נושא מסויים שרצוי שאני אדע...

michaelblum

New member
נושא מסויים שרצוי שאני אדע...

קודם כל, שימו לב, כאן נכתבה כתבה בYNET על הדיסק של ההופעה בהייד פארק http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2967532,00.html עד עכשיו הכל בסדר, כאלה כתבות קראנו לא פעם ולא פעמיים. והתחלתי לקרוא את התגובות של הכתבה ונתקלתי בתגובה אחת שעוררה בי התעניינות - "הייתי בהופעה שלהם בסידני, בשנה שעברה. הם מחשמלים. יש דברים יותר מאתגרים מוזיקלית מהם, אבל יש להם הרבה הברקות. גם האימג' האמביוולנטי שהם בונים, ששואב המון דימויים מקהילת הגייז, כולל דיבורי על בי-סקס' וכו', יוצרים תחושה מציצנית, אבל באותה גברית מבלי להיות שובינסטית-משעממת בסיגנון המוכר לעייפה. גברים." עכשיו, לא שיש לי בעיה עם הומואים וכו', רק מה שהלהקה הזו מסרה לי היא בעיקר תדמית של הסטרייטים הכי גדולים בעולם פשוט, אם דבר כזה נכון, הוא משנה לי את כל ההסתכלות על הלהקה למעשה. יש שחר לתענה הזו? ועם כבר בנושא מניות עסקינן, אז תסבירו לי, מה פלי רוצה, ומה הוא משיג בכך שהם כלהקה גדולה ועצומה, במהלך שנת 99 הגדולה של קליפורניקיישן, באים להופיע בוודסטוק ופלי פשוט ערום לאורך כל ההופעה. זאת אומרת, להיות מטורפים בהופעה והכל, זה אחלה. זה למעשה אחד הדברים האהובים בשבילי, אבל אני חושב שלנגן הופעה שלמה ערום לגמרי זה כבר חוסר כבוד מוחלט, (כן, אני יודע על ימי הגרביים). מה דעתכם?

backstreet girl

New member
מעניים מה כתוב בספר שאנתוני כתב

אמרו שהוא עשה את זה פעם ראשונה בגיל 14 עם שונה שאבא שלו הביא במיוחד! זה נכון?

lollapalooza

New member
הגיל כן,

(זה היה 14 או 12
) אבל לא בטוחה אם זו הייתה זונה או סתם בחורה.

אני אומרת שלא צריך לקחת את זה

כבד מידי. הכל עניין של לספק לקהל ת'סחורה.

אני מדברת על כל העניין כולו

ואם הם או חלקם הומואים? אז מה? פתאום תפסיק להנות מהמוסיקה שלהם?

michaelblum

New member
אין פה בעיה

רק רציתי לדעת אם זה נכון מה שהיה כתוב בתגובה שהראיתי

lollapalooza

New member
זו השאלה שלי-

מה כתוב שם בדיוק
ז"א, קראתי, אבל נו
אני לא רואה מה השאלה שלך בכלל. לא כתוב שם שומדבר על הלהקה שיכול להיות נכון/ לא נכון.

michaelblum

New member
האם

הם מעבירים מסרים של גייז של בייסקסואל וכו' בשירים או בכל מקום אחר. אני אישית לא נתקלתי בזה... אלא בדיוק ההיפך.

Nofar RHCP

New member
למרות

שבקליפ של ווארפד רואים בסוף את אנתוני ודייב מתנשקים...ובגיב איט אוואי פלי ואנתוני... ואנתוני יש לי תמונה שלו שהוא נותן נשיקה למישהו בפה... לא נראה לי שהם הומואים... וגם לא בייסקסואלים אבל בואו נגיד שלא מפריע להם נשיקות פה ושם.. גם לפלי יש ילדה והוא היה נשוי אז הוא לא גיי כנ"ל צ'אד הוא נשוי עם ילדים.. אנתוני עשה סרטים כחולים... אני בספק אם הוא הומו... וג'ון....... אחחחח ג'ון ג'ון... א. הוא לא גיי ב. אם הוא כן זה ממש בזבוז... שורה תחתונה: הם סטרייטים שמוכנים להגמש פה ושם... אבל לא יותר מזה...

Nofar RHCP

New member
או יותר נכון בוואן הוט מינוט...

כי נראה לי שדייב היה איתם לא ג'ון... כאילו הם עשו אורגיות כולם ביחד עם כל מיני בחורות... ואני בספק אם ג'ון היה עושה סרטים כחולים... זה לא מתאים לו.. אל תשכחו שהוא קטן ב-8 שנים מאנתוני ופלי וב-9 מצ'אד...לא נראה לי שהוא היה עושה סרטים כחולים עם אנשים כל כך מבוגרים...

LOL

הרגתם אותי עכשיו עם הסרטים הכחולים האלה.........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואיי אבל ממש... בקשר לעירום דל פלי זה מגעיל אבל זה נוח לו חחחחחחחחח סתם כתבה משעממת. מי שאמר שהם בינוניים לא יודע על מה הוא מדבר. מי הם חושבים מתופף ברמה? של לינקין? זאתי מוייט סטריפס

lollapalooza

New member
נו באמת

איזה מסרים
(ואגב- מאיפה בא הקטע עם הסרטים הכחולים
חחחח זה משעשע) סה"כ ארבעה גברים שעושים שטויות. לא צריך לעשות מכל דבר עניין. מסרים, לא מסרים. שכל אחד יפרש את המוזיקה כמו שהוא רוצה. ובטח לא צריך להסיק מזה שהם הומואים. (למרות שיש לי חשדות בקשר לג'ון...
)

למעלה