נו אז איך היה במפגש??

liti

New member
../images/Emo127.gif היה ממש כיף!

סוף סוף אני כאן לאחר 24 שעות של מאבקים עם וירוסים אימתניים שתקפו את הלפטופ המסכן שלי (איזה מזל שהבעל הוא איש מחשבים ולא מהנדס אלקטרוניקה…
). היה לי עונג גדול להכיר את כל החברים שהגיעו וכמובן שאת בני זוגם ואת האורחים שהצטרפו ולהעביר איתכם שלוש ומשהו שעות של שיכרון חושים (נו טוב, אני מגזימה, אבל היה ממש נהדר והזמן עבר כל כך מהר...). ההפתעה המרכזית של הערב מבחינתי הייתה כצפוי מאיש הפיק אפ שלנו שחשף את מי שמסתתר מאחורי הכינוי הווירטואלי גידי42 והתגלה כאדם אחר לגמרי. רק בשביל זה אומר שמי שלא היה פשוט הפסיד! ועוד בעניין זה, מי שמתעניין לגבי ההימורים שעשינו- אני מכריזה בזאת שכולם הפסידו (מעבר לזה לא אוסיף- ניתן לו את הכבוד לספר). הסיפור עם הווסאבי היה ממש משעשע בפרט שישבתי קרוב מאוד לאותה *** והייתי עדה לכל האירוע המצער, מה גם שלאחר המפגש היא הייתה צריכה להגיע לאירוע משפחתי אצל דודה שלה בו כידוע חייבים לאכול ולא נראה לי שהיא הצליחה לעמוד בכך ומן הסתם זה יתנקם בה בחשבונאות המשפחתית. היה נעים מאוד להכיר את אלון התוספת החדשה והמבורכת בפורום (ברוך הבא!) אך הופתענו שהוא נעלם לנו פתע פתאום. מסתבר שהחתולים הרבים התחילו לריב בבית והוא הוזעק הביתה בדחיפות... ובעניין ביאליקולית החביבה לא אוסיף הרבה מעבר לזה שבניגוד לאמורז שמעתי את השיחה על בעלה ואם הוא צריך קורות חיים מפורטים אז הם כבר מוכנים אצלי (רק חסר תאריך הלידה אז נא להעביר אלי). אמא של פיונה, שברגעים אלו ממש עושה שופינג בדיוטי (כן, זו היא שזכתה בכרטיס טיסה על חשבון הפורום לבקר את שבוע המסעדות בניו יורק) הגיעה עם בן זוגה והם הפגינו דמיון מדהים האחד לשני (למרות שכשאמרתי לה את זה היא התחבאה מאחורי המטלית...). ברולה החביב (שגם אני הייתי בין אלו שחשבו שהוא ברול) סיפר לנו במהלך הטרמפ הביתה סיפור קורע לב על כך שבצעירותו (והוא, אגב, הצעיר שביננו) חסך כסף על מנת לאכול אצל רושפלד אך כשסוף סוף הצליח לחסוך את הסכום המסעדה נסגרה. ברולה, צר לי על כך אבל קבל ח"ח על כך שאתה יודע להעריך אוכל טוב מהו (ודווקא עלייך לא רואים). כל הכבוד לחברים החביבים שבאו מהצפון- שמי שלא שם לב היו חמישה ולא ארבעה (אחד היה מוחבא בבטן...) וצר לי מאוד על אכזבתם מהאוכל. האמת שגם אני לא נפלתי, וחבל. מיקה הייתה מקסימה ומעניינת מאוד, ובנוסף למה שנכתב פה גם דיברה על איכות השירות בארץ. לדבריה, למרות שאיכות השירות והיין הם במגמת שיפור, אל לנו להתעלם מכך שיש מרכיב תרבותי שכתוצאה ממנו רמת השירות בארץ אינה דומה לרמת השירות בארה"ב. לסיכום, המפגש היה מעניין והיה ממש נפלא להכיר את כולם, ואני שמחה לפתוח מסורת של מפגשים של חברי הפורום . כולי תקווה שהמפגש הבא יתקיים עוד לפני האביב (בו מתוכנן מפגש בצפון עם אופציה ללינה בצימר). אתם מוזמנים להעלות הצעות למפגשים במסעדות, טיולי אוכל, מחלבות ויקבים וכל מה שנראה לכם מתאים לפורום שלנו שמורכב מאוהבי אוכל טוב. *********** ואגב, במפגשים הבאים לא יתקבלו ביטולים מצד סיגור, גוז, שקדייה מירב וכתומתי (שמישהו ספציפי התאכזב מאוד מאי נוכחותה), שנוכחותם בפורום היא מרכזית ביותר ואנו מחכים בקוצר רוח להכירם!

