נושא נוסף לתגובותיכם:

נושא נוסף לתגובותיכם:

פרסום אירועים (חוגים, הרקדות, מרתונים) של מדריך א´ אצל מדריך ב´. נתונים: 1. סביר להניח שהרוקדים מעוניינים בכל פרסום אפשרי. 2. המדריכים, לפעמים, חוששים מתחרות אך במקביל רוצים שאחרים יפרסמו דברים שלהם. 3. מפעילי הרקדות (אוניברסיטה, "מאכר" כמו שנכתב על גליל ים וכו´) מפעילים במקום פעילויות נוספות ולכן אינם מעוניינים בפרסום של ריקודי עם אפילו על ימים אחרים בשבוע. נשמע מה דעתכם.

" תפוצת נטו בחוגים"

צהריים טובים. טוב וחשוב, שמדריכים יפרסמו האחד אצל השני, ואחד על השני, זה כמו בומרנג, ובסוף זה יחזור אליך. < צריך לתת את האינפורמציה לרוקדים, ושיחליטו בעצמם. < לא לעניין שבאים לפרסם, הרקדה ביום שבו גם לך יש. ( חוסר טאקט) <חשוב שהפרסום, יהיה בתיאום עם המדריך, ולא מתחת לאפו. < ידועה התופעה של, חשש מתחרות, אבל חוששים ממנה, אלה שלא מבינים עניין. מיכוון שאם אתה מדריך טוב, יש לך חוג טוב, מתקשר עם הרוקדים, משקיע בחוג, ועם אצבע על הדופק,( לגבי הלך הרוחות בחוג), אז אין לך ממה לחשוש. תחרות זה דבר בריא, ותובע ממך יותר. < לגבי: "מאכרים" וכו´, יש בעיה. ניתן לעקוף אותה, אבל אז הדרך, לא כל כך מקובלת. יום טוב.

יום טוב ידידי - להסביר למה טוב

ליום טוב, כשקראתי את סיקורך על הרקדות שביקרת בהם, יכולתי לדמיין את הסיטואציה שתארת. היו נימוקים למה שאתה קורא "טוב" - זה חשוב. לא להכריז "אחלה", "מצוין" - בלי כיסוי. לכל אחד הטוב יחסי. יש כאלה שמבסוטים מהמדריך, מפני שהוא מתיחס אליהם יפה, מחייך , נותן כיבוד טעים, ויש , שבודקים אותו , בהדרכה, בסיפוק הבקשות של הרוקדים, במעורבותו בהדגמת הריקודים במרכז, ואולי - בהופעתו החיצונית ,בגדים,תסרוקת ועוד. יש להגדיר את החויה . הקורא , צריך לקבל אינפורמציה מאוזנת. כאשר - כמה חברים כותבים ומנמקים , מנקודות ראות שונות. האינפורמציה יותר נאמנה. וטוב שהמדריכים יקראו מה חושבים עליהם. אם מוצאים משהו מענין , לא שיגרתי, כדאי להדפיס ולהביא למדריך לקריאה. כך נהפוך את הפורום לכלי משותף של כולנו. מדריכים ורוקדים כאחד.

severin48

New member
פרסום בהרקדות

טוב שמדריכים יפרגנו זה לזה ויאפשרו לעמיתיהם לפרסם בחוגם אך אנא מכם המדריכים אל תעשו את זה על חשבון הרוקדים הקראת רשימות ההרקדות והמרתונים ברמקול מעצבנת פנו מקום לכרוזים מי שיחפוץ בזמנו הפנוי יעיין בחומר ויחליט אין צורך שהמרקיד יהיה גם כרוז שלכם שמוליק

avigal23

New member
תגובה...

בהחלט זהו רעיון שמדריך א´ "יעזור" למדריך ב´,ובימים שזה מרקיד לפרסם את ההרקדה אבל בתנאי שאין את ההרקדה של אותו מדריך {קצת הסתבכתי לא} ותחרויות?זה כל הקטע,אם למדריך זה לא יהיה מתחרה הוא לא יבין ולא ידע מה זה,כל הקטע הוא ליצור תחרויות {לא בכוונה,אבל תראו יש רק 7 ימים בשבוע,לא ידוע לי על הרקדות בשעות הבוקר או בצהריים ומתוך שבעת הימים תורידו את יום שישי שרק אז עושים מרתונים או כאלה דברים...מה יוצא אם כל מדריך יסכם עם אחר שלא לעשות ביום הזה בשעה הזאת זה לא יהיה מציאותי!} זה כמו שלעסק א´ לא יהיה אתגר אם לא יהיה לו את עסק ב´-המתחרה... ועוד דוגמא {שקצת גולשת מהנושא}-עכשיו בסין אם אני לא טועה עובדים על מתחרה למיקרוסופט,למה לא?כל העולם רגיל למיקרוסופט אבל צריך לנסות עוד חברה לראות מה יש לה להציע... באמת תחשבו על זה...

תגובה לירון מישר

לדעתי צריך לפרסם על חוגים, הרקדות, מרתונים בכל חוג ללא קשר למדריך עצמו - שהרוקדים יחליטו לאן ללכת, ואם הם לא יפרסמו - הרוקדים לא יגיעו להיכן שהם רוצים ללכת? הבחירה היא בידי הרוקדים, הפרסום עוזר למתן אינפורמציה אך כפי שציינתי את הבחירות עושים הרוקדים והם מצביעים ברגליים. הייתי רוצה לראות גם כאן בפורום, את הפרסומים האטרקטיביים אם במקרה תדע עליהם לפני כולם.

