נושא מסויים שרצוי שאני אדע...
קודם כל, שימו לב, כאן נכתבה כתבה בYNET על הדיסק של ההופעה בהייד פארק http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2967532,00.html עד עכשיו הכל בסדר, כאלה כתבות קראנו לא פעם ולא פעמיים. והתחלתי לקרוא את התגובות של הכתבה ונתקלתי בתגובה אחת שעוררה בי התעניינות - "הייתי בהופעה שלהם בסידני, בשנה שעברה. הם מחשמלים. יש דברים יותר מאתגרים מוזיקלית מהם, אבל יש להם הרבה הברקות. גם האימג' האמביוולנטי שהם בונים, ששואב המון דימויים מקהילת הגייז, כולל דיבורי על בי-סקס' וכו', יוצרים תחושה מציצנית, אבל באותה גברית מבלי להיות שובינסטית-משעממת בסיגנון המוכר לעייפה. גברים." עכשיו, לא שיש לי בעיה עם הומואים וכו', רק מה שהלהקה הזו מסרה לי היא בעיקר תדמית של הסטרייטים הכי גדולים בעולם פשוט, אם דבר כזה נכון, הוא משנה לי את כל ההסתכלות על הלהקה למעשה. יש שחר לתענה הזו? ועם כבר בנושא מניות עסקינן, אז תסבירו לי, מה פלי רוצה, ומה הוא משיג בכך שהם כלהקה גדולה ועצומה, במהלך שנת 99 הגדולה של קליפורניקיישן, באים להופיע בוודסטוק ופלי פשוט ערום לאורך כל ההופעה. זאת אומרת, להיות מטורפים בהופעה והכל, זה אחלה. זה למעשה אחד הדברים האהובים בשבילי, אבל אני חושב שלנגן הופעה שלמה ערום לגמרי זה כבר חוסר כבוד מוחלט, (כן, אני יודע על ימי הגרביים). מה דעתכם?