היה נהדר וכף

בקיצור בעקבות המפגש וה"ווסאבי" ש "פלפל" אכלה, החלטנו להצטרף ופורום זה. בשלב זה אין לנו מה להוסיף חוץ מאשר שמאד נהנו מהחברה והאווירה ומחכים למשגשים הבאים ובמיוחד בצפון. מלח

B r u l e

New member
זהו?

כך סיכמת את הכרותינו? ברולה החביב שחסך לרושפלד :) הוצאת אותי רסטו-מניאק :) מה עם "ברולה הצעיר והמסתורי" כפי שתאר אותי אלון? זה ממצה!

גוז

New member
הסקרנות הורגת אותי ../images/Emo118.gif

כמה צעיר זה "צעיר ומסתורי"? ובכלל - בני כמה באי הפורום?

דנה ב

New member
../images/Emo26.gifמוכנה להתערב../images/Emo103.gif

שאני צעירת הפורום הרשמית
דנה

גידי42

New member
בשביל כבוד צריך לעבוד

לא הייתי עונה לגוז ולדנה על השאלות שלהן. כפי שאמרתי על מנת לספק את הסקרנות צריך להגיע למפגשים ולכן אני קורא לכל באי הפורום לא לענות על שאלות כאלה, גיל, צורה וכו´ ומי רוצה פשוט יזיז את עכוזו ויגיע!!!

liti

New member
רמז לגוז ../images/Emo118.gif

את רובנו ישליכו מהדיקסי בהקדם האפשרי... והמבין יבין

meravbr

New member
שמחה מאד שכולם נהנו

(אמנם קצת יותר מהחברה ופחות מהאוכל), והצעה קטנה - אולי את המפגש הבא נעשה בדיקסי (אם יקבלו אותנו מפאת גילנו המתקדם...). נ.ב - מפגש משולב בצימר נראה לי הצעה מעולה!

liti

New member
ברולה הרסטו-מניאק הצעיר והמסתורי,

אם שכחת, להיות רסטו-מניאק זה תואר מכובד ביותר אצלנו ויש לך את כל הזכות להתגאות בו! ולגבי השאר... אם אלון שישב כל כך רחוק ממך תיאר אותך ככה, אני אהיה האחרונה שאשבור לו את המילה!

המפגש פורט ע"י אלון היטב ואכן אני

קשקשנית על אבל אני מקוה שהפורום הנכבד יסלח לי וימשיך לראות בי תוספת נחמדה. דרך אגב היין ששתינו גווצטמינר היה נפלא.

liti

New member
זה כמובן מותנה בפלפל...

כולי תקווה שהיא התאוששה מהטראומה שחוותה עם הוואסבי. אנא מסור לה מכולנו את מיטב ברכותינו ונשמח לשמוע איך הייתה הארוחה אצל הדודה!

