נושא לדיון

dsol

New member
יש בזה טוב וגם רע

הם איבדו חלק ממה שהם היו מהנועזות שלהם להגיד מה שהם רוצים וזה בא בכך שהם כבר לא שרים את "חייל של מאה שערים" וחבל... ואני בטוח 99% שזה בא בעקבות הפירסום שלהם אבל כמובן יש גם צד טוב שרואים אותם יותר בטלויזיה.. ראיונות קליפים הופעות וכו'... וגם בהופעות לדעתי עדיף הרבה קבל מאשר קהל מצומצם יש יותר הרגשה של ביחד וזה פשוט סוחף אותך שיש הרבה אנשים והפירסום הביא אנשים

ziljian 1234

New member
צודק.אבל

לדעתי הם לא ממש איבדו מהנועזות שלהם. לא יודעת לפחות ממה שאני ראיתי בהופעות שהייתי בהן...

dsol

New member
לא הכול אבל חלק

בעיקר זה שהם לא שרים יותר את "חייל של מאה שערים" וגם הדיסק השני חסר בו את החיספוס ונשובבות נעורים שיש בראשון וזה בא בגלל הפירסום חלקית.....

בצה17

New member
איזה פחות נועזות....?

שייגעצ עדיין נוקטת דעה ובגדול...! זה שהם לא שרים יותר את "חייל של מאה שערים" לא נירא לי כי הם מפחדים ממישהו... הם פשוט מחדשים... כללי הם כבר בקושי שרים של ניו-יורק רפיח.. "אבא עורך דין" הוא גם הבעת דעה!("פרצה לה מלחמה שכחתי מי נגד מי..." "עשיתי אפצ'י, השלטון התחלף")והם תוקעים אותו בכל מקום.. ולא נירא כל כך שהם חושבים מה הם אומרים כל עוד הם שרים בטלויזיה במופע ללק"שים שירים כמו ערוץ הילדים חח ות'אמת גם אם יש סיבה שהם לא שרים יותר את "חייל של מאה שערים" כבר אז לפי דעתי זה ממש לא כדי להיות 'לא הולמים' בטלויזיה.. אם כבר זה מתוך סיבה שלפי דעתי נכונה וחכמה לעשות- לא לנקוט עמדה פוליטית מסויימת! בתור אמן, שאתה נוקט דעה פוליטית, אתה גם מגביל את סוג האנשים שירצו להקשיב לך..

Michali17

New member
אממ עכשיו אני חושבת על זה זה לא שהם

התחילו לפרסם שוקו וכאלה... אז הם לא התמסחרו אוף אני לא יודעת ואין לי כח לחפור בזה אני אוהבת אותם כמו שהם.

Michali17

New member
אממ אתה חייב לסלוח לי בגרות בספרות

ובגרות בלשון בהפרש של 8 ימים (שדא יש מתכונת באזחרות באמצע אבל בקטנה) וכן הבצפר המפגר שלי עושה בגרות בלשון בכיתה יא! למה? ככה.

דעתי בנושא..

שייגעצ לדעתי לא ממוסחרים...ממש לא!!!! ומסחור במוזיקה זה דבר שאני כל כך כל כך שונא. נקח לדוגמא את משינה. להקה שהערצתי והערכתי כל כך. בזמן האחרון התמסחרה בטירוף עם סלקום וכל זה ופשוט ההערכה שלי אליהם צנחה. המסחור של שייגעצ הוא אחר לגמרי ואפילו מסחור חיובי לדעתי. כל עוד זה לא בקמפיינים גרנדיוזים ופרסומות של מוצרים וכו' וכמובן שהמוזיקה נשארת איכותית-המסחור הוא חיובי. (מסחור חיבוי זה להוציא דיסקים,הופעות,חולצות,ובעצם כל דבר זה מסחור. השאלה איזה.)

ziljian 1234

New member
אני חושבת שאתה צודק.

המסחור של שייגעצ הוא מסחור חיובי . הדבר היחיד שהשתנה לפי דעתי לפחות זה כמות האנשים שעכשיו מכירים אותם זה לא כמו בעבר. ולדעתי זה כי המוסיקה נהייתה איכותית יותר. אני אישית יותר אוהבת את הדיסק השני תשמע ממה שאני רואה הם עדיין עושים שטויות וזה. אבל זה קצת יותר איכותי ומעודן. וזה מה שלאחרונה משך הרבה יותר אנשים לאהוב את המוסיקה שלהם. לפחות זאת דעתי..

סקוויד

New member
אחי, משינה היו צריכים איכשהו

לחזור לתודעה של אנשים... ואני מתכוונת לקנות ת'דיסק - אני כמעט בטוחה שהם יהיו גדולים כמו פעם!

אבל

הם התמסחרו בטירוף... הדיסק מעולה - אולי קצת פחות משאר הדיסקים.. אבל בלי קשר הם התמסחרו וזה עצוב :( כאילו מישהו לקח אותם ועכשיו הם שלו :(

ממש לא נכון.../images/Emo90.gif../images/Emo79.gif מה שמשינה עשו היה בעצם לתת לסלקום לאפשר ללקוחות שלה להוריד שירים של משינה לפלאפונים שלהם במקום דרך דיסק. זה נורמלי וזה מקובל,כי זה לא פוגע במוזיקה של משינה. למיטב ידעתי הם לא כתבו שירי הלל לכוכבים סגולים...ואם אני זוכרת נכון התופעה של אלבומים לפלאפון מקובלת גם בחו"ל. כשהשירים של משינה נגישים יותר,יותר אנשים ישמעו אותם בצורה חוקית.חוץ מזה,אם מישהו מעוניין רק בשיר מסוים-"מה אני אקנה את כל האלבום בשיר אחד? אני פשוט אוריד אותו מהקאזה/אמיול/ווטאבר"וזה סתם פוגע בלהקה. משינה גם לא פרסמו את סלקום אלא להפך. סלקום עשו טונות של יחסי ציבור לאלבום החדש של משינה. בדיוק כמו שאורנג' מתכוונים לעשות עם האלבום החדש של פורטיסחרוף(שגם יופיעו להם בפסיטבל).

