נו אז מי לוקח.. דוס סאנטוס או ולאסקז?

BeniTaz

New member
נו אז מי לוקח.. דוס סאנטוס או ולאסקז?

עוד כמה ימים, קרב גדול.. מה לדעתכם יקרה?

כיף שהשידורים חוזרים לארץ סופסוף.. מקווה שגם יישארו. רק אם ישימו את מלובני זה יבאס הכל. מעניין מי יהיה צוות השידור.. בהיעדר פדות עדיף בלי עברית.

מרקו בי

New member
ולאסקז

אני לא בטוח ב 100% מכיוון שJDS איום גדול בעמידה, אני מאמין שולאסקז הפעם כן יקח אותו לקרקע, ופעם אחת זה מספיק. סה"כ על הנייר 50/50

בקשר לשידור, אחרי שנה שלמה שראיתי את השידור המקורי באנגלית, די ברור שעדיף את המקור מאשר שדרן שלא יודע כלום, פדות ופריינטה עוד עשו את זה מעניין, אבל לנוכח המצב עדיף את המקור.

הכי כיף שנראה בHD.

BeniTaz

New member
אחרי שהתרגלתי ל-HD

פתאום לראות באיכות רגילה ממש נראה רע.

קשה

מצד אחד לJDS יש רק אגרופים, אבל אם מסתכלים על קרבות קודמים של וולסקאז רואים שלא קשה לפגוע לו בפרצוף. לסנר הצליח, קןנגו הצליח, גם JDS הצליח ואצלו זה היה חזק מספיק בשביל לנצח.

אם הוא עבד על הגנה מאגרופים והשתפר משמעותית הקרב שלו.

elad547

New member
הכל תלוי ב-TDD של דוס סאנטוס

ולאסקז לא יקח שום סיכון הפעם וכנראה יתאבד ישר בתחילת בקרב על ה-TD, אם הוא יצליח להוריד את JDS לקרקע יהיה מעניין לראות איך JDS על הקרקע.
במידה וולאסקז לא יצליח להוריד אותו זה כנראה יסתיים כמו הקרב הראשון.
הימור שלי JDS TKO בסיבוב השלישי.

IamStalker

New member
קשה לאמר פה, אני לא אוהב את הלוחמים האלה.

אבל לדעתי JDS סיבוב ראשון לקראת הסוף ינצח אם הכל ילך לפי התוכנית.

השאלה היא עד כמה הלסת של JDS חזקה או לא?

זקס11

New member
הלוואי ודוס סנטוס

כי המתמודד הבא הוא כנראה אוברים. ואוברים-JDS זה הקרב הכי גדול שיכול להיות היום בכל המשקלים.

UgiPletzet

New member
קיין ב-GNP (ואיך ג'ון ג'ונס קשור לזה?)

לא רואה את ג'וניור מוריד את קיין שוב, ודווקא כן רואה את קיין לוקח את ג'וניור לרצפה. בטוח שיהיה מעניין.
מה שטוב, זה שאם קיין מנצח - קורמייה יורד ל-LHW ויעלה מול ג'ונס, ואם ג'וניור מנצח - סיכוי גדול שקיין יירד ל-LHW (הוא יודע שהוא לא יקבל שוט שלישי אחרי שני הפסדים). כל אחד מהם הוא בקלות הקרב הכי קשה שהיה לג'ונס עד עכשיו, ושניהם גם מתאבקי-על, מה שג'ונס לא ראה בכלל ב-LHW (ולא, אני לא מחשיב את אוונס או ביידר בתור מתאבקי-על, בטח לא כמו קיין ו-DC).

BeniTaz

New member
קורמיה כבר חתך פעם ל-LHW?

כי אני לא יודע אם זה כזה מובן מאליו שהוא יצליח לרדת.. יש לו מבנה גוף גדול. הוא יצטרך לרדת לפני שיקבעו לו קרב נראה לי כדי לבדוק את זה ואיך הוא מרגיש עם הגוף שלו. וגם אז הוא יצטרך לפחות קרב אחד לפני ג'ונס במשקל כדי להסתגל.. אחרי הכל, זה אמור להיות הקרב הכי חשוב בחיים של קורמיה.

