נושא שיחה: קלי קלרקסון חקיינית אברי

olgosh

New member
WTF??..

יש דימיון כי אבריל עושה את הקולות רקע בשיר!!!..TRL מכירים??רואים??אמרו את זה שם! ונראה לי אני לא בטוחה שהיא גם כתבה או הלחינה את השיר בגלל זה יש דימיון!!

Pink Pig

New member
אויש

אני רק רואה את זה בא. עוד שירשור סטייל גרין דיי נאצים סטייל.

yasminale

New member
אממ.. לידיעת olgosh

אבריל באמת כתבה והלחינה שיר לקארקסון, אבל לא את since you been gone שעליו אנחנו מדברים, אלא את breakaway. קלי באמת חקיינית, אבל בהתחשב בעובדה שאבריל בעצמה די עלובה, זה לא ממש נורא. בכל מקום כתבו שסינס יו בין גין הוא דומה בסגנון, ואפםילו כינו אותו "אבריל לאביני". הוא נראה ונשמע כמו כל שיר של כוכבת פופ ש-wannabe רוק אמריקאית טיפוסית. לידיעתכם, גם קלי בלונדינית עכשיו. לעומת זאת, מבחינת הכישרון הקולי, אי אפשר להשוות כין קלי לאבריל. קלי מגיעה לטונים שאבריל יכולה לחלום עליהם. תשמעו את ה-anymore ב-bahind this hazel eyes של קל למשל, ותתאהבו בקול שלה.

sapirush1

New member
דווקא בריקאווי

הוא לא ממש סגנון אבריל למרות שכשאני חושבת על זה המילים מזכירות אותה ודווקא אני חושבת שלקלי אין קול ממש יפה הוא טיפה צרוד כזה אבל בכל זאת יש משהו מיוחד בשירה שלה שאני אוהבת

olgosh

New member
נכון ,

אבל גם בסינס יו בין גונ אז גם שם הקולות רקע של אבריל מופיעים!!..ובהחלט אבריל בחיים לא תגיע לקרסוליה של קלי!!..

sapirush1

New member
רגע

זה נכון החלק של הקולות רקע? באיזה שיר? כי עכשיו שמעתי את סינס יו בין גונ והצרחות שם דומות לשל אבריל

EnglandHooligan

New member
קלי טובה....

למי שלא יודע קלי קלארקסון היא בעצם הזוכה של american idol 2005 כלומר הנינט טייב של האמריקאים או משהו כזה...... בכל מקרה היא הפגינה ביצועים הרבה יותר גובהים משאר המתחרים למשך כל העונה דבר שהביא לה בסוף את הזכייה בתוכנית ואת הקליפ since youv'e been gone ... אישית אני חושב שאבריל לא הייתה זוכה בזה אבל לא משנה... בכל מקרה היא עוד זמרת שמנסה להרוויח קצת כסף יש לה קול נהדר היא הייתה יכול להיות יותר מתאימה להרכב רוק או מאטל אבל זה גם לא משנה הנקודה היא שהיא לא מחקה אף אחד תאמינו לי...

האמת,

שהכוכבים הנולדים האלה דווקא כן מחקים אנשים, כי הם לא שרים שירים מקוריים שלהם. [ע"ע הריסת שירים ע"י כוכב נולד 1-20 או כמה עונות שיהיו/יש
] אבל קלי קלרקסון באמת מוכשרת.

יאצוק

New member
סוזי, שתקי.../images/Emo11.gif../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

קלי קלרקסון לא מוכשרת בגרוש.

GD ROCKS

New member
אבריל? מטאל?

?!? וואט דה פאקינג הל? לדעתי אין מה להשוות לאבריל אין כל יפה בכלל כל השירים שלה זה שיפוצים עם מכונות. קלי קלארסון או איך שלא קוראים לה אולי ואנבי אבל יש לה קול ממש יפה!!!

TiNiErBeiL

New member
אולי..

היא מעיין שיבוט מוצלח של אבריל.. ושירי מיימון שיבוט כושל של מריה קארי..

yasminale

New member
תיקון קטן

האמת, קלי זכתה באמריקן איידול הראשון. בנשת 2002. דרך התוכנית היא הוציאה את הסינגל והקליפ A Moment like this (שיר מעולה, היא מפגינה שם ביצועים) שנכתב לזוכה התחרות. אחרי זה, בעקבות הפרס של התוכנית, היא הוציאה את האלבום thankful (אסירת תודה), שהיה הצלחה גדולה בארצות הברית, והיא המשיכה להוצציא ממנו סינגלים וקליפים. ב-2004 היא הוציאה את האלבום ה-2 שלה, breakaway, שהיא השתתפה בכתיבת רוב השירים בו. עוד שמות שעבדו על הדיסק הן אבריל לאווין כמובן ובן מודי (אוונסנס). האלבום נבחר לדיסק השנה בארצות הברית, והסינגלים המצליחם של קלי מהדיסק: since you beem gone ו- behind this hazel eyes נשמעים ללא הפסקה ברחבי ארה"ב כבר הרבה חודשים.. הקליפ של bheind this hazel eyes אפילו כיכב ב-TRL 50 ימים, וכמעט חצי מתוכם הוא היה במקום הראשון!! היא זכתה בזמרת השנה, בקליפ השנה עם סינס יו בין גון ובעוד משהו בטקס ה-VMA

yasminale

New member
המשך

שנערך לפני כמה ימים.. היא כרגע בסיבוב הופעות ברחבי אמריקה שנקרא hazel eyes. היא אפילו הופיעה בסטרדיי נייט לייב!!! וואו, זה היה ארוך
האהאהאה, כמה שתהיה wannabe, הבחורה יודעת לשיר!!!!!

למעלה