נו, איך היה המפגש?

alina maria

New member
נו, איך היה המפגש? ../images/Emo124.gif

נהנתם? ספרו חווית, טענות וכו'.. ותרגעו, אני ומתן לי נעזוב אתכם לעולם

NyaPrawr

New member
בקטע ש"עבדתם עלינו",

או שפשוט תישארו בסביבה? :0 היה ממש ממש כיף. חוויה שונה לגמרי מ"מפגש צילומים". אשכרה דיברתי עם הרבה אנשים, שכבר הרבה זמן רציתי להכיר טוב יותר. וממש שמחתי שליב באה איתי P: היו אנשים שממש הצטערתי שלא באו, אבל בסך הכל היה נהדר, ואפילו אכלתי המון אוכל טעים XDDD ואני מקווה שהצילומים יצאו יפים למרות שהם לא היו מקצועיים מדי D; הא, והעקבים שלי מדממים וזה לא כיף.

אתה לא רציני ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

יואו, ידעתי שזה יחלחל לתודעה כלשהי! אני ממש מרגישה גאווה עכשיו! יאללה, מפגש פורום אצלי בבית בשבת. תכנית אומנותית: אפיית חלות וקבלת שבת!

Fanty S

New member
זה מזכיר לי את הפרק בפרנדז שהם עושים

thanksgiving ביחד כי אף אחד לא יכול לעשות עם המשפחה שלו באותה שנה (כמה נוח
). זה נראה לי כזה כיף אבל הכי לא אפשרי בעולם.

Fanty S

New member
רצינית לגמרי!

בחיים לא תהיה זרימה לזה, אבל אני אישית ממש בעד. אולי אפשר לעשות את זה מצומצם.

באמת שיש לי מלא מקום בבית ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אפשר להעיף את השולחן מהסלון ולשים שם שקי שינה, ויש גם לא מעט מיטות שיכולות להספיק לפחות ל-8 אנשים (אני אגיד לאחים שלי שיעשו שבת אצל איזה חבר/ה. הם בטוח ימצאו, במילא תמיד בשבתות אני לבד עם ההורים
) ואני גם לגמרי לא צוחקת. אם מישהו רוצה לבוא אליי לשבת - באמת שהוא מוזמן! זה דיי מצחיק כשאני חושבת על זה
אפשר לבוא לפני כניסת שבת ולעושת משהו מיוחד (ניצן, מרווה - איך היה לכן באמת כשהייתן אצלי?) אבל אני מפחדת שזה ייתן תחושה שאני דוסית מידי

Blue Emptiness

New member
את גם ככה דוסית מדי

יהיה ממש מגניב, דווקא כשזה מצומצם! יאללה שירוש, בואי 3>

Blue Emptiness

New member
מתי שנוח לך, אבל בטח צריך איזה חודש להירגע!

יש לי כבר טראומה מירושלים ומעלה אדומים

ניצן באה אליי האמת שבת הקרובה... ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

(יכוליות) אבל לפיקניק חפוז ולא להרבה זמן או משהו. מצידי אפשר מתי שבא לכם ומתי שתבחרו. הבית שלי תמיד פתוח בשבתות (אתם יכולים לבוא עם האוטו באמצע שבת וללכת באמצע שבת, זה באמת לא מפריע. חברים של אחיות שלי עושים את זה כל הזמן). ההורים שלי ממש יהנו, זה בטוח!

למעלה