נותנים בפורים ב-
אנשים

Yu vi

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo34.gif../images/Emo41.gifחדשות על הדיסק../images/Emo34.gif../images/Emo85.gif

מקפליי סיימו להקליט את האלבום ~D:~ יהיו בו 12 שירים חדשים ובמרץ ואפריל הם יסיימו לעבוד על כל הפרטים הקטנים שנשארו...
לגביי ההופעות שמקפליי תיכננו באירופה השנה- כנראה שזה לא ייקרה הסיבה עדיין לא ידועה, אבל זה כנראה בגלל שהם רוצים לעזוב את החברת הקלטות שלהם וייצטרכו לעשות את כל הסיבובי הופעות ~TOURS~ שלהם בעצמם 0.0
מישהי שהייתה בהופעה של מקפליי ב1.3 בסידני פירסה בבלוג שלה תמונות מההופעה איןלי כוח להעלות אתזה, אז מי שרוצה אני שמה קישור לתמונות.

גרבע

New member
))))))))):

איזה חמודייייייייים
מעפנים.טוב יש סיכוי שהם יבואו אי פעם לאירופה

Lior1590

New member
איזה באסה איתם...../images/Emo10.gif

רגע לא הבנתי בגלל שהם עוזבים את חברת הקלטות שלהם הם צריכים עכשיו לעשות הכל בכוחות עצמם ובכסף שלהם?? כי יש הרבה מאוד חברות כאלה והם יכולים לעבור לאחרת... תודה רבה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לא שחשבתי אחרת.. ../images/Emo3.gif

אבל אלבוםם!!~!#$@%^&
~מתרגשת~ תנקס יובל

just orr

New member
יאאאא

אם הם כבר כמעט סיימו... חבל שהם מעכבים את הוצאת האלבום >< אוף איזה באסה שכנראה לא יהיה טור :( [לא שנראה לי שהם היו כוללים את ישראל ><"] תודה יובל

rox love BSM

New member
האמת אני מרגיש קצת אגואיסטית

אבל אני שמחה שהם לא ייעשו סיבוב באירופה... אני חושבת שהם צריכים להתחיל בארה"ב קודם,כי מדינות באירופה כמו בולגריה בלגיה וכאלה(שמפרסמים המון במייספיס שלהם) הם די מדינות קטנות,והם לא ייפרצו כמו שצריך. אם הם עושים סיבוב מחוץ ל UK הם צריכים להתחיל בארה"ב...

גילולית

New member
../images/Emo205.gif|למה אגאיסטית, ההפך../images/Emo70.gif

אם היית אגואיסטית היית אומרת שהם צריכים באירופה כי ישראל יכולה גם להכלל(כן, בטח
) אבל את אומרת בארה"ב לטובת מקפליי והמעריצים האמריקאים, אז זה ההפך
לדעתי הם צריכים לעשות באמריקה כי יש שם יותר מעריצים אבל לא לפני סדר עדיפויות באירופה כי האירופאים נורא מתאמצים בשביל זה..

rox love BSM

New member
XD כאילו אגואסיטית לגבי המעריצים

האירופיים(כי מעולם לא היו לי תקוות שהם יבואו לישראל)... אבל ברור שהמעריצים האירופיים נורא מתאמצים וזה,אבל כשיקול למקפליי הם צריכים להתחיל את הסיבוב בארה"ב. או שקודם הם צריכים להגיע למקום שהם רוצים כי עכשיו הם לא כל מרוצים מתדמית ה'בוי-בנד' שלהם,אז הם צריכים להוציא אלבות שהם ייתגאו בו ויהיו מרוצים ממנו ואז....הם יכולים לעשות מה שבא להם

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאהה XDD אני לא יודעת בנוגע לישראל, גם.

כיכי, אם הם יבואו לישראל יהיה מגניב וזה אבל זה לא יהיה כמו בDVD כי יהיו די קצת אנשדים ואולם
וזה..אז מצד אחד נחמד לדעת את העובדה שמקפליי כאילו דרכו על ישראל וכל זה אבל אם את נוסעת לאנגליה לראות הופעה אז גם נוסעים לאנגליה^^ וגם רואים הופעה כמו בDVD וזה...וזה חביב
למה אני חופרת על זה

m o r 1 0 2

New member
הפעם כדאי שיבואו לפה../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

מתה לשמוע את הדיסק החדש
תודה על החדשות

אלבום חדש../images/Emo99.gif

|חיהבהכחשה| טוב נו, על מי אני עובדת? לא שמעתי שירי מקפליי כבר איזה שלושה שבועות
די ירד לי מהם>< אני מאוד מאוד מאוד מקווה שהאלבום החדש יהיה שווה משהו. חהחה, אירופה נדפקו
[יחי האגואיסטיות
] פעם הבאה שיצרפו גם את ישראל לסיבוב הופעות ואז נדבר

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאממ..האמת שלמרות שישראל לא

באירופה (טוב, לא בדיוק..זה גבולי כזה..אסיה בכל זאת
), רב הפעמים היא נכללת באירופה(אירווויזיון, פיינל פור וכו') אז כשאירופה נדפקים גפ אנחנו נדפקים

כן אבל אנחנו נדפקנו מהתחלה../images/Emo3.gif

הם עוד פיתחו ציפיות. חהחה מגיע להם
[יש לי מצב רוח מרושע היום><]

DoLi it is Me

New member
1.איי קנט וויטט!![במיוחד שאמרו שזה יהיה

סיגנון רוקיסטי ביותר
2.אוףףף אז כל הסיכוייםם התננפצצווו אני אפילו לא יוכל לראות אותם כשאני יטוס אולי השנה בעז"V לאירופה
3.היא לא יוןדעת לצלם><.

rox love BSM

New member
../images/Emo20.gifאה,ועוד משהו לא זכור לי שהם תכננו

מסע הופעות באירופה,אלה היו שמועות,כאילו הם אפעם לא הוציאו הודעה רשמית...

למעלה