נו אז איך היה במפגש??

שקדייה

New member
יאללה, תספרו כבר!!!!!

מה זה פה? עונש לאלו שלא יכלו להגיע? לא מספרים לנו כלום? יאללה, תזרקו לנו עצם...

גוז

New member
זה נהיה מדאיג... ../images/Emo118.gif

קרה שם משהו שעדיף שלא נדע...?
ספרו כבר!

SigurRos

New member
מצאתם את נק´ ה...../images/Emo8.gif?!

ראשי כבר מתחיל לקדוח דמיונות...
יאללה זרקו איזה שייר...

Amoureuse

New member
אז ככה היה...

באמת מוזר שכולנו מתעצלים לספר, לי בכל אופן היה יום עמוס בהיסטריה אתמול ורק עכשיו סיימתי לסדר את הבית מהאירוח של הערב, אז לי יש תירוץ
הגעתי אחרונה ועשו לי סבב היכרות מזורז ביותר, כך שפספסתי קצת את חלק משמות הכינוי הפורומיים של הנוכחים, אבל עד כמה שקלטתי, היינו שם 7 חברי פורום, 6 בני זוג ועוד זוג אורח. זוג אחד הגיע מהצפון הרחוק (הגליל), מה שהרשים אותי ביותר! עכשיו חושבים על מפגש באביב באיזור הרחוק ההוא. מיקה סידרו את השולחן בלי להתקמצן בשטח, היה לנו מלבן גדול ולא סתם שולחן ארוך וצר, וזה יפה מאד מצידם. אמנם גם ככה כמעט לא הצלחנו לדבר עם מי שישבו באלכסון הרחוק, אבל זה בטח עדיף ממה שהרבה מסעדות עושות כשבאה חבורה גדולה. רובנו אכלנו את ה"מיקה מיל" ולפי התגובות האוכל לא היה מדהים, אז אני לא מפרטת בענייני האוכל עצמו (למרות שזו מטרת הפורום, אבל רציתם לשמוע על המפגש, נכון?) בשלב הקינוחים יצאה מיקה מהמטבח לאמר לנו שלום. לא פגשתי אותה אף פעם והתרשמתי שהיא נחמדה מאד. לבקשתו של Brule היא סיפרה לנו על מסעדות שהיא אוהבת בת"א: בעיקר יועזר בר יין ורפאל, וגם ברבוניה - זה ליד הבית והיא "עצלנית" - נשבעת שככה היא אמרה - אז היא אוכלת שם הרבה. לשמחתו של גידי היא אישרה שהיא עדיין מעורבת באודאון למרות שאינה שותפה (וכה הוא זכה בהתערבות כלשהי). אחרי שהתגלה לאכזבת רבים שמהתפריט נעלם קינוח מדהים של גלידה בטמפורה, אמא של פיונה שאלה את מיקה איך נעשה לנו כדבר הזה. מיקה הסבירה שעכשיו חורף ולכן הקינוחים חמים יותר וכבדים יותר (לא נראה לי שהתשובה ריצתה את המתגעגעים לגלידה). בכ אופן, אם יש לכם עוד שאלות למיקה, היא הבטיחה להתארח בפורום (כל עוד מישהו אחר יקליד את התשובות בשבילה). בתואר הגילוי המדהים של המפגש זוכה גילוי זהותה של פיונה (פיונה עצמה, לא אמא שלה)... גילויים נוספים: Brule נקרא ע"ש קרם ברולה, אז אם קראתם את זה עד היום ברול, נא לתקן. וגם אני חטאתי בשם צרפתי (מכיוון שהפורום הראשון שלי בתפוז הוא תרבות צרפת) ועוד כזה שכתוב בהמון אותיות, אז למי שהתקשה, אומרים את זה "אמורז" והפירוש הוא "מאוהבת" (בבעלי הנהדר כמובן). תודה לליטי על הארגון המצויין, חבל שרבים לא יכלו לבוא בסוף (כולל יוזם הרעיון), ומחכים לפעם הבאה!

