נו, אז מה שלום כולם?

ז י ק ו

New member
גמאני פסדר...

לא אמרתי לך ברוך הבא. אז ברוך הבא. :)

וסחטיין על הצמצום! אני גם ירדתי 20 קילו (במצטבר) אבל אני עדיין שמן :)

stefan10

New member
אני מסוגל לגרום לעוד דברים..

תלוי מי מבקש,מתי,איפה ובאילו נסיבות..

dagystyl

New member
רק בישראל

"הדובים הגאים" גאים בהורדת משקל... זה בדיוק מה שמבדיל את הקהילה המקומית משאר קהילות הדובים העולמיות חבל

duckies

New member
יש כאלו שחיים בשלום עם המשקל שלהם

אני נתקלתי בלא מעט אנשים כאלו, לאו דווקא הומואים אלא בכלל. זה לא דבר נדיר. בשלב מסויים בחיים אנשים מכירים במה שהם. אני מזמן הכרתי בקרחת שלי, והשלמתי איתה לגמרי :) העיניין הוא לא בגלל שבחור מגדיר את עצמו כדוב (גי או לא גיי) אז הוא מחוייב להישאר שכזה. זה רק העיניין העצמי שלו, אם הוא מקבל את עצמו כשמן, או הוא הוא רוצה להרזות. אין שם קשר להגדרות החיצוניית.

bendreaming

New member
אולי זה המקום לעדכון

השינוי באכילה וההליכה לחדר כושר באמת עובדים. זה לא כזה קשה לרדת במשקל, מסתבר. ירדתי בחודש האחרון קרוב ל-6 קילו בלי להתאמץ יותר מדי ואני המום מזה שיכולתי לעשות את זה מזמן וסתם חיכיתי... הכול במוח, חבר'ה. צריך לאכול נכון (ותאמינו לי שאני לא מקופח וטעים לי מאוד) ולהזיז את התחת... זה הכול

duckies

New member
בהתחלה זה קל

הבעיה היא להתמיד לאורך זמן ולא לחזור לסורך. אני אחרי חודש וחצי של כושר הפסקתי כבר שבועיים, רק מדיכאון קטן. ועוד אין לי כמעט מה להוריד. אם זה היה כל כך קל כולם היו מרזים מזמן. בכל אופן בהצלחה.

bendreaming

New member
כל עוד אתה יורד ונמצא באיזהשהי מסגרת

כמו חבר קרוב שמתעניין ומעודד אותך, מדריך בחדר כושר שעוקב אחריך ודיאטנית שרואה ושוקלת אותך פעם בשלושה שבועות (לי ספציפית יש גם חברה מהלימודים שאני מתאמן איתה, מין "מאמנת פרטית" כזאת), למה שתחזור לסורך? זה לא מדע בדיוני, מה שתאכל משפיע ישירות על המשקל. זה לא קל אבל זה לא באמת קשה, זה רק עניין של כמה אתה אוהב את עצמך וכמה חשוב לך באמת לרדת. מפתיע אבל המון שמנים אומרים שהם רוצים לרדת במשקל, ולא באמת מתכוונים לזה. יש המון הנאה ונחמה באוכל, והרבה מסתפקים בזה, כי לעבוד קשה לא בזין שלהם ובכלל, אם הם יהיו רזים הם יצטרכו לצאת כמו כולם לעולם הגדול, ואז לא יהיו יותר תירוצים. להיות שמן זו שיטת הגנה עצמית מצויינת, אתה מאשים את השומן בהכול ולא את עצמך. אבל יש לזה מחיר. אז הקטע המנטלי בהחלט לא קל, אבל העובדה הפיזיקלית הפשוטה היא שכשאוכלים פחות ומוציאים יותר אנרגיה - הגוף מאבד משקל. ואם אתה ממשיך עם זה, לא כטיפול נקודתי לשבועיים אלא מתוך הבנה שזו הדרך היחידה להיות בריא (עזבו עכשיו אסתטיקה) אתה תרד במשקל.

stefan10

New member
רק אוסיף.

1) דבר שרובינו יודעים לפעמים אני מזפזפ בטלוויזיה ונתקל בתוכנית "וורודים בדרכים" שמראה מקומות בילוי גאים ברחבי ארהב ועוד.. יש לא מעט אנשים שהם לא ממש רזים וצעירים שמנהלים ומבלים במקומות גאים שמחים ותוססים .. חבל שלא כך בארץ. 2) לגבי אוכל לפעמים כל האקורדיון הזה של לעלות ולרדת במשקל לשמור דיאטה ,כושר ועוד.. ולהפסיק פוגע בגוף. אצלי אפילו ניתוח כרגע לא יכול לעזור . אני אישית סובלת מאכילה כפייתית שאוכל מעסיק אותי לא מעט בראש ובאכילה . פעם עזרו לי קבוצות תמיכה שעזרו לי לא לפנות לאוכל כפתרון לדברים בחיים עם תמיכה רבה וטובה ואכן ירדתי המון ושמרתי למשך 3 שנים. ושקרה המשבר של האהבה הנכזבת עליתי הכל פלוס ריבית.. התבוססתי מספיק כ 3 שנים באכילה ובסבל ואני מנסה לחזור לקבוצות אני כבר יומיים שם עם תוכנית אוכל מסודרת . אני עצבני כי הגמילה קשה אבל אני רוצה לחיות טוב יותר. ראיתי דרך אגב פירסומים קצרים שלהם אתמול בערוץ 2 .הם נקראים או.אי ( o.a) בטל 5745799 .. מי שיש לו בעיות עם אוכל שמנהל אותו הרבה זמן במשך היוןם כמוני מוזמן להעזר בהם. ביי

bendreaming

New member
שיהיה לך בהצלחה!

אין ספק שכל אחד מאיתנו נמצא במצב שונה וכל אחד צריך לנקוט באמצעים שונים. אני מקווה שהפעם תהיה הפעם האחרונה שתצטרך להלחם בזה. אני יודע שאני באופן אישי לא מתכוון לוותר לעצמי הפעם. בהצלחה!

stefan10

New member
אני כבר ביום הרביעי שנקי

מאכילה כפייתית ואני שמח . אבל יש רגעים כמו שאני בקריזה מרעב כמו עכשיו.....

למעלה