נושא מסויים שרצוי שאני אדע...

michaelblum

New member
האמת...

שלא עשיתי משום דבר עניין וזו לא הייתה המטרה, אבל תפרשי את הנושא איך שאת רוצה
זה סתם עניין אותי לדעת וזה הכל. תודה ושלום.

lollapalooza

New member
הו, לא

לא התכוונתי אליך, התכוונתי למי שזה לא יהיה שכתב/ה על עניין ה"מסרים".

michaelblum

New member
אגב, ג'ון לא הומו...

מי שראה את הDVD FONKY MONKS אני חושב שזה די ברור שהוא לא...

lollapalooza

New member
אויש,

קיבלתי אותו היום, וכבר הספקתי לראות אותו. ג'ון היה שם פשוט ילד קטן, חרמן ודפוק. גיטריסט נפלא, אבל בנאדם דפוק. ואממ, זה לא אומר כלום.

זה מזכיר לי משהו ישן נושן...

בשנות השמונים היה הרכב מטאל כסאח כזה עם המון עור וניטים וקעקועים וגבריות מתפרצת בשם judas priest. בסוף זה נגמר בווידוי שהוא הומו מהסוג היותר קינקי. don't believe the hype ....

lollapalooza

New member
גם אני לא מצאתי בשומקום

אז הזמנתי באינטרנט, ממיתוס. הגיע היום.

DAN1EL

New member
מה הוא כבר עושה ב-DVD?

(לא ראיתי אותו) אה, ובקשר לנושא - כמו שאמרו לפני: סתם אנשים קצת שרוטים שעושים שטויות. ממש אין צורך לקחת ברצינות.

lollapalooza

New member
הוא לא עושה כלום...

הוא פשוט חרמן. מאוד. ואובססיבי בכל מה שקשור לבחורות ולסקס. הוא בעצמו אמר שהוא היה ככה פעם.

טוב...

אז בנושא ההודעה, אני אישית חושבת ש: 1) חברי הלהקה הם כפי שאפשר לראות מאוד ליברלים ופתוחים להרבה דברים שלדעת אנשים רבים מתקבלים כ"מוזרויות". לכן יכול להיות שהמסר שמתקבל לפעמים הוא הומוסקסואליות, שזה בסדר גמור לדעתי, כל אחד והחיבור המסוים שלו ללהקה. וגם אם זה נכון, אז מה? אני חושבת שאלו הם החיים הפרטיים שלהם. למרות שלי זה לא נראה ככה. לדעתי הם סטרייטים כולם. והיו פה אנשים שהעלו את הנושא שלפלי ולצ'אד יש ילדים, אז הם בטח לא יכולים להיות הומואים. מה הקשר? ואם הם בי-סקסואלים. זה באמת לא קשור. יש אנשים שיכולים להיות נשואים והומואים. אבל זה נושא אחר לגמרי שקשור גם לפורום אחר. 2) בקשר לפלי: כל אחד והגבולות שלו. אם לו זה נראה בסדר לעלות לבמה ולתת הופעה בעירום, שיבושם לו. העיקר שהמוזיקה טובה. סליחה אם הלעתי אותכם בדברים לא קשורים. יום טוב לכולם.

נו די...

מממ... בעבודה שעשיתי הדפסתי ראיון ישן (ישן.. מלפני שנתיים) שהיה ב OOR והוא אמר משהו כזה... אולי בגלל זה הוא כתב שיר על סקס
(
)

למעלה