בגדול אני בעד, קורמיה פשוט הוזנח.

UgiPletzet

New member
רק בהאבקות, לא ב-MMA

והיה את כל הסיפור הזה עם האולימפיאדה שקרה כנראה בגלל חיתוך לא מוצלח.
בכל מקרה, היו הרבה דיבורים על זה שהוא יאמן את TUF מול ג'ונס, אבל בסוף החליט מי שהחליט שסונן יותר ראוי ממנו...
יש פה דיונים די חדשים לגבי זה.

מה עם ולאסקאז? יכול לחתוך ל 205?

הוא לא נראה חטוב בקרבות שלו ויש לו 10 פאונד לתת.

BeniTaz

New member
אני נגד, וגם נגד ירידה של קורמיה

לא אוהב את כל החיתוכים האלה.. קורמיה כבר לא מתאבק ולא צעיר, וזה לא שהוא שמן סטייל נלסון (שגם אחרי דיאטה נשקל 250 פאונדס). הוא רחב. לא הייתי רוצה שמתוך 10 HW נורמלים שיש בעולם ירדו שניים משמעותיים. חוץ מזה שהם גם מצליחים במשקל שלהם אז למה לרדת למשקל אחר?
אני נגד כל תופעת הירידה הזאת.. שכל אחד יילחם במשקל שלו. לא רוצה לדמיין את ולאסקז אנורקס.. זה הגוף שלו, הוא סתם יאבד כוח ושריר אם יירד.

באסטר1

New member
השאלה מה הלוחמים למדו מאז הקרב האחרון שלהם

מה וולסאקז למד? לא לחטוף אגרוף? באמת??? נו..
לג'וניור תמיד היה TDD טוב! מין נסתם הוא יעבוד על זה עוד וינסה לעבוד מרחוק ולשמור על הטווח כמו תמיד
וולסאקס מצידו פשוט ינסה לצמצם טווח ופה יש לשניהם הזדמנות האחד זה לג'וניור לתפוס באגרופים ולהוריד את וולסאקז , השני זה שוולסאקז יצליח לקחת לקרקע השאלה משם מה הוא יצליח.
המעטים שכן הורידו את ג'וניור הוא הצליח לקום להם מהר מאוד.

ככה או ככה בקרב הראשון היה לאקי פאנץ' אבל זה לא אומר שג'וניור לא יכול לתפוס אותו שוב באגרוף.

חולה על שני הלוחמים אבל אני חושב שדווקא סלאקז טעם את טעם ההפסד ויבוא טוב יותר וחד יותר , ג'וניור יבוא עם הביטחון שלו אבל תכלאס הוא לא היה מסוכן עדין על ידי המתמודד שמולו.

אגב , אם ג'וניור ינצח ואוברים יקבל , אני צופה שאוברים ינסה לקחת לקרקע ויחטוף בדרך KO

Luke R

New member
רק בדבר אחד אני בטוח

ל-JDS היה מזל בקרב הראשון.

אני לא אומר שקיין לוקח את זה (כי כמו סונן גם אני לא מהמר נגד JDS )
כפי שדי ברור, הכל תלוי באם קיין יצליח להוריד את הקרב לקרקע. אם לא הוא בצרות, אם כן ג'וניור בצרות.
אני לא מהמר על הקרב הזה, אבל אני בהחלט כבר מת לראות אותו...

אף אחד לא שוקל את האפשרות שקיין ינצח בעמידה?

וולאסקאז לא פראייר בעמידה בכלל. יש לו אגרופים מעולים והוא גם בועט. הוא בעט בקרב הראשון בניהם ודי הלך לו. אין סיבה שלא יבעט כי JDS לא מוריד לקרקע.

כשקיין הפסיד בקרב הראשון הוא לא לקח את זה קשה כי הוא ידע שלא הגיע 100 אחוז. הוא לא יכל להתאמן חזק בשבועיים האחרונים או משהו כזה..

למעלה