פרסום מרתונים בארגון המדריכים

נכנסתי במקרה לאתר ארגון המדריכים והנה בדף הבית פרסום מרתון "פרטי" בצפון, בכפר מסריק, אני חושבת שהארגון צריך להיות לויאלי והוגן כלפי כל חבריו, למה לא פרסם את המרתון של ויקטור גבאי היום (יום שישי). אני חושבת שאסור לארגון כגוף ציבורי לפרסם הרקדות או מרתונים פרטיים שהארגון אינו שותף בהם. נראה לי שצריכים להוריד את הפרסום מהאתר.

avigal23

New member
זה לא פרטי אם זה משתף את כל

המרקידים היוצרים והאורחים מכל הארץ,לא? זה מה שכתוב לכל המעונינים: "מרתון ריקודי עם ענק! יתקיים במוצ"ש 7.9.2002 ערב חג שני של ראש השנה בקיבוץ כפר מסריק מרקיד ומפיק הערב:אבי אמסלם בערב זה ישתתפו יוצרים ומרקידים אורחים מכל הארץ כיבוד עשיר חופשי, הפתעות ופרסים כולנו פותחים את השנה במרתון בכפר מסריק" אבל שאלה קטנה:לא היה אמור להיות באותו תאריך {7.9.2002} על גג קניון עזריאלי שוב ריקודים לכבוד ראש השנה?

פרטי בריבוע

בתיה יכולה להסביר לך היטב, אתן לך דוגמא מהבית, אם בתיה עורכת מרתון והיא מזמינה מספר יוצרים ומדריכים כאורחים, הם מגיעים כי מפרגנים לה והיא מפרגנת חזרה, המרתון כולו שלה, הם לא שותפים. שבת שלום,

avigal23

New member
אוקי אז כנראה שלא הבנתי נראה,מצטערת

דבר שקרגע עולה לי בראש: אולי הם לא ידעו על המרתון? אין לי מושג.בכל אופן אפשר לכתוב לאתר אימייל..

לחכמי הפורום

הארגון אכן גוף ציבורי וזה לדעתי פסול ולא נכון לפרסם מרתון פרטי באתר הארגון. אם זה כך, צריך לתת לכל חברי הארגון אפשרות לפירסום חופשי. אשמח לשמוע דעתכם, יום-טוב, מירי, חבר, ירון, עזרא וכל מי שלא ציינתי, יום טוב לכם.

ענהלי

New member
זמן למקצה שיפורים

ירון, אם כבר דחיתם את המרתון הייתי מציעה לכם, לך ולרוני סימן-טוב, לשבת ביחד ולחשוב טוב טוב גם על הפרטים שכביכול נראים טריוויאלים כגון ההנחיה שראוי שתהיה יותר מקצועית, על ההגברה (אותו כנ"ל), וכמובן על הרצפה עצמה - האם לילד הזה פללנו???

מבטיחים לחשוב על הכל ולשפר

בכל תחום שנוכל. האם את הריצפה מספיק להחליף את הבלטות או שיש לעשות הסבה לפרקט?

ענהלי

New member
ירון, אל תזלזל!!!

זו בדיוק הנקודה! במקום לתת את הדעת על טיב המקום (ובעצם מה הכי חשוב בערב ריקודים אם לא הרצפה עליה אנחנו דורכים) אבל זה בדיוק העניין, הזלזול שלך בהערה שלי הוא הקשה ליחס כלפי הרקדנים הפוטנציאלים שלכם!!! אז תשקיעו בקרטיבים ותביאו את כל המרקידים בארץ ומה אז??? כמו שציינתי קודם יש סדרי עדיפויות, לדעתי הרצפה ההגברה והנחיית האירוע הם החשובים ביותר בארגון ערב - מרתון, אבל כשלא יודעים איך לנהל/להעביר בצורה מקצועית ערב שכזה נתפסים לאטרקציות השוליות! תחשוב על זה, תפנים, ואל תמהר לענות, אשמח אם המסר הזה יגיע גם לפרטנר שלך.

אני בהחלט לא מזלזל

לא בך ולא באיש אחר! אני קורא, מאזין ומשתדל כל הזמן לשפר. אלא מה? כאשר מישהו כותב שיש לשפר את הריצפה במקום, מה אפשר לענות לו? הדבר היחידי המתבקש הוא מה שעניתי על החלפת הריצפה, כמובן לא ברצינות. אשר לשאר ההערות - כמובן שהגברה אנחנו עשינו ונעשה את כל האפשרי במסגרת המיגבלות שיש לנו (וזה לא זילזול בקהל). אשר להנחיה - תמד יש מקום לשיפורים אבל רוני וירון לא יהיו איציק ויעקב או כל אחד אחר אלא תמיד רוני וירון. אם מתאים לך - סחטין, לא מתאים - נתראה בשמחות. עדיין לא נתת הסבר מה לא בסדר בהנחיה, ומה צריך שיפור. נסה/י להגדיר במדויק.

למעלה