נו, אז בואו נתחיל!
חשבתי להתחיל עם האלבום A Day At the Races, כיוון שהוא די רץ עכשיו בפורום. אז תרגמתי שני שירים ממנו, ואתם מוזמנים לעזור לי. התרגום די חופשי והשתדלתי-בכ"ז, עוד לא עשיתי בגרות באנגלית אפילו שאני בדוברים
. מישהו לאהוב מילים מקוריות: http://www.queenwords.com/lyrics/songs/sng05_06.shtml האם מישהו יכול למצוא לי מישהו לאהוב או, כל בוקר כשאני קם אני מת קצת בקושי יכול לעמוד על רגליי (תסתכל על עצמך) הבט במראה ובכה (ובכה) אלוהים מה שאתה עושה לי (כה כה) בזבזתי את כל שנותיי בלהאמין בך אבל אני פשוט לא מוצא הקלה, אלוהים! מישהו (מישהו) אוו מישהו (מישהו) האם מישהו יכול למצוא לי מישהו לאהוב? כה אני עובד קשה (הוא עובד קשה) כל יום בחיי אני עובד עד שכואב לי בעצמות בסוף (בסוף היום) אני לוקח הביתה את הכסף שעבדתי עליו קשה בעצמי אני כורע (למטה) על ברכיי (ברכיי) ואני מתחיל להתפלל עד שהדמעות יורדות מעיניי אלוהים מישהו (מישהו), אוו מישהו (בבקשה) האם מישהו יכול למצוא לי מישהו לאהוב? (הוא עובד קשה) כל יום (כל יום) - אני מנסה ומנסה ומנסה אבל כולם רוצים לדחוף אותי למטה הם אומרים שאני משתגע הם אומרים שיש לי הרבה מים במוח אה, אין לי שכל ישר לא נשאר לי יותר במי להאמין כה כה כה כה הו אלוהים אוו מישהו - אוו מישהו האם מישהו יכול למצוא לי מישהו לאהוב? (האם מישהו יכול למצוא לי מישהו לאהוב) אין לי תחושה, אין לי מקצב אני פשוט ממשיך לאבד את הקצב (אתה פשוט ממשיך לאבד ולאבד) אני בסדר, אני בסדר גמור (הוא בסדר גמור-הוא בסדר גמור) אני לא הולך לעמוד בפני שום תבוסה (כה כה) אני פשוט חייב לצאת מתא הכלא הזה יום אחד (מישהו) אני הולך להיות חופשי, אלוהים! מצא לי מישהו לאהוב מצא לי מישהו לאהוב מצא לי מישהו לאהוב מצא לי מישהו לאהוב מצא לי מישהו לאהוב מצא לי מישהו לאהוב מצא לי מישהו לאהוב מצא לי מישהו לאהוב לאהוב לאהוב מצא לי מישהו לאהוב מצא לי מישהו לאהוב מישהו מישהו מישהו מישהו שמישהו ימצא לי שמישהו ימצא לי מישהו לאהוב האם מישהו יכול למצוא לי מישהו לאהוב? (ימצא לי מישהו לאהוב) אוו (ימצא לי מישהו לאהוב) ימצא לי מישהו, מישהו (ימצא לי מישהו לאהוב) מישהו, מישהו לאהוב (ימצא לי מישהו לאהוב) ימצא לי, ימצא לי, ימצא לי, ימצא לי, ימצא לי, אוו-מישהו לאהוב (ימצא לי מישהו לאהוב) אוו (ימצא לי מישהו לאהוב) ימצא לי, ימצא לי, ימצא לי מישהו לאהוב (ימצא לי מישהו לאהוב) מישהו, בכל מקום, מישהו ימצא לי מישהו לאהוב לאהוב לאהוב! אווו מישהו ימצא לי, ימצא לי אהבה.
חשבתי להתחיל עם האלבום A Day At the Races, כיוון שהוא די רץ עכשיו בפורום. אז תרגמתי שני שירים ממנו, ואתם מוזמנים לעזור לי. התרגום די חופשי והשתדלתי-בכ"ז, עוד לא עשיתי בגרות באנגלית אפילו שאני בדוברים