B r u l e

New member
מפגש פורום ../images/Emo48.gif ../images/Emo96.gif ../images/Emo72.gif

אני מסכים עם אמורז כמעט בהכל. מההתרשמות שלי, גם מאחורי הניקים יש כאן פורום המורכב מאנשים ממש נחמדים שאוהבים להנות מהחיים. בקיצור, לדעתי היה ממש כיף ואני מחכה לבאות.

bigpurrs

New member
נעים מאד להכיר את כולכם

ואת הפורום המקסים הזה. שמי אלון ואני חברה הקרוב של ביאליקולית. מתוקף העובדה שאני מסתפח לביקוריה הרבים של ביאליקולית במסעדות, הסתפחתי גם למפגש הפורום ואני חייב להודות שנהניתי למדי. בעיקר בעיקר מחברתם הנעימה של הסועדים בשולחן. בהחלט קיבלתי רשימת המלצות ארוכה לטיול קולינארי בצפון וכל שנותר לנו לעשות הוא לפלח איזה רכב ולמצות את העניין עד תומו. אני חייב להודות שלפחות בפעם הזו (שהיא הראשונה לי במיקה) האוכל לא היה מדהים (Sorry Mika) למרות שמיקה עצמה הייתה מקסימה ידענית ושובת לב. הסושי... סביר, הג´ינג´ר לא היה מספיק קריספי לביאליקולית. הבשר היה עשוי בצורה משובחת - אבל משהו גם ברוטב של ביאליקולית וגם שלי לא ממש הסתדר לי (אני אכלתי את הפילה) והמנה המוצלחת ביותר ממה שהזמנתי היה פונדנט השוקולד החם עם הגלידה עליו. חוות הדעת האחרות היו דומות ממה שיצא לי לשמוע. אך היות שרבים אחרים סיפרו שביקוריהם הקודמים במיקה היו לא פחות מ"מדהימים" אני נאלץ להניח שנפלנו על יום "ככה ככה" ושלמסעדה ולשפית שלה יש פוטנציאל גדול. בכל מקרה האווירה הייתה טובה ונעימה, וללא ספק הורגש שהשקיעו בנו. יציאתה של מיקה לדבר איתנו ולענות לשאלותינו הן בהחלט בהחלט מחוות מקסימות. באמת קצת חבל לי שלא יצא לי לדבר מעט יותר עם כל אחד, אך אמוראז, ליטי ושאר היושבים קרוב היו נעימים בתכלית. גם היה כיף לפגוש חובבי בעלי חיים כאמא של פיונה, האקווריסט החובב מהצפון (אמנם אקווריום קטן - אבל זו התחלה יפה) ובן זוגה של ליטי שסיפר נרחבות על אהבת אביו לחתולים. אפילו אמוראז נידבה סיפור על אחיה וחתולו הגזעי אם אני לא טועה. אולי... אם ביאליקולית לא הייתה מקפידה כל כך לבלות שעות בסיפורים מרתקים על בעלה מהנדס האלקטרוניקה מתוך נסיונות נואשים להרשים את בעלה של אמוראז היה יוצא לי להכיר מעט יותר את ברולה הצעיר והמסתורי שישב בקצה המרוחק, ולהחליף מילה או שתיים גם עם אמא של פיונה וגידי (שהוא בעצם גיא). אבל... כשמהנדס אלקטרוניקה פוגש את אישתו של מהנדס אלקטרוניקה אחר - קשה מאד לעצור אותם, ואלוהים ישמור אותנו משם ואילך. אמוראז מצידה (שגם היא מהנדסת אלקטרוניקה) אם אפשר כבר לחשוף, לא בחרה לדבוק בסטראוטיפ והיתה מעניינת בתכלית, אך למרות הפצרותי סירבה להזמין קינוח. הלקחים שלי מהמפגש: 1. מלבד האירוח בפורום, עלי להתארח בשנית אצל מיקה. אחרי כל דברי ההלל ששמעתי אני מסרב לחשוב על המקום רק כ"בסדר". 2. אמוראז, טוב את כבר מבינה מה צריך לעשות בעניין הנדסת אלקטרוניקה... (אגב בן זוגה הוא כמובן בחור מקסים וחביב מאד וממש לא אשמתו שהוא זכה לקהל כה נלהב כביאליקולית). 3. ביאליקולית - תודה על ההזמנה למפגש המקסים. את נסלחת לאלתר על השווצותיך בבעלך בשל כל החסדים המופלאים בהם את ממלאת את חיינו. אבל... נסי לשים לב בפעם הבאה :) אלון

