../images/Emo127.gif היה ממש כיף!
סוף סוף אני כאן לאחר 24 שעות של מאבקים עם וירוסים אימתניים שתקפו את הלפטופ המסכן שלי (איזה מזל שהבעל הוא איש מחשבים ולא מהנדס אלקטרוניקה…
). היה לי עונג גדול להכיר את כל החברים שהגיעו וכמובן שאת בני זוגם ואת האורחים שהצטרפו ולהעביר איתכם שלוש ומשהו שעות של שיכרון חושים (נו טוב, אני מגזימה, אבל היה ממש נהדר והזמן עבר כל כך מהר...). ההפתעה המרכזית של הערב מבחינתי הייתה כצפוי מאיש הפיק אפ שלנו שחשף את מי שמסתתר מאחורי הכינוי הווירטואלי גידי42 והתגלה כאדם אחר לגמרי. רק בשביל זה אומר שמי שלא היה פשוט הפסיד! ועוד בעניין זה, מי שמתעניין לגבי ההימורים שעשינו- אני מכריזה בזאת שכולם הפסידו (מעבר לזה לא אוסיף- ניתן לו את הכבוד לספר). הסיפור עם הווסאבי היה ממש משעשע בפרט שישבתי קרוב מאוד לאותה *** והייתי עדה לכל האירוע המצער, מה גם שלאחר המפגש היא הייתה צריכה להגיע לאירוע משפחתי אצל דודה שלה בו כידוע חייבים לאכול ולא נראה לי שהיא הצליחה לעמוד בכך ומן הסתם זה יתנקם בה בחשבונאות המשפחתית. היה נעים מאוד להכיר את אלון התוספת החדשה והמבורכת בפורום (ברוך הבא!) אך הופתענו שהוא נעלם לנו פתע פתאום. מסתבר שהחתולים הרבים התחילו לריב בבית והוא הוזעק הביתה בדחיפות... ובעניין ביאליקולית החביבה לא אוסיף הרבה מעבר לזה שבניגוד לאמורז שמעתי את השיחה על בעלה ואם הוא צריך קורות חיים מפורטים אז הם כבר מוכנים אצלי (רק חסר תאריך הלידה אז נא להעביר אלי). אמא של פיונה, שברגעים אלו ממש עושה שופינג בדיוטי (כן, זו היא שזכתה בכרטיס טיסה על חשבון הפורום לבקר את שבוע המסעדות בניו יורק) הגיעה עם בן זוגה והם הפגינו דמיון מדהים האחד לשני (למרות שכשאמרתי לה את זה היא התחבאה מאחורי המטלית...). ברולה החביב (שגם אני הייתי בין אלו שחשבו שהוא ברול) סיפר לנו במהלך הטרמפ הביתה סיפור קורע לב על כך שבצעירותו (והוא, אגב, הצעיר שביננו) חסך כסף על מנת לאכול אצל רושפלד אך כשסוף סוף הצליח לחסוך את הסכום המסעדה נסגרה. ברולה, צר לי על כך אבל קבל ח"ח על כך שאתה יודע להעריך אוכל טוב מהו (ודווקא עלייך לא רואים). כל הכבוד לחברים החביבים שבאו מהצפון- שמי שלא שם לב היו חמישה ולא ארבעה (אחד היה מוחבא בבטן...) וצר לי מאוד על אכזבתם מהאוכל. האמת שגם אני לא נפלתי, וחבל. מיקה הייתה מקסימה ומעניינת מאוד, ובנוסף למה שנכתב פה גם דיברה על איכות השירות בארץ. לדבריה, למרות שאיכות השירות והיין הם במגמת שיפור, אל לנו להתעלם מכך שיש מרכיב תרבותי שכתוצאה ממנו רמת השירות בארץ אינה דומה לרמת השירות בארה"ב. לסיכום, המפגש היה מעניין והיה ממש נפלא להכיר את כולם, ואני שמחה לפתוח מסורת של מפגשים של חברי הפורום . כולי תקווה שהמפגש הבא יתקיים עוד לפני האביב (בו מתוכנן מפגש בצפון עם אופציה ללינה בצימר). אתם מוזמנים להעלות הצעות למפגשים במסעדות, טיולי אוכל, מחלבות ויקבים וכל מה שנראה לכם מתאים לפורום שלנו שמורכב מאוהבי אוכל טוב. *********** ואגב, במפגשים הבאים לא יתקבלו ביטולים מצד סיגור, גוז, שקדייה מירב וכתומתי (שמישהו ספציפי התאכזב מאוד מאי נוכחותה), שנוכחותם בפורום היא מרכזית ביותר ואנו מחכים בקוצר רוח להכירם!
סוף סוף אני כאן לאחר 24 שעות של מאבקים עם וירוסים אימתניים שתקפו את הלפטופ המסכן שלי (איזה מזל שהבעל הוא איש מחשבים ולא מהנדס אלקטרוניקה…