נו, אז איך היה המפגש

אז הנה מס' אפשרויות

כיופים, בצומת ירקון. נמל תל-אביב. חוף הים בהרצליה. ואחשוב על עוד משהו. מיכל

lili the one

New member
בית קפה במרינה הרצליה ../images/Emo91.gif

וכן אמצע השבוע מתאים יותר.

מזי א

New member
תקבעו

איפה שבא לכם אבל הפעם, נא להגיע ,
באמצע השבוע , ככה ניפגש אנחנו ללא הצלע השניה?

נאן

New member
היי

מקום בבקשה שהרכבת נמצאת לידו ובזמן סביר ככה יהיה לי יותר קל להגיע חוץ מזה שבוע הבא בלי נדר אני כנראה מיום רביעי בתל אביב חולון.ואז זה לא משנה מתי. מלמלהההההה תשתמעי קול בקשה

ניסיתי להבין

מה קרה לצלע שלך... אוף. :) תביני שקראתי את ההודעה הזו בערך ארבע פעמים ורק אז הבנתי .. נו, עדיף שאני אלך לישון.
כן, יהיה מפגש. ונשתדל הפעם לקבוע ככה שיוכלו לבוא יותר אנשים. אבל את יודעת, אף פעם אי אפשר לרצות את כולם
אבל אפשר להשתדל

נאן

New member
הצלע........

בחיי ספרתי את כל הצלעות שלי שלוש פעמים עד שירד לי האסימון שכתבת על הצלע למזי.....חחחחחחחחחחח יש פה צלע רזרבה אצלי בישוב אם צריך כמובן........ זה אומר שאני כבר מסטולונת על הבוקר..... אחרי קוקטיל הלילה שלי.... גם כשכתבתי את ההודעה שלי כנראה היתי לא בהכרה. אישית אין לי בעיה איפה זה יהיה . פשוט אני לא יכולה לנהוג מרחק רב בפעם אחת רק בשלבים ולחזור ובטח בלילה לישוב שלי זה קצת מסוכן לנהגים שנוסעים לידי בכביש ביום זה בעיה פחות חמורה.השוטרים בואדי ערה כבר מכירים אותי אישית לצערי אני משיטת על הכביש בלי להרגיש. אולי היתי רב חובל בגלגול הקודם מי יודע? בכל מקרה כמו שאמרתי אני בלי נדר בחולון ביום רביעי(זה למקרה שתקבעו בשבוע הבא). בוקר מקסים נאנוש

מזי א

New member
../images/Emo6.gif

ככה אתן מסתלבטות עליי? יותר נוח , נראה לי , בלי החלק השני, לכן לקח לי זמן עד שהבנתי אתכן. זה שאתן מקסימות, כבר הבנתי, אז יאללה , תקבעו כבר.

מזי א

New member
נו יאללה

מתאים, אבל שוב,שיהיה באמצע השבוע ובשעות הערב המאוחרות

דגנילי

New member
מה על חמישי בלילה?

ואולי באיזה פארק..שמיכות על הדשא....פירות..פיצוחים..אני מוכנה להביא פשטידה..

חמישי בלילה

בעייתי בשבילי. אבל יאללה, אנשים. מי שמתאים לו שיגיד. ותקבעו
ותבואו

מזי א

New member
אם

את לא יכולה , אז נקבע יום אחר אבל מתחילת אוגוסט אני לא אוכל בימי חמישי , עקב ריבוי אירועים

אז מי שנוח לו השבוע

ביום חמישי, יכולים להתארגן יחד ולהפגש. ותמיד אפשר לעשות עוד מפגש. לא נראה לי שאפשר למצוא זמן שהוא לגמרי נוח לכולם.

אז אפשר לסגור

על שלישי בערב? מרינה הרצליה? מתאים לכולם?? ושאלת המליון - מי מתכוון להגיע

אוי גלי, עד לאחר השבוע

הראשון של אוגוסט, לא אוכל להגיע כי אני בהקרנות כל ערב. אולי אפשר לדחות לאוגוסט? בבקשה? מיכל

למעלה