missGS

New member
אמרת מהנדסי אלקטרוניקה......./images/Emo132.gif

אם כך אשתלב מצויין ( מהנדסת אלקטרוניקה בפוטנציה...). לאור העובדה שאני נמצאת בעיצומם של מבחני סימסטר נאלצתי לוותר על המפגש. שמחה לשמוע שנהנתם, מחכה בציפיה למפגשים נוספים ( בתקווה שלא יהיו בעונת המבחנים של הסימסטר הבא....
).

SigurRos

New member
../images/Emo41.gifנקודת ג´י וכל השאר..

אני מזהה כאן מגפה אלקטרונית
אחחח, מזל שה"פוטנציה" שלי קצת מגוונת את הומוגניות משלחי היד כאן. {לא שהיא כל כך ייחודית ומשובבת נפש
}

Amoureuse

New member
חה חה לא צריך להבהל

אפילו ביאליקולית שאנחנו מרכלים כל הזמן "מאחורי גבה" מגוונת בעצמה את משלחי היד, היא לא אשמה בבעלה
ול missGS - כיף לשמוע של מהנדסות לעתיד, אין מספיק נציגות "משלנו" בתחום. המון בהצלחה. ומה הפוטנציה שלך?

גידי42

New member
../images/Emo24.gifמצטנעת

אם תרשו לי (מקווה שלא תיכעסי) MISGS היא לא עוד "סתם מהנדסת אלקטרוניקה בפוטנציה)" סטודנטית מצטיינת, משקיענית, יסודית, ואין ספק שכולנו (ולא רק אני) הפסדנו מעצם אי נוכחותה. אני מקווה מאד שבמפגש הבא היא תוכל להשתתף. עולם ההי טק אכן עומד להתעשר בקרוב בחיזוק משמעותי!!!! נ.ב. לכל אוהבי ומוקירי אציין כי רק בזכותה בכלל נכנסתי פעם ראשונה לפורום הזה, וזה אחרי שחרשנו כמעט את כל המסעדות (לפחות היותר טובות) בארץ!!!

Amoureuse

New member
הערות ותוספות

התיאור של אלון כל כך שיעשע אותי, וכמובן גם נהניתי לקבל מחמאות, תודה
, אז הייתי חייבת להוסיף. הופתעתי לשמוע על תוכן השיחה שהתנהלה ממש לידי, ובכלל לא שמתי לב. מסתבר שהיה שם מרתק לשניים האלו (זו שבעלה לא מספר לה מספיק על עבודה וזה שלאשתו יש מספיק אלקטרונים בעבודה ולא רוצה גם בבית), אבל כנראה אלון שישב בדיוק באמצע סבל קלות. רק כשהם יצאו לעשן הזדמן לנו לדון על "קינוחים ודיאטות: בעד ונגד" (נ.ב. עקב פשלה, הפונדנט של הערב טיפה נחרך ונאלץ לעבור קילוף משמעותי, וע"מ להצילו הוזלף עליו גרנד מרנייה ומעל נמזג מוס שוקולד! אי לכך מזל שלא לקחתי קינוח אצל מיקה, כי בערב היה מדהים, אם מותר להעיד על בישוליי...). באמת חבל שהיה קשה לדבר עם כולם, אבל בפגישה שתהיה בצפון, עם צימרים ושתי סעודות ערב (כן, אלו הפנטזיות שהרצנו שם) נוכל כבר לפטפט יותר. בנושא האוכל באמת היתה אכזבה. דמפלינג טונה למנה ראשונה היה על גבול הלא טעים (חמוץ מדי), והסושי היה סתם סושי. המהנדס שלי דווקא הצליח יותר, אז בשביל מיקה מיל ב 69 ש"ח החלק שלו היה משתלם, אבל בהחלט לא מדהים. מכיוון שגם בפעם קודמת במיקה (די מזמן) לא התרשמתי מאד, אז אני לא בטוחה שאנסה שוב.

