אז ככה היה...
באמת מוזר שכולנו מתעצלים לספר, לי בכל אופן היה יום עמוס בהיסטריה אתמול ורק עכשיו סיימתי לסדר את הבית מהאירוח של הערב, אז לי יש תירוץ
הגעתי אחרונה ועשו לי סבב היכרות מזורז ביותר, כך שפספסתי קצת את חלק משמות הכינוי הפורומיים של הנוכחים, אבל עד כמה שקלטתי, היינו שם 7 חברי פורום, 6 בני זוג ועוד זוג אורח. זוג אחד הגיע מהצפון הרחוק (הגליל), מה שהרשים אותי ביותר! עכשיו חושבים על מפגש באביב באיזור הרחוק ההוא. מיקה סידרו את השולחן בלי להתקמצן בשטח, היה לנו מלבן גדול ולא סתם שולחן ארוך וצר, וזה יפה מאד מצידם. אמנם גם ככה כמעט לא הצלחנו לדבר עם מי שישבו באלכסון הרחוק, אבל זה בטח עדיף ממה שהרבה מסעדות עושות כשבאה חבורה גדולה. רובנו אכלנו את ה"מיקה מיל" ולפי התגובות האוכל לא היה מדהים, אז אני לא מפרטת בענייני האוכל עצמו (למרות שזו מטרת הפורום, אבל רציתם לשמוע על המפגש, נכון?) בשלב הקינוחים יצאה מיקה מהמטבח לאמר לנו שלום. לא פגשתי אותה אף פעם והתרשמתי שהיא נחמדה מאד. לבקשתו של Brule היא סיפרה לנו על מסעדות שהיא אוהבת בת"א: בעיקר יועזר בר יין ורפאל, וגם ברבוניה - זה ליד הבית והיא "עצלנית" - נשבעת שככה היא אמרה - אז היא אוכלת שם הרבה. לשמחתו של גידי היא אישרה שהיא עדיין מעורבת באודאון למרות שאינה שותפה (וכה הוא זכה בהתערבות כלשהי). אחרי שהתגלה לאכזבת רבים שמהתפריט נעלם קינוח מדהים של גלידה בטמפורה, אמא של פיונה שאלה את מיקה איך נעשה לנו כדבר הזה. מיקה הסבירה שעכשיו חורף ולכן הקינוחים חמים יותר וכבדים יותר (לא נראה לי שהתשובה ריצתה את המתגעגעים לגלידה). בכ אופן, אם יש לכם עוד שאלות למיקה, היא הבטיחה להתארח בפורום (כל עוד מישהו אחר יקליד את התשובות בשבילה). בתואר הגילוי המדהים של המפגש זוכה גילוי זהותה של פיונה (פיונה עצמה, לא אמא שלה)... גילויים נוספים: Brule נקרא ע"ש קרם ברולה, אז אם קראתם את זה עד היום ברול, נא לתקן. וגם אני חטאתי בשם צרפתי (מכיוון שהפורום הראשון שלי בתפוז הוא תרבות צרפת) ועוד כזה שכתוב בהמון אותיות, אז למי שהתקשה, אומרים את זה "אמורז" והפירוש הוא "מאוהבת" (בבעלי הנהדר כמובן). תודה לליטי על הארגון המצויין, חבל שרבים לא יכלו לבוא בסוף (כולל יוזם הרעיון), ומחכים לפעם הבאה!