נותנים מעצמנו לאומרי רזיאל

יובלית37

New member
בדיקות בתאריכים אחרים

אהלן, אני לא יודעת לגבי בדיקות בתאריכים אחרים, אני חושבת שזה קצת בעייתי, מאחר והדגימות מוטסות, חינם ע"י אל על, לחו"ל, למעבדה בלוס אנג'לס. יש גם מעבדה בארץ, אבל חלק הארי טס לחו"ל. המעבדה בחו"ל ערוכה לסיווג רקמות בכמות כזו, מה שכרגע בלתי אפשרי בארץ. התאריך של המבצע נקבע בתיאום איתם. אבל אני אעביר את השאלה, ואם תהיה תשובה - אפרסם. תודה, ורק בריאות!

adidan

New member
תודה על התגובות

תודה על התגובות המחממות את הלב אני מצרפת פה כתבה על אורמי שהיתה אתמול בידיעות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3066187,00.html

Iris G

New member
אפשר לשאול שאלה?

קראתי את הכתבה וכולי, אבל בשום מקום לא רשום מה סוג הדם של אומרי. למרות שמאוד חשוב למצוא תורמים לכול חולי הסרטן, ולא רק לאומרי, בשביל למצוא לו רצוי להתמקד על סוג הדם שלו. אני נמצאת כרגע בלוס-אנגלס ומוכנה ללכת להבדק במעבדה אליה שולחים את הדגימות. אני מוכנה גם להגיע לארץ אם יתברר שאני מתאימה. אני ממוצא אירופאי (אם זה אומר משהו??) וסוג הדם שלי הוא A-. מעדיפה לתרום לישראלי ולכן לא נכנסתי פה למאגר עדיין.

adidan

New member
מח עצם לא קשור לסוג דם

בדיקת מח העצם אינה קשורה לסוג הדם ולכן זה עדיין לא פורסם, זה יהיה טוב אם תיכנסי למאגר ואז אם תתאימי תישלחי לעשות תרומת מח עצם תודה ויום טוב

rach האחת

New member
היכן אפשר להבדק מחר?

אנו גרים ע"י נהריה ונשמח לגשת לתת דגימה למאגר מחר אך לא מצאנו רשימה של המקומות בהם ניתן לתת דגימה? כדאי לפרסם אותה באתר לתשובתכם אודה

מותר לי לתרום? אני בת 23, ו50 קילו

אני מאד רוצה לעזור אבל הבנתי שיש הגבלת משקל...? בכל אופן פרסמתי בפורומים שאני חברה בהם ותרמתי מהנייד... אומרי המקסים ומשפחתו, אני אתכם, החזיקו מעמד....

למעלה