יצא לי
להיות ביום הבחירות ביום פינוק בספא,והיה בשדרות ממילא בירושלים יום ללא מעמ ,אם אספר אך התעופפו הבגדים באויר שם ,זה היה ממש אך אומרים בלשון המעטה גן עדן כאן!
יש ועדיין יש קיפוח לצערנו,הם דפקו את עצמם כל פעם באמירה כזאת או אחרת אז אנשים נקמו!אני שיערתי שיהיה סלט לגמרי מבחינת המנדטים ,פעם היה דודו טופז ופעם זה גרבוז וסובול ועוד!
אנשים לא הפנימו שארץ ישראל זה הפריפריה לא תל אביב והסביבה ,חלשים תמיד נדפקו בכל מצב מי שאין לו לובי או התארגנות בקהילה נותר מאחור! תראי את שוק העבודה כיום על 5000-7000 עושים תהליך כאילו ראבק מי שישמע מה המשרה!
מצד שני לא מעט אנשים צריכים לומר תודה למדינה על השפע על 70 טיסות לחול ,שאם היו נשארים בגולה לא היו מגיעים לכמות טיסות כזאת ועוד!הייתה כאן מלחמה של התקשורת וכוחה בביבי והיא הפסידה ,כבר אמרנו כאן מה כוחה של תקשורת ,בלי שום עבירה פלילית אנשים עפו מעבודתם ותפקידם על לא עוול בכפם בגלל הרעש!
לצערנו העם רצה את השפע הזה שגורם לו להתרוקן מכספו ,לעומת המשטר הקומונסטי שהיה לך כסף אבל לא היה לך מה לקנות מבחינת רשתות ושפע מסביב ,לא נשכח במשטר קומונסטי הייתה עבודה היה דיור סטנדרט ובזול ותנאי העסקה נאותים!
אם כאן לא היה הציבור כזה פאתט ומפחד מלעשות שינוי,אז לא היית רואה שעל כל דבר את משלמת כאן ועוד! בוזי עם כל הכבוד אין לו כריזמה של מנהיג,ביבי מנהל מצויין כי זה מה שצריך כאן עם כל הדמוקרטיה מסביב!
החלשים נדפקו כי אין סולידריות חברתית אין מי שידאג לחלש אם זה אישית לסדר עבודה ודיור ועוד ולכן יש סבל לא מעט!בשונה מחרדים דתיים לאומים וערבים ששם יש קהילה שתומכת ומשיגים מחירים טובים ועוד!
התקשורת מנפחת אני שאני רווק לא יושב לאכול במסעדות וקונה כמו מטורף ,לא מראים כמה שהמדינה התפתחה ומצד שני יש ניכור כל כך גדול ,שאני כאדם מאמין ומסורתי קשה לי להיות בתל אביב ולאכול ועוד בגלל הכשרות ועוד!
לא מעט נשים מפרסמות סטטוסים על הבחירות ובאמת ,לכל אחד יש ספריה ציבורית לידו,ויש ספרים על הסי איי איי, מספיק לקרוא ולהזדעזע מה היה עד שנות ה90 מה שהתירו לפרסם,אך שילמו לאנשים שיעשו הפגנות ולגורמים בשלטון העבירו כספים ועוד!
אז שם המשחק הוא כסף עם האמרקאים ואז על מה נלין על המצב? וזה בקטנה מה שנקרא!
60 אחוז מהציבור לא רוצה שהנדלן ירד ו40 אחוז שלא מאוגדים בקהילה או בקבוצת רכישה בבעיה וישלמו כפול,אז אם תהיה התארגנות לא שוכרים או לא קונים עד שהמחיר לא יורד ,אז אולי יקרה שינוי!
וכל הכבוד למפלגות הקטנות שדואגות לקהילה לרכוש דירת קרקע ב600 אלף או בקומות ב400 אלף מבלי לעשות מילואים ועוד