נושא שמעסיק אותי בעת האחרונה ואני מנסה

חילופי דברים מסוג זה מאוד מרגשים אותי

אני מאחלת לך להצליח בקפיצונת הראשונה ואז לקפוץ עוד קפיצונת קצת יותר גדולה עד שתגיעי לאן שאת רוצה להגיע תודה על השיתוף וגילוי הלב

יאמה

New member
מהמם

פשוט נפלא..כל החלפת הגוונים של הסנאי והשמיים..נהדר!

nbrosh

New member
מקסים..

אורית, הידעת שיש אשה באנגליה שעובדת עם ילדים קשים ע"י לבוד? היא טוענת שהחומר נוגע גם בפרועים שבניהם והם משתפים פעולה ברצון.

בחינוך המיוחד האנתרופוסופי במקומות שונים

בעולם עוסקים עם החוסים בליבוד, בארץ המקום שנקרא "בית אורי" גם כן עובדים עם החוסים בליבוד ואחת לכמה זמן מוכרים את התוצרת לקהל הרחב יש משהו בליבוד הרטוב שלוקח את כולך כשאתה עוסק בו וכנראה שזה סוג של קסם עבור הילדים חסרי המנוח עליהם דיברת

pardes1

New member
ממש יפה! אני מאמנת עסקית

ונראה לי שאת צריכה לשאול את עצמך מספר שאלות על מנת שתוכלי ללמד את הנושא. 1. איזה כלים יש ברשותך יכולים לעזור לך? (זה יכול להיות כל משאב ותכונה שיש לך) פרטי אותם. 2. איך למדת בעבר ללמד נושאים אחרים? 3. מה חסר לך? 4. מה /מייכול לעזור לך ללמד את זה? אם את עדיין תקועה את יכולה לפנות אלי במסר. בהצלחה.

תודה על העצות, הקושי בהוראת נושאים כאלו

הוא הצד האומנותי, כדי לצייר כמו שרוצים צריך ללמוד להתבונן, לפתח חוש לצבע ולהיות מסוגל להעביר זאת לציור זה תהליך ארוך של התפתחות ומאוד לא טכני אלא דורש התפתחות של כושרות פנימיים בתהליך של זמן יש כמובן גם דרכים טכניות לעקוף את המכשולים ואני צריכה להחליט אם אני משתמשת בהן או לא כך שאני לא "תקועה" אלא לא סגורה על עצמי עדיין מה נכון לעשות בכל אופן מה שברור זה שאני לא אשת עסקים, נהפוך הוא תודה רבה!

למעלה