../images/Emo63.gif מפגש פורום - 16.11 - פארק וולפסון ../images/Emo63.gif
בוקר המפגש
קודם כל, אני רק רוצה לציין: זה לא שאנחנו מאחