נו? אז מתקפלים?

Haemek

New member
נו? אז מתקפלים?

מנהיגות ברמת אפס, זה מה שבחרנו, זה מה שקיבלנו.

מ10

New member
זו כניעה. הובסנו!

"הפסקת-אש" , פירוק ופירוז החיזבאללה זו מכבסת מלים למשפט: נכנענו ! רק לא נעים ש"הצבא החזק ביותר" שבנחישות גירש 8000 יהודים לא יכול להלחם ב- 2000 חיזבאלונים. רק שהצעד הבא ב"מזה"ת החדש" יהא בעוכרנו ונשלם מחיר פי עשרת מונים ממה שאנו חוווים היום. אמרנו לכם!!!

מה רע בפירוק החיזבאללה מנשקו?

מהו נצחון בשבילך? אשמח אם תפרט. ובנוגע להצהרה שבסוף התגובה שלך - מי זה "אמרנו" ומי אלה "לכם"? ומה אמרתם בדיוק? אשמח לתגובה :)

toxic2004

New member
אמרנו לכם

אל תתנו להם רובים.אמרנו לכם אנחנו לא האויב. אמרנו לכם איפוק זה חולשה. אמרנו לכם שטילים יפלו על אשקלון.אמרנו לכם שגם על תל אביב וחיפה כרמיאל ועכו טבריה וצפת. אבל אתם הסתכלתם עלינו ואמרתם, תל אביב?חיפה? עכו?כרמיאל?השתגעתם?

בסה"כ ביקשתי תשובה לשאלות פשוטות:

מי זה "אנחנו" ומי אלה "אתם" בכל הסיפור הזה? קשה לי להאמין שלא תהיה מסוגל לענות לשאלות הללו. אם תרצו התייחסות אמיתית - כדאי שתביאו תוכן זה. הרי אם כבר בחרתם להכליל.. לפחות תעמדו מאחורי זה בגאווה

Haemek

New member
"אני כותב" - אינפוף סמי-אינטלקטואלי

לא יכסה את התסכול שאתה חש, כמו כולנו. אתה באמת מנסה (שוב, כמו כל השמאל) להתחבא מאחורי שאלות רטוריות, אין טעם בזה ואתה בדיוק כמו כל אחד אחר חשוך למה שקורה.

ההכללות שאתה עושה,

הן פרי מציאות שחור\לבן שאתה בוחר לראות. וזה חבל. זה מפשט לך את כל העניין להכליל ולקטלג במקום לקחת כמה שניות ולחשוב, לפני שפולטים שטויות? אתה ישר מכניס אותי לתוך איזו קטגורייה.. הרי אין לך שמץ של מושג מה הן דעותי. אתה בכלל לא מכיר אותי. אבל בשבילך זה שחור לבן - אוייב או עמית. ימני או שמאלני. אשם או צודק. גם לי יש בשבילך צמד ניגודים - מצחיק או עצוב. תחליט אתה מה מתאר אותך טוב יותר

Haemek

New member
מצחיק

אתה שוב מגבב, באיצטלה של אינטלקט, ואין לך מושג מה קורה, אז למה לא להמהם, וזה ממש נשמע טוב. אז הינה עוד צמד ניגודים: פאטתי או נדוש. תחליט מה מיצג אותך טוב יותר.

לא מסוגל לענות על השאלות? הנחתי כך.

לא ציפיתי ליותר מידי ממך, זה בסדר
תמשיך עם ההכללות ואל תפעיל את המוח שלך יותר מידי - זה גם ככה לא מביא לשום תוצאות. עשה לי טובה, אל תטרח להגיב לי יותר, אני בכל אופן גם לא אטרח לקרוא. לא אבזבז את זמני על אנשים כמוך. תודה. נ.ב. פאטתי ונדוש אינם ניגודים. אבל זה בסדר, בסך הכל ניסית להפגין חכמה שאיננה

toxic2004

New member
אתה באמת מצפה שאגיד לך

מי זה אנחנו ומי זה אתם? או שאתה לא יודע?

toxic2004

New member
ואל תחזיר תגובה עם

מה ביבי עשה ומה שרון עשה. כי גם שתיהם ממש אבל ממש לא מרתקים אותי.

אשרת

New member
מי זה אמרנו לכם?

כמובן, איפוק זה חולשה, והריגת אנשים זאת גבורה. nice את המדינית שלכם גם כן ניסנו ועל מזבח האידיאלוגיה שלכם גם כן הקרבנו לא מעט אנשים טובים
אז במקום להמשיך ולרקוד על הדם שזה בערך מה שהימין הקיצוני מאוד אוהב לעשות בימים האחרים, עדיף שתשבו בשקט.

toxic2004

New member
דווקא השמאל צריך לשבת בשקט

משום ש"נבואות הזעם" של הימין מתממשות. הדיבורים על "עשינו ועשינו" לא רלוונטיים כרגע מפני שאת המחיר שילמנו. כעת יש להמשיך לכתוש את החיזבאללה ולפרק אותו לגורמים. מה שלא נראה כל כך שראש ממשלתנו מתכוון לעשות. השמאל צריך לשבת בשקט ולספור את הרוגי המלחמה שגרם בעצמו.(ראי ערך 4 אימהות, 3 אבות, 2 ראשי ממשלות, ואהוד ברק אחד)

אשרת

New member
אני דווקא בעד המלחמה

בלבנון. אבל השאלה היא אחרת - אתם כל כך כעסתם על כך שהיו הרוגים בלנון, כלומר החיילים שלנו, אתם כל כך תומכים בכניסה קרקעית לשם - אתם באמת ציפתם שלא יהיו לנו הרוגים? להאשים את אולמרט ופרץ בכך, היא מעשה טיפשות או רשעות לשמעה. צר לי, אבל מכל התגובות שאני קוראת ממרבית אנשי הימין במיוחד כאלו של אנשי כהנא, עולה ריח שלא רווחת המדינה ורווחת אנשי הצפון היא החשובה להם, אלא רווחתם הפוליטית. זוועה.

toxic2004

New member
אני דיברתי על רווחת תושבי הצפון.

אני מדבר על ביטחון לתושבי הצפון. התקפלות בריחה נסיגה התכנסות או כל מילה אחרת מהמכבסה לא תפתור את הבעיה. אנו מדברים על מלחמה קשה בטרור וכך לא נלחמים. ולידעתך במלחמה כמו במלחמה ישנם פצועים והרוגים לצערנו. אבל את אמורה כבר לדעת מה אמר אהוד, "עייפנו מלהלחם". זהו, הפתרון הוא הסכם, נכון? אז זהו שלעולם שום הסכם לא כובד במלואו. הסכם אוסלו מוכיח זאת.

למעלה