה המשמעות שלהם עבורך, או שהם עושים משהו שגורם לך לחשוב "אני כל כך אוהבת את האדם הזה ואני שמחה שהוא חלק מחיי". זו תחושה דומה לאהבה רומנטית לדעתי, רק שבאחרונה מתווספת התרגשות אחרת [נקרא לזה פרפרים? אולי].

בכל מקרה, מה שאני מנסה לומר זה שגם בקשר זוגי לוקח זמן לרגשות להתפתח. וזה בסדר גמור אם לוקח לך טיפה יותר זמן, כל אדם והקצב שלו.. רק תני לזה הזדמנות.

היו לי הרבה התאהבויות קטנות אבל האהבה

האמיתית היחידה היא לבעלי היקר.
לא סתם הרגשתי בנוח שהוא יהיה הראשון שלי, ולא סתם אנחנו עדיין יחד ואוהבים אפילו יותר מההתחלה
.

למעלה