זה נכון- 12 שניות...../images/Emo101.gif
אז ככה.... ההסבר, ללפחות מה שאני יוע- הוא כזה: יש כל מיני רמות של שינה.... הרמה של החלומות היא הרמה ה-4 ואליה מגיעים רק לזמנים קצרים, אם בכלל, בכל לילה... מכיוון שבד"כ סדר הרמות הוא- 1 2 3 4 3 2 1.... רק ב-4 ארבע חולמים, זה החלומות שלא זוכרים, אלו הם החלומות שבהם רק המוח עובד, וכך הגופים ודברים הלא הגיוניים מתקיימים... ברמות הנמוכות יותר, יש פעילות מסויימת של המוח- וכך גם זוכרים את החלומות, ברמות האלה באמת ניתן להמשיך את החלומות להרבה זמן, מכיוון שיש גם פעילות עירנית של המוח, שממשיך את החלום ובעצם מורח אותו, והופך אותו לפחות ממוקד ומרוכז כמו שהוא היה ברמה 4... קרה לי פעם שחלמתי שהורגים אותי, ואז התעוררתי, אבל אז חזרתי לישון וחלמתי על זה שוב ושוב עד שהצלחתי לשנות את זה איכשהו והרגתי את מי שהרג אותי.... אז גם זאת רמה... יכול להיות שגם יש רמה 5, שבה בכלל לא חולמים כיוון שישנים עמוק מדי... וזאת השינה הכי כיפית(לפי דעתי).... משהו שעלה אצלי בזכרון- בחלל מזדקנים הרבה יותר לאט, זאת אומרת שאם תקחו תאומים זהים, ואחד יחיה בחלל באחד על כדוה"א- אחרי 50 שנה, זה שהיה בחלל יראה כמו בן 20, לעומת אחיו בן ה-50.... אני לא יודע למה זה.....