נושא נוסף ודיי : חלומות

assassin

New member
זה נכון- 12 שניות...../images/Emo101.gif

אז ככה.... ההסבר, ללפחות מה שאני יוע- הוא כזה: יש כל מיני רמות של שינה.... הרמה של החלומות היא הרמה ה-4 ואליה מגיעים רק לזמנים קצרים, אם בכלל, בכל לילה... מכיוון שבד"כ סדר הרמות הוא- 1 2 3 4 3 2 1.... רק ב-4 ארבע חולמים, זה החלומות שלא זוכרים, אלו הם החלומות שבהם רק המוח עובד, וכך הגופים ודברים הלא הגיוניים מתקיימים... ברמות הנמוכות יותר, יש פעילות מסויימת של המוח- וכך גם זוכרים את החלומות, ברמות האלה באמת ניתן להמשיך את החלומות להרבה זמן, מכיוון שיש גם פעילות עירנית של המוח, שממשיך את החלום ובעצם מורח אותו, והופך אותו לפחות ממוקד ומרוכז כמו שהוא היה ברמה 4... קרה לי פעם שחלמתי שהורגים אותי, ואז התעוררתי, אבל אז חזרתי לישון וחלמתי על זה שוב ושוב עד שהצלחתי לשנות את זה איכשהו והרגתי את מי שהרג אותי.... אז גם זאת רמה... יכול להיות שגם יש רמה 5, שבה בכלל לא חולמים כיוון שישנים עמוק מדי... וזאת השינה הכי כיפית(לפי דעתי).... משהו שעלה אצלי בזכרון- בחלל מזדקנים הרבה יותר לאט, זאת אומרת שאם תקחו תאומים זהים, ואחד יחיה בחלל באחד על כדוה"א- אחרי 50 שנה, זה שהיה בחלל יראה כמו בן 20, לעומת אחיו בן ה-50.... אני לא יודע למה זה.....

דנה^^

New member
אמממ....

מתישהו השנה קראתי מאמר בנושא השינה עכשיו חלק ממנו הסתדר עם מה שאמרת אבל חלק לא כל כך.. אז אני אגיד מה היה שם ותקן אותי אם הבנתי משהו לא נכון.. טוב בעיקרון הם אמרו שהשינה מחולקת לכמה שלבים (לא זוכרת כמה, אבל כנראה מה שאמרת..) והן חוזרים על עצמם. שלב אחד מתוכם הוא שלב החלימה- כך לא הגיוני שחולמים כל הזמן, עוד דבר הוא על זכירת חלומות, בעיקרון לפי מה שאני יודעת ניתן לזכור כל חלום ולרוב אנחנו לא זוכרים את החלומות שבתחילת השינה כי הם קצרים יותר ופחות משמעותיים (כי בזמן הזה הגוף יותר צובר כוחות וכו´), ולאחר 5-6 שעות שינה החלומות מתארכים וגם המשמעות שלהם ברורה יותר. בנוסף לזה קראתי שאם מעירים מישהו כל השלב בדיוק לפני שלב החלימה (או לצורך לעניין לפני כל שלב אחר) כל פעם אז הוא יפספף את השלב הזה והשינה שלו תהיה פגומה כי כל השלבים הכרחים, כי כל פעם שמעירים אותך בשלב מסויים אז כשתחזור לישון השלבים יתחילו מהתחלה ולא ימשיכו ברצף. מה שאמרת בקשר לתאומים- זה קשור למהירות האור, לא? (אור טיפש...)

srullli

New member
כן באמת זה נשמע מוזר.... 12 שניות

מוזר.... שזה כ"כ קצר , כשבעצם החלום נראה כ"כ הרבה יותר ארוך...... העניין דורש בדיקה ..... !

אכן דורש בדיקה!

אני לא אוכל לחזור למי שאמר לי את זה, אבל אני אשתדל מאוד לברר!!! הוא אמר שזה מוכח (את זה אני זוכרת) BE HAPPY

srullli

New member
אני רק רוצה להבהיר נקודה קטנה

שאולי לא הייתה מובנת..... : כשדיברתי על תיאוריות לגביי גופים נוספים, התכוונתי לסברה שמדברת על 6 או 7 (לא יודעת....) מן "גופים" נוספים בלתי מוחשיים או נראים לעין , שמקיפים וסובבים אותנו כל אחד..... (את הגוף הפיסי שאותו אנחנו מכירים), ושכל אחד מהם למעשה מתפקד במעין עולם מיוחד משל עצמו.... למשל הגוף האסטראלי בעולם האסטראלי בו הוא מקיים מסעות שונים.... אז הכוונה הייתה שאם זה באמת קיים, אז אולי החלומות הם בעצם לא סתם משהו שקיים לנו בראש כמו שאנחנו חושבים , אלא החלום הוא בעצם ה"מסע" עצמו בעולם דומה-מקביל , או לחילופין - ישנה השפעה על מהלך ה"עלילה" בחלום עפ"י הגורמים הכביכול חיצוניים שמתרחשים אצלנו בזמן השינה ובמודעות אחרת של הגופים האחרים בעולמות שלהם .

למעלה