נו? אז מתקפלים?

toxic2004

New member
וגם, אין לי שמץ

איזו תגובות קראת של מתנגדים לרווחת תושבי הצפון. בכלל לא.

אשרת

New member
אז בתור אחת שההורים שלה

נמצאים יותר במקלט מאשר בבית , אני בהחלט חושבת שצריך לחסל את החזיבללה. אבל מאידך גם צריך להיות מציאותיים לגבי השגת המטרות. זה די פשוט לבוא ולומר שצריך לחסל את הזבל מלבנון, כאשר אנשים אחרים נמצאים מרבית היום במקלטים, חייהם משובשים, ואני כבר לא רוצה לדבר על החרדות ועל הטראומות שזה יוצר אצל אחרים. אין פה שום קשר ליש כוח או אין כוח. השאלה היא גם איך אתה רוצה בסך הכל להצטייר - כמדינה אשר אוהבת להלחם ומחפש כל תירוץ לעשות זאת או מדינה אשר נמכנסת למלחמה בעלת כורחה

toxic2004

New member
אם כבר כתבת טיפשות

הצבא לא הפציץ את מבני החיזבאללה לפני הכניסה לעיירה. ולא הצטייד בכוחות גיבוי. טיפשות זאת מילה שאת יכולה לצרף למעשי אהוד אשתו והפרץ.

אשרת

New member
אם כבר לצבא...

לא יודעת מתי פרץ היה בדיוק בתוך לבנון. לחימה בשטח בנוי היא אף פעם משימה לא קלה ופשוטה, ואתה יודע מה , גם אם היו מורידים שם כמה מבינים, צה"ל לא היה יוצא ללא אבדות משם. זאת בדיוק הנקודה - שבלחימה קרקעית תמיד יהיו הרוגים, תמיד יהיו פצועים. ומה הקשר לאשתו בדיוק? האם היא צריכה להחזיק בדיוק באותה דעה כמו של בעלה?

gershon17

New member
סליחה שאני מטריד

אבל אם באמת נשיג את פירוק החזבאללה מנשקו ואת החזרת החיילים - זה יהיה מצויין. מה היית רוצה להשיג שיחשב אצלך כנצחון?

למעלה