נושא שמעסיק אותי בעת האחרונה ואני מנסה

נושא שמעסיק אותי בעת האחרונה ואני מנסה

להתפתח בו הוא ציור בצמר בליבוד יבש, מעבר להתנסות המעשית שלי אני מנסה למצוא דרך מובנית להיות מסוגלת להנחות אחרים בסוג זה של ציור. אני אוהבת ילדים, חווה את עולמם ומציירת בשבילם אך עם זאת יודעת שאפשר בדרך זו לצייר כל נושא שרק מעלים על הדעת זו

shukpuck

New member
אורית זה מקסים!

הבלוטים נראים ממש אמיתיים! בדיוק השבוע ראיתי תמונה כזו מלובדת תלויה בסלון של חברה שלי, וחשבתי שמתאים לך לעשות כאלו... שם היה תמונת נוף עם עץ, ומתחתיה ארנבון וגזרים מבצבצים מן האדמה.

e m u n a

New member
כבר פגשתי את מפצח האגוזים הזה בפליקר../images/Emo23.gif

מקסים, צבעים יפיפיים.

גם אני פגשתי אותו בפליקר

פשוט מהמם! מאד אוהבת את הציורים שלך בצמר. אחד אחד מדהימים.

aliner

New member
התאהבתי. סנאים הם כאלו חיות שובביות

אני חושבת שהכנת פה משהו מיוחד, מקורי וממש ברמה גבוהה. אני חייבת לנסות את זה, למרות שאני וציור לא הולכים ביחד. חסרת כשרון מוחלטת בזה. תודה אורית על ההשראה.

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifאורית הסנאי פשוט מ ה מ ם, כל כך

יפה, כנראה שאת גם ציירת טובה מאד כי לא נראה לי שאפילו מי שכבר יודע ללבד במחט ולא יודע לצייר יוכל להגיע לאפקטים כמו בציור שלך עם הצללות ועומק וכו', בקיצור ממש ממש משגע, אוהבת מאד.

תודה על התגובות, כולכן יכולות לצייר

אם אני מציירת-כל אחד יכול גם אני חשבתי פעם שאנ י לא יכולה לצייר בגיל 40 החלטתי לבדוק את העניין קצת יותר לעומק, מניסיוני בעבודה ראיתי שבני אדם מלאים בדעות קדומות על עצמם בתקופות זמן קצרות יחסית הצלחתי להפריך דעות קדומות אלה-כך הפכו שתי ידיים שמאליות [בראש] לשתי ידיים ימניות [במציאות] חויות אלו הביאו אותי להתבוננות על הדעות הקדומות שלי על עצמי והחלטתי ללכת ללמוד תרפיה בציור שלוש שנים ציירתי במקביל למלאכת היד אפילו הגעתי למחשבות על שינוי מקצוע כשחזרתי למלאכות היד חזרתי עשירה ועם הרבה פחות דעות קדומות על עצמי [לפחות בנושא זה] אני מציירת לעיתים, בעיקר ציור מרפא כתפילה לבריאות בני אדם האהובים ועם זאת מחפשת דרכים לצייר בחומר, והצמר הוא חומר נפלא, אני צובעת אותו בצבעים שאני מעוניינת וכך יש לי מכל טוב-גם מלאכות יד וגם ציור כל זה היה כדי לומר שאם אני מציירת -כל אחד יכול לצייר!!!!!!!!!!!!!!! ואם יש למישהו דעה על עצמו ממליצה לו לבדוק אם זו אמת או דעה קדומה

hen79

New member
ראשית, הציורים מדהימים! שנית, את מאד צודקת

בדברייך ואני רוצה אפילו חזק אותם ולומר שאני חושבת שבשום אופן אין לוותר על אומנות אחת לטובת אומנות אחרת, אלא יש למצוא את הדרך לשלב בין האומנויות ואז הסיכויי להתפתח הוא הרבה יותר גדול.

נכון מאוד! הילדים בחינוך וולדורף מנגנים

ורוקדים ושרים ומציירים, עוסקים במלאכות יד, מפסלים ומה לא? וזאת במהלך כל שנות הלימודים המורים שלהם גם הם עוברים הכשרה אומנותית בכל שנות הכנתם להוראה ע"פ התפיסה הזו האדם צריך לעסוק באומנויות כחלק בלתי נפרד מחייו

יאמה

New member
מעניין מה שאת אומרת על הדיעה הקדומה

שלנו על עצמנו. ביסודי היתה לי מורה נוראית לציור שחיסלה אצלי כל רצון לצייר וגרמה לי לחוש נטולת כישרון לחלוטין. גם אני הגעתי להבנה (לא מזמן, אגב) שאם אלמד אוכל לצייר ברמה סבירה לפחות. קצת אחרי שחשבתי על זה, יצא לי לראות את המורה ברחוב ולשנייה השתעשעתי ברעיון לגשת עליה, אבל בסוף הסתפקתי בידיעה שלי .

עוצמים את העיניים, אומרים :אחת, שתיים, שלוש

וקופצים זה מה שהבת שלי ספרה לי שעשתה כשקפצה בנג"י בהודו

nbrosh

New member
אני רוצה לכתוב מסר בלי מלים

אבל אי אפשר. כן, אני רוצה לקפוץ. לא בנג'י, אני כ"כ פחדנית, אבל קפיצונת קטנה משל עצמי. תודה אורית.

למעלה