ne ro ידידי,מצטער,יש לי רשימת קניות לפורום.
עשיתי כמיטב יכולתי לעשות קצת סדר,נקיתי אבק,סדרתי מחדש את הספרים על המדפים לפי צבע כריכותיהם,הרבה יותר מאתגר עכשיו לחפש ספרים מסוימים,רוקנתי מאפרות,נערתי מעבר למעקה המרפסת את השטיח [תתכונן לתלונות מהשכנים בפורומים התחתונים....לא שמתי לב לכביסה התלויה בחוץ...].חושבני כי עלינו להתקשר לטכנאי מקררים ביום א',מנוע המקרר מרעיש ומחרחר לסרוגין.יש גם בעיות עם הידית הקטנה של הניאגרה בשרותים,נוטה לא לעלות חזרה ומתבזבזים לחינם המון מים ש
יחייבו אותנו עליהם.חסרים לנו כמה מוצרי יסוד,אפרט כאן את הרשימה,ונחליט מאוחר יותר מה כל אחד מאיתנו יתרום לפורום. 1.בקבוק של תרכיז סירופ "ויטמינצ'יק" בטעם לימון. 2.נייר טואלט [דחוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!],ותפסיק להרשות לכל הגולשים מהפורומים השכנים להשתמש בשרותים שלנו ! 3.קפה שחור+סוכר. 4.עפרונות \עטים ובלוק ניירות כתיבה. 5.מטהר אויר לשרותים [כזה שלא פוגע באוזון],נמאס לי ששוב ושוב גונבים את הקטורת בריח SANDALWOOD שאני מממן מכיסי. 6.בקבוק וודקה מאיכות סבירה. [לא מהרעל ב12.90 שח שאתה יודע מי קנה בפעם האחרונה]. כמה הערות שוליות לפני שאכבה את האור ואנעל. א.כשנקיתי את החדר והזזתי את הספה מצאתי חזיה בצבע אפרסק,מידה 38F,בפעם הבאה כשתבקר בבית היתומים הלותרני ברמאללה תעשה טובה ותחזיר אותה לסינטיה [המתנדבת הג'ינג'ית מאוסטרליה]. ב.זרקתי את כל הגליונות הישנים של "להיטון",בפעם הבאה אביא ערמה של "נשיונאל ג'יאוגרפיק" שסתם מעלים אצלי אבק. ג.מישהוא סחב לנו את "שר הטבעות-שני הצריחים",הוא לא במכשיר ה די.וי.די.,המארז הריק על המדף..... זזתי,נפגש כאן בהזדמנות,אשאיר את המפתח בארון החשמל מתחת למונה של הפורום לכרטיסי ברכה. לילה טוב.