נושא צרכנות

טוב שאת לא עושה כלים ומכבסת

בנחל שזורם ליד הבית

הבאתי לאשתי פעם מכשיר "שערות" ומכשיר "רצועות"

ובסופו של דבר, מה שטוב למליונים רבים של אנשים בעולם, לא טוב בארץ, בטענה שכל הפטנטים הללו רק "מורחים" את הליכלוך, והפטנטים הלכו לפח.
ואילו מטלית הספונג'ה "הסמרטוט" (לא זה שיושב בכורסה.....) עם המגב, אמנם הוא הפתרון היחידי המתקבל על הדעת.....
עובדה, שרק מג"ב עושים נקיון יסודי בשטחים.....

יוליקה

Member
מנהל
אפילו בתכנית זהו-זה היה פרק על סמרטוט רצפה

כן, זה ידוע שרק הישראלים בארה"ב חסרים את המגב והסמרטוט.
פעם ביקרנו חברים שלנו שהיו בשליחות בשיקגו וזה מה שביקשו שנביא...
סמרטוט רצפה ומגב....

הדסהש1

New member
אני שבעתי מכל אביזירם שכאילו עוזרים

בנקוי הבית....משממשת המטאטא וסחבה משופרת שאפשר לחבס
אחר השטיפה ויוצאת כמו חדשת...יש כעט מגבונים לנקוי המשטחים
יש לציין שהם טובים ולא יקרים מאוד...לי ישי שוחן פורמיקה זה נהדר...

עמיקם10

New member
למקל היקים קראו 'שרובר'[בשורוק].

ישנה שיטת ההצפה-והניגוב עם הגומי.אחרי זה במטלית יבשה.ויש 'שיטת סימונה'.
סימונה היתה עובדת קבלן ששטפה את המשרדים. דלי סמרטוט רטוב-ושטיפה-אחרי זה סחיטה עד שהסמרטוט יוצא נקי.
אגב כל עובדי הקבלן התקבלו כעובדי חברה-גם אחרי 20 שנה. מה שהיה הוא שיהיה.

ככה זה כששותפים

אני בהחלט אוהב שאשתי מכינה אוכל, כי יכולת הבישול שלי נגמרת עם לוף......
אבל בכל זאת מידי פעם אני מבקש מאשתי לרשום לי בפנקס איך עושים דבר זה או אחר. הבדיחה זה שאני מתכונן לכך שהיא תמות, וזו קונטרה שאני מציג הוכחות שהנשים במשפחתה חיות 15-20 שנה אחרי הבעל.....משמע, ביום שאני מת, היא יודעת שנשארו לה עוד כך וכך שנים

אז אני מכין סלט חצילים פיקנטי שכל המשפחה משוגעת עליו (שידרגתי את מה שהיא לימדה אותי),
יש לי גירסה משלי לשקשוקה עם תוספת גבינה צהובה, כאשר העגבניות והפלפלים שטבלתי במים רותחים שהקליפה העליונה תרד , ואני קורא לה "שק", וגם על זה כולם מתים,
וכו וכו

כשאשתי אומרת לי לשטוף כלים, אז אני מיד עושה זאת או לא...... כי לרוב אני עסוק בכתיבה ובונה פרקים שלמים בראש, ואשתי יודעת ש-"תיכף" יכול לקרות מחר, כי הראש שלי במקום אחר.....
אני נוסע לכרתים לבד באמצע השנה ל-3-4 שבועות ואשתי יודעת שאני עוסק במחקר, וגם היא בעבר כמנהלת מחלקת טיולים נסעה לבדוק בתי מלון ואתרים עבור עבודתה, וזה היה טבעי לגמרי.
ואצלנו לא מתאספים כלים בכיור גם אם אני לבד בבית, וכשאני בחו"ל אני לא לוקח יותר משלוש חליפות לבנים וגרביים, כי כל יום אחרי המקלחת אני מכבס את מה שלבשתי באותו יום, ויש לי חבל אלסטי עם אטבים במזוודה.

כשאשתי צריכה כסף, אני לעולם לא שואל למה, לעולם לא נותן לה סכום כסף ביד, ולעולם לא שואל כמה זה או ההוא עלה (הרי החשבון משותף, ואם מבזבזים בלי חשבון, אז החשבון חסר, לא?) , אלא אני נותן לה את הארנק ולא בודק כמה לקחה, כי אני בטוח שהיא לקחה כמה שהיא צריכה. (רק מידי פעם אני מעיר שצריך להתרסן עם הכספים לנכדים......) פשוט, היא שונאת להתעסק בכספומט.

כשאנחנו מגיעים למקום ששואלים: "אתם ביחד?" ,
אני תמיד עונה:"כן, כבר 45 שנים..."

יוליקה

Member
מנהל
אני השארתי לבעלי מקרר מלא

רק לחמם ולאכול... בגלל זה נישאר לו רק לשטוף כלים...
גם את האוטו השארתי לו...כך שהוא היה נייד וחופשי מבלבולי המח שלי....
אני לא עזבתי אותו כדי לעשות כיף חיים, עבדתי קשה מאד בטיפול בבתי שחזרה מהלידה....

חבל שבכל דבר טוב, מישהו רואה פגמים....

למעלה