נו אז מי לוקח.. דוס סאנטוס או ולאסקז?

BeniTaz

New member
הקרב הראשון לא ארך דקה?

בדקה הזאת הסקת יותר מידי על קיין ולאסקז. העמידה שלו מעולה, במיוחד בלט הנוקאאוט על נוגיירה.. נוגיירה. נגד קונגו הוא דיי חטף בראש בעמידה. דוס סאנטוס קנה את התואר הסטרייקר הכי טוב ב-HW (ואולי מגיע לו תואר יותר גדול מזה) במיוחד אחרי ניצחונות בעמידה על קארווין, ולאסקז, גונזאגה, נלסון, ורדום, אייבל ומי זוכר עוד..

לא רואה סרט שולאסקז מנצח בעמידה, בטח לא נותן KO. רק בקרקע ונראה לי זה מה שהוא ינסה.. להוריד לקרקע.

BeniTaz

New member
שכחתי.. האמת, יותר חשוב להוסיף גם את מיר

קרו קופ בקדנציה האחרונה ב-UFC חלש מאוד, אבל עוד אחד שחטף מ-JDS.

BeniTaz

New member
שמע, JDS נראה הרבה יותר מרשים

ממה שראינו ב-MMA ובמשקל כבד. הוא יותר טכני, עובד יפה עם הטווחים ויש לו פצצות בידיים. אוברים גם טכני אבל מסתמך יותר על כוח והגודל שלו.. לא סתם מאז העליה ל-HW הוא הפך להיות בלתי מנוצח. לך תילחם במפלץ כזה.. ו-JDS הרבה יותר קטן, עד כה היה בלתי פגיע ועשה הישגים יותר מרשימים מאוברים במשקל כבד. חוץ מזה אנחנו יודעים שנקודת התורפה של אוברים זה הסנטר שלו.. לא רוצה לדעת מה יקרה עם יעמוד מול סטרייקר כמו JDS.

הייתי נותן יתרון ל-JDS, אבל לא יתרון מובהק.. לגודל של אוברים יש השפעה חזקה. קרב מעניין מאוד.. למרות שנראה לי שאוברים יהיה חכם בקרב כזה ויוריד את JDS לקרקע.

זקס11

New member
אני לא רואה את אוברים לוקח את הקרב לקרקע

ה tdd של ג'וניור הוא טוב מדי לאוברים. אם קארווין לא הצליח להוריד, אין סיכוי שאוברים יוריד אותו.הייתי אומר שזו טקטיקה גרועה, כי הוא רק יתעייף. כמו מה שהיה עם קארווין.
לדעתי, יש לו כמה יתרונות בעמידה. למשל בבעיטות שיעזרו לו לשמור על הטווח. וגם בקלינצ' יש לאוברים יתרון, בטח כאשר הוא לא צריך לדאוג שיורידו אותו.
לטעמי, החסרון הכי גדול שלו זה מיכל הדלק. אם הוא לא יחסל את ג'וניור עד הסיבוב השלישי, הוא לא ישרוד בשני הסיבובים האחרונים.

FrecCo

Active member
"לא רוצה לדעת מה יקרה אם יעמוד מול סטרייקר כ

כמו JDS".......
לא רוצה??!?!!?
זה אחד הדברים שאני הכי רוצה לדעת בעולם! בערך כמו שאני רוצה לדעת איך בר רפאלי תיראה כשהיא יושבת עלי בעירום.
הצחקת אותי

BeniTaz

New member
רוצה רוצה.. פשוט נכתב ע"י אוהד של אוברים

שלא רוצה לראות אותו חוטף KO

דקה זה הרבה מאד זמן.

עידו פריינטה הסיק אחרי חצי דקה מה שווה פאפי אבטי כשעלה לקרב מול טיאגו אלבז.

BeniTaz

New member
אני לא מדבר מה ניתן להסיק פוטנציאלית

ממראה של לוחם בכלוב. זה משהו אחר לגמרי.
אני מדבר על "ביצועים בקרב" שארך דקה. אתה אמרת "הוא בעט בקרב הראשון בניהם ודי הלך לו".. איזה קרב? של דקה שהוא חטף נוקאאוט? אז כנראה האסטרטגיה של לבעוט הצליחה לו בדקה הזאת.. עד הנוקאאוט הוא ניצח את הקרב.

אני מדבר על בדיוק אותו דבר. ולא הסקתי רק

מהדקה הספציפית הזו אלא מכל הקרבות שלו.

אם וולסקאז מצליח להתגונן היטב מהאגרופים של JDS אז JDS בבעיה כי אין לו נשק אחר מול וולסקאז.

באסטר1

New member
אם ווסלאקז נמנע מכל אגרוף של JDS הוא מנצח....

זה קרב מה זה השטיות האלה ימנע מאגרופים..הוא יכול לא להופיע לקרב ולמנוע אותם.
מילא טייקדאון אני יכול להביא שאפשר לנסות להימנע אבל אלא אם כן אתה קיילב טרנס אתה לא יכול להימנע מאגרופים בקרב.

וואלה? אין בלוקים ? תנועות ראש? התחמקויות?

ותשתדל לא לדבר אלי כאילו אני מפגר. לא מכבד לא אותך ולא אותי...

22wings

New member
JDS

אני מאוד אוהב את שניהם, ה- TOP של המחלקה ללא ספק. אבל קיין פגיע בעמידה ואני חושב ש- JDS יגמור אותו שוב. אבל מה שיפה בקרב הזה זה שהכל יכול לקרות, לא עוד קרב מרכזי שיש פייבוריט ברור.
JDS בקרב הראשון עשה טעות, הוא שלח בעיטה סתמית בהתחלה שקיין כמעט וניצל ל- TD. את אותה טעות עשה גם ביגפוט מול קיין ושילם ביוקר. אם הוא לא יעשה טעויות כאלה אז לקיין יהיה קשה מאוד להוריד אותו.

depresia

New member
זה קרב שבאמת אי אפשר לדעת מה יהיו התוצאות

אני אומר 50 אחוז סיכוי לשניהם.

אלא אם כן יקרה משהו מאוד מוזר כמו שקרא בקרב של לסנר נגד אוברים(לסנר בא עם גיימפליין הזוי, ונראה שהוא בכלל לא מעוניין להלחם ולנצח, אלא רק לחטוף כמה מכות, לגמור עם הסיפור, לקחת ת'כסף וללכת הביתה)

BeniTaz

New member
אני חושב JDS בהחלטה צמודה

נראה לי הקרב יילך עד הסוף ויהיה יחסית צמוד.. שניהם ישאירו שם את כל מה שיש להם.

אגב, השידורים עוד לא חזרו וכבר לפי השרשור הזה נראה שיש פה תנועה לא רעה בכלל.. מה שאומר שיש אנשים רק לא תמיד יש מה לכתוב, השידורים יעשו את העבודה בטוח.

למעלה