טוב אז כרגיל עשיתי אחרת ממה שחשבתי
וזה הולך ככה
מרק- ירקות גזר קישואים בצל דלעת סלרי חתוכים קטן קטן מבושלים במים עם מלח קארי פלפל שחור, אחר כך הוצאתי 3 כוסות מהנוזל והחלפתי בחלב קוקוס, הוספתי שני ת"א מגוררים דק ומעט קמח תפוחי אדמה מומס במים. תיקנתי תיבול והוספתי עלי קורנית מהגינה. שוס שוס שוס.
סלט קינואה.
סלט ירקות רב צבע
סלט קוביות גזר קולרבי פלפל כתום מלפפון זרעי חמניה גבעולי סלרי אפונה זעירה שטופה במי ברז הכל בקוביות קטנות שמן זית מלח מיצלימון טיפונת מייפל פלפל שחור
סלט קוביות דלעות שונות מוקפצות במחבת במעטה תבלינים ,קוביות תפוחי עץ חמצמצים מוגשות ברוטב חמאת בוטנים ופלפל חריף מהגינה
סלט כרוב עם קוביות אגסים שברי שקדים קלויים וגזר עם עלי אזוב טריים
קציצות מפרסה ובצל ירוק שרוככו בסיר לחץ ונטחנו ואחר כך עורבבו עם שבבי סויה וקמח חומוס, תבלינים כמו כמון ופלפל חריף.מטוגנות.
מטבוחה חריפה.
חומוס.
טחינה.
לחמניות מתוקות מועשרות במייפל ורסק תפוחים עם מעט שומן קוקוס בנוסף לשמן זית.
פשטידת בצק פריך מעליו תרד בר מעורבב בפטב שקדים ומעל שמנת סויה עם עגבניות מיובשות מעובה בעמילן ת"א
אורז בסמטי לבן
חצילים בקוביות אפויים עם עגבניות בצל הרבה שום סלרי קצוץ מעט סילן מלח פלפל
ממרח סטייל כבד קצוץ מטופו אגוזי מלך זרעי חמניה ושמרי בירה
פטריות אפויות עם בצל ורוטב שקדיה ושום לרוב
שעועית ירוקה וצהובה-סנפרוסט, עם מלח שום וזרעי כמון
קוביות טופו קדיתא ששרו בתערובת סילן סויה פפריקה מעושנת מעט פלפל חריף טרי ואחר כך נאפו במשרה- נחל הצלחה גורפת אצל הקורנבורים
לקינוח היו שתי עוגות שמרים אחת במלית קוקוס וזיגוג לימוני והשניה במלית קרם שוקולד
ועוגות דבש נ"ג שנחלו הצלחה מטורפת אצל כולם ללא יוצא מן הכלל
חייבת לציין שכמעט עד הרגע האחרון הרגשתי שאין לי מוזה וששום דבר לא טעים לי (לפי הריח, אני לרוב לא טועמת) ואז עברתי על כל הדברים והוספתי בקטנה תיקונים
בסוף הארוחה זכתה לשבח- הכי טעימה שהיתה כאן
מפי אוכלי הכל שהיו רוב מטורף, נו אז עשינו משהו טוב לשנה החדשה