דעתי בעניין...

סליחה אם אני חוזרת על דברים שאמרו,לא קראתי את התגובות. שייגעצ התמסחרו? אני לא חושבת שבכלל! תגדירו התמסחרות! בגלל שמשקאות יותר בוגר זה אומר התמסחרות? זה שיובל התבגר ועכשיו הכתיבה שלו השתנתה אומר התמסחרות? אם הוא ילך וישווק שמפו או מתחת לקליפים שלהם יהיה כתוב "הופק במימון מסחרי" וכל שנייה תראה איזה חברה מובילה בקליפ או משו,זה התמסחרות. חולצות זה התמסחרות? אז הם רצו להרוויח עוד קצת כסף. אולי אני קצת נוגדת את עצמי,כי אם עכשיו הם ילכו ויפרסמו שמפו,אז זה מוריד מערך המוזיקה? לא חושבת שזה מה שישנה את הלחן\מילים של השיר. ואם הם יעשו את זה,זה רק בשביל פירסום\כסף. אז מה רע בפרסום? מה רע בכסף? אם הם רוצים יותר קהל הם צריכים להתפרסם יותר,ואם זה דרך שמפו,אז שיהיה דרך שמפו. וזה כן נקרא התמסחרות. יש כאלה שאומרים שאפילו שידור קליפ\שיר שרדיו\טלוויזיה זה התמסחרות. למה?! אז איך הכרת אותם אם לא דרך קליפ\רדיו? דרך חבר? ואיך החבר הכיר? הם צריכים להתפרסם,הם צריכים קהל. אז השמעת שיר ברדיו הופכת אותם לממוסחרים? ממש לא! טוב התבלגן לי הכל כאן,מקווה שהבנתם מה ניסיתי להגיד. לילה טוב.

ziljian 1234

New member
בדיוק!!!

אז הם מוכרים חולצות ומושמעים לאחרונה ברדיו.. זה רצונו של בערך כל אמן לקבל הכרה על מה שהוא עושה...! אבל זה ממש לא נקרא התמסחרות. אתם רוצים דוגמא להתמסחרות - בבקשה...להבדיללללללל רוני סופרסטאר. זאת התמסחרות..! היא לא עושה מוסיקה בשביל המויקה. אצלה המוסיקה זאת עוד דרך קטנה ושולית לקבל כסף. זה הכל. שיהיה לילה טוב..

התמסחרות לדעתי...

התמסחרו זה בעצם פירסום, לא פירסום של הלהקה עצמה אלה פירסום של מוצר מסויים. כל עוד הלהקה לא פירסמה מוצר מסויים או מופיע מטעם חברה כל שהיא (כמו שאביב גפן עשה לפייס) היא לא ממוסחרת. כל להקה רוצה לפרסם את עצמה, ולהרוויח יותר כסף זה עדיין לא אומר שהיא ממוסחרת!!! לדעתי גם אם הלהקה תתמסחר אני אישית ימשיך לשמוע אותה אבל בערך שלי ממנה ירד (כמו שקרה לי עם אביב גפן).

אני לא אכנס לזה כי זה לא יגמר,

אבל יש התמסחרות לטובה והתמסחרות לרעה. מצד אחד, זה ממש לא משנה לי מה האמן עושה בשביל להרוויח כסף, אם בא לו לפרסם שוקו - שיפרסם שוקו. אבל מצד שני, כשזה מגיע להתערבות של חברה בתכנים המוזיקליים שלו, זה כבר כן מפריע לי, אז ההערכה שלי לאמן לגמרי יורדת.

אממממ אוקיי אז מה שאני חושבת..

שלא כל מי שמתפרסם הוא מתמסחר, זה ממש לא ככה. נגיד משינה, התמסחרו בטרוף, הם להקה כל כך מעולה, והם פשוט הפכו לעבדים של סלקום או משהו. יש עוד המון להקות שזה קרה להם, לעבוד בשביל משהו. לא לכל להקה זה קורה, אבל לרובם זה קורה כי זה כסף ופירסום וכולם רוצים בזה. אני בעיקרון לא חושבת שיש בזה פסול, כי זה לא שהמוזיקה שלהם הופכת לגרועה יותר או משהו... הם פשוט עושים כסף. אבל להתמסחר זה מגעיל, בהחלט.

double O S

New member
אין דבר כזה להתמסחר../images/Emo96.gif

כבר שאתה מוציא דיסק ומשמיע את עצמך ברדיו זה להיות ממוסחר, זה שסאבלימינל עשה פרסומת לשוקו לא אומר שהוא ממוסחר, זה אומר שהוא רוצה עוד כסף:| מזה ממוסחר מזה תרנגולות בשוק
O_O רק אם אתה כותב מוזיקה, ומשמיע אותה בלי לקבל מזה כסף אז אתה לא ממוסחר כבר שאתה משמיע שיר ברדיו אתה ממסחר אותו, ככה זה, מה לעשות, לונורא למי אכפת אם שייגעצ התמסחרו או לא:| אתם אוהבים את השירים תשמעו אותם וזהוO_O

למעלה