גידי42

New member
המפגש - מי שלא היה הפסיד

קודם כל והכי חשוב תודה לליטי שאירגנה את המפגש הזה בצורה מושלמת. המקום היה מסודר,החברה היתה מאד נעימה, והאוכל (כאן אני נאלץ לא להסכים עם רוב המשתתפים וזו דוגמא מאלפת לאיך קורא שכמה אנשים אכלו ביחד באותה מסעדה וכל אחד יצא עם התרשמות אחרת) תאם את הציפיות ואת הרמה של מיקה. אבל כמובן שבמפגש כזה האוכל הוא רק דבר מישני והיה באמת מסקרן לראות את האנשים שמסתתרים מאחורי כינויים ברשת. אני מצטרף לדעת כולם שליטי התגלתה כבחורה חיננית ביותר והרבה זמן לא ראיתי התאמה כזו בין בני זוג. רואים ממש את אהבתם של השניים לאוכל טוב ולחיים טובים בכלל והיה ממש כיף לראות זוג שנהנה כל כך, ועוד בימים טרופים כאלה אחד מהשני. החסרון היחידי לגבי היתה שעת המפגש. זה מאד נדיר למצא אותי ער בשעות אחה"צ המאוחרות של יום שישי (מי שלא טורח בערב שבת.....) ולכן למרות שבפועל היתי ער, מהר מאד יחסית התחלתי לחלום על שנת הצהרים הכל כך אהובה עלי.... יצא לי לשבת ליד ביאלקולית שהצחיקה אותי מאד במיוחד לגבי התגובות למה איך איפה ועם מי מבלה בעלה בקלאב מד. עם שאר האנשים היה קצת יותר קשה לתקשר בגלל מגבלות המקום אבל כולם נראו לי אחלה אנשים. די הצטערתי שמעט כל כך חברים מהפורום הגיעו אבל אולי במפגש הבא יהיו יותר משתתפים לא כל כך הבנתי איזה גידי ציפתם למצא ואיזה מצאתם ובמיוחד על מה התערבתם אבל אולי (במידת הצניעות המתבקשת) רק בשביל זה היה שווה לבוא!!! וזה בדיוק מה שאמרתי לפני המפגש :רק חברי הפורום ורק מי שיבוא למפגש יזכה לראות אותי.....) אי אפשר לסיים מבלי להוקיר את ההשקעה של החברים מהצפון שכאשר עשיתי את הדרך הביתה (10 דקות נסיעה) ובמיוחד כשהתכרבלתי במיטתי, לא הפסקתי לחשוב על הדרך שלהם בחזרה הביתה. כן והיתה גם מיקה, מקסימה כרגיל (כבר יצא לי פעם לשבת איתה במסעדה עם אורחין מחו"ל שמאד התרשמו ממנה) הדבר שהרשים אותי במיוחד היה עצם נוכחותה במסעדה ביום כזה ובשעה כזו, כאשר יצאתי לשרותים ראיתי אותה ממש עובדת במטבח (ראו את זה גם על הסינר שלה) ואין ספק שהיא מסעדנית אמיתית, שאוהבת ומשקיעה מאד במה שהיא עושה וכנראה שזה סוד הצלחתה. גם הפירגון שלה לקולגות ומתחרים מצא חן בעיני מאד. מי שמכיר שפים ואת האגו שלהם (רושפלד, איל שני) יודע על מה אני מדבר. זהוא, לפעם ראשונה היה כיף ואני מקווה שזה יהפוך למסורת ושעוד אנשים יצטרפו.

liti

New member
וואו ... גידי (גידי???) תודה!

אני ממש מסמיקה מהמחמאות
. ובכלל, חייבת לציין שאתה באמת התאמת לדמות שדימיינתי- אבל כפי שכתבת, בשביל כבוד צריך לעבוד לכן לא אפרסם פרטים לגבי דמותך ומי שירצה לראות אותך במו עיניו מוזמן לבוא למפגש הבא ואני מבטיחה לו (ובעיקר לה) שלא יתאכזבו (ולא שכחנו לך את סיכום הפיק אפ- נראה לי שאין עלייך בנושא זה!). לגבי האוכל, עד כמה שזכור לי אתם הזמנתם מנות מהתפריט בניגוד לרובנו שהזמין את העיסקית, ומכאן נובעים ההבדלים ברשמים. היה ממש כיף להכיר ואני כבר ממתינה בקוצר רוח למפגש הבא!

למעלה