נושא לדיון- טוקבקיסטים.

TAINTED SAINT

New member
ne ro ידידי,מצטער,יש לי רשימת קניות לפורום.

עשיתי כמיטב יכולתי לעשות קצת סדר,נקיתי אבק,סדרתי מחדש את הספרים על המדפים לפי צבע כריכותיהם,הרבה יותר מאתגר עכשיו לחפש ספרים מסוימים,רוקנתי מאפרות,נערתי מעבר למעקה המרפסת את השטיח [תתכונן לתלונות מהשכנים בפורומים התחתונים....לא שמתי לב לכביסה התלויה בחוץ...].חושבני כי עלינו להתקשר לטכנאי מקררים ביום א',מנוע המקרר מרעיש ומחרחר לסרוגין.יש גם בעיות עם הידית הקטנה של הניאגרה בשרותים,נוטה לא לעלות חזרה ומתבזבזים לחינם המון מים ש
יחייבו אותנו עליהם.חסרים לנו כמה מוצרי יסוד,אפרט כאן את הרשימה,ונחליט מאוחר יותר מה כל אחד מאיתנו יתרום לפורום. 1.בקבוק של תרכיז סירופ "ויטמינצ'יק" בטעם לימון. 2.נייר טואלט [דחוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!],ותפסיק להרשות לכל הגולשים מהפורומים השכנים להשתמש בשרותים שלנו ! 3.קפה שחור+סוכר. 4.עפרונות \עטים ובלוק ניירות כתיבה. 5.מטהר אויר לשרותים [כזה שלא פוגע באוזון],נמאס לי ששוב ושוב גונבים את הקטורת בריח SANDALWOOD שאני מממן מכיסי. 6.בקבוק וודקה מאיכות סבירה. [לא מהרעל ב12.90 שח שאתה יודע מי קנה בפעם האחרונה]. כמה הערות שוליות לפני שאכבה את האור ואנעל. א.כשנקיתי את החדר והזזתי את הספה מצאתי חזיה בצבע אפרסק,מידה 38F,בפעם הבאה כשתבקר בבית היתומים הלותרני ברמאללה תעשה טובה ותחזיר אותה לסינטיה [המתנדבת הג'ינג'ית מאוסטרליה]. ב.זרקתי את כל הגליונות הישנים של "להיטון",בפעם הבאה אביא ערמה של "נשיונאל ג'יאוגרפיק" שסתם מעלים אצלי אבק. ג.מישהוא סחב לנו את "שר הטבעות-שני הצריחים",הוא לא במכשיר ה די.וי.די.,המארז הריק על המדף..... זזתי,נפגש כאן בהזדמנות,אשאיר את המפתח בארון החשמל מתחת למונה של הפורום לכרטיסי ברכה. לילה טוב.

מה נפלא הוא הדבר!

people will come הולכת לקרוא לכל הדודות עם החצ'קונים והפולניות שמקטרות על האבק שמצטבר בפורום "סבתא בישלה דייסה" ממול, יש לכם מקום לשולחן ברידג'?

אנטוליו

New member
מה דעתך על מאמרו המלומד של פעיל שמאל

ישראל שמיר "The Elders of Zion and the Masters Discourse"? לדעתו, זה בכלל לא משנה אם הפרוטוקולים אותנטיים או מזויפים. הנה הסיכום שלו: Summing it up, a big share (though not all) of the ideas ascribed to the Jews by the Protocols are indeed the ideas useful or necessary for the Jewish communal well-being, without any need for great hatred towards Gentiles and/or the guidance of mythic Elders of Zion. That is the reason of the Protocols’ long life. Paradoxically, without Israeli apartheid these facts would remain invisible for the host communities

למעלה