נושא נוסף לתגובותיכם:

לא חושבת שיש התנגשות

ולו רק בגלל המרחק הגיאוגרפי בין שתי ההרקדות..... (קהל היעד של ההרקדה בכפר מסריק הוא לא בדיוק קהל היעד של הרוקדים בעזריאלי......)

פרסום מרתונים באתר האירגון

נכון בהחלט.אין זה אתי לפרסם ענין פרטי באתר האירגון-יש בכך טעם לפגם.

מסכימה עם עדה

צריך לפרסם כי אחרת באמת איך נדע? ולא לכולם יש גישה לאינטרנט כדי לבדוק. זה יוצר תחרות נכון. נכון, אבל בפרסום של הרקדות, כמו בפרסום של כל מוצר אחר: אם המוצר אינו מוצלח - אז גם פרסום מפה ועד הודעה חדשה לא יעזור.

הבעיה כמובן ישנה וידועה

זכורים לי הרבה ריבים בנושא. אני אישית בעד פרסום באמצעות פליירים בתוך ההרקדה עצמה, על יד המדריך ורצוי על שולן המיעד לכך. בהזדמנות זו אני פונה אליכם הרוקדים להתייחס לדפים אלה בצורה נאותה - ז"א לא לפזר ולערבב ולקלקל, כיוון שמה שאני רואה במקומות כאלה, אינו מוכיח על עודף תרבות או יחס למה שאחרים משקיעים בו (זה דומה למה שקורה עם כיבוד בהרקדות - בלגן מאד לא מחמיא..) יש לי סייג אחד בנושא של הפרסום והוא לגבי אירוע הנופל על היום המדויק בו למדריך המארח יש אירוע. במקרה זה אני גם נגד החלוקה על המכוניות. הנושא הועלה כיוון שנתקלתי ב-2 תגובות שלא כל כך אהבתי. 1. דיקי לוי, המנהל באוניברסיטה, לא התיר לגדי לפרסם את המרתון האחרון בעזריאלי, כיוון שלדעתו בפעם הראשונה, בשבועות הרוקדים לא באו לאוניברסיטה אלא הלכו למחרת לעזריאלי. מסקנתו - מהיום והלאה באוניברסיטה לא מפרסמים אף הרקדה אחרת. 2. בגליל ים, בני (מנהל המקום), מפעיל גם ערבי דיסקו, פו"פ וכו´ בכל ימי השבוע ולכן הוא מתנגד לפרסמים אחרים. אני בעד שהרוקדים ידרשו מהמרקידים פרסום חופשי ובמיוחד להציב שולחן לשם כך, כפי שכתב אחד החברים.

למעלה