liti

New member
וואו, איזה אילתור!

רק מהתיאור נפתח לי התיאבון... ואת כבר הבנת עד כמה אני משוגעת על מתוק! נשמע שהפונדנט שודרג באופן קטלני ביותר. שמחתי לשמוע שהערב היה מדהים כי קצת ישב לי על המצפון שבגללי אתם יושבים ונהנים במקום לעמוד במטבח, לשבור את הגב ולבשל...
ותרשי לי לתקן משהו- הדיל עולה 67 ש"ח ולא 69 ש"ח למרות שגם 69 זה מספר אטרקטיבי למדי!

Amoureuse

New member
ובהשראתה של ביאליקולית

אין לי אלא להוסיף "אם את מבינה למה אני מתכוונת".

קייס

New member
חוויות מהמפגש

אז ככה הגעתי עם עדר של שלושה אנשים בעלי (חובב האקווריום מהצפון) וכן עוד זוג גרגרנים צפוני. המפגש היה נחמד האנשים התגלו כאנשים נחמדים במציאות ולא רק אחרי המקלדת ומסך המחשב והתנהלה בהחלט שיחה ערה אם כי בכמה ערוצים נפרדים עקב מגבלות הישיבה (מיקה בהחלט וסידרה מקום ישיבה מרווח). האוכל היה בינוני לתדהמתנו (צפונים קרתנים שכמונו שציפו כנראה ליותר מאישיות כמו מיקה...). המנות המאכזבות ביותר היו נגיסי עוף בסומסום שהזכירו לנו לצערנו את חברת "מאמא עוף" או "עוף טוב" עדיין לא הוחלט (סליחה מיקה) רול האבוקדו היה סביר והוגש עם וואסבי שנאכל בטעות על ידי *** כאבוקדו ומיותר לציין שחוש הטעם של אותו אדם נעלם לשעות רבות אחר כך (חובב האקווריום חף מפשע במקרה זה).המנות העיקריות היו בינוניות לקחנו פילה לבן שהיה טוב אך לא מעבר לזה ושיפודי סינטה היו בהחלט מאכזבים. התוספות שהוזמנו היו תפוחי אדמה עם שמן זית ושום שהיו טובים אך מנת השעועית עם סומסום הייתה סתמית למדי אפילו לנו הצפוניים. הקינוחים היו טובים מאוד עוגת השוקלד הייתה טובה ומרקיז השוקלד היה בהחלט טוב. אנו רוצים להודות לליטי שארגנה את המפגש ולמיקה שטרחה ויצאה לנו וענתה לשאלותינו ואף הביעה את נכונותה לענות על שאלות במסגרת הפורום. מכיוון שקבלנו המלצות חמות מאמא של פיונה על אייסברג וכבר היינו בתל אביב אז כמה שעות אחר כך לפני נסיעתנו הארוכה חזרה אל ביתנו בצפון הרחוק פשטנו על מקרר הגלידות של אייסברג ומאוד נהנינו (בהחלט מומלץ). לא לשכוח שהפגישה הבאה בצפון.

הצטרפנו

נו קייס כפי האת רואה בעקבות המפגש הצטרפנו לפורום. אני חושב שהכינוי מתאים לנו. דש לנבו ,KC, מגי וקרמבו הקטנה. להתראות מלח

למעלה