מסיבה מטורף? מה אני ליה מהישרדות?! אה פאק איט, על הזין שלי.
R Rose131 New member 14/3/08 #16 ../images/Emo201.gif? פעם הבאה לך עם אנשים שאתה יודע שלא יעשו כאלה דברים, זה לא שווה את העצבים שלך..
L l i o r a n g e New member 14/3/08 #17 לא נורא, אני בטוחה שיהיו לך עוד הזדמנויות, ולפי מה שהבנתי האנשים שהולכים למסיבות בליין הזה הם בד"כ אותם אנשים אז יש סיכוי שהבחורה תהיה גם במסיבה הבאה...
לא נורא, אני בטוחה שיהיו לך עוד הזדמנויות, ולפי מה שהבנתי האנשים שהולכים למסיבות בליין הזה הם בד"כ אותם אנשים אז יש סיכוי שהבחורה תהיה גם במסיבה הבאה...
R ReaLostprophet New member 15/3/08 #23 מישהו חוץ ממני ראה את הראיון שעשו עם דה סטריטס בידיעות? לפי מה שהוא אומר זה נשמע סבבה להיות מוזיקאי בריטי זה נשמע כאילו כמו בארץ [מה שיש כמה עמודים לפני] כולם באנגליה חברמנים כאלה כאילו ביחד כל המוזיקאים של בריטניה.. ובנאדם חמוד סה"כ אחרי שיצא מהסמים ואלכוהול.
מישהו חוץ ממני ראה את הראיון שעשו עם דה סטריטס בידיעות? לפי מה שהוא אומר זה נשמע סבבה להיות מוזיקאי בריטי זה נשמע כאילו כמו בארץ [מה שיש כמה עמודים לפני] כולם באנגליה חברמנים כאלה כאילו ביחד כל המוזיקאים של בריטניה.. ובנאדם חמוד סה"כ אחרי שיצא מהסמים ואלכוהול.
R ReaLostprophet New member 17/3/08 #26 נכון וסתם שאלה באיזה "חור" את גרה שאת לא יכולה להגיע לת"א [או שזה לא קשור]
L Lyla Bellamy New member 20/3/08 #27 זו אחת הסיבות....... חור ליד ירושלים ... וגם כסף וגם לא ירשו לי בחיים וגם אין לי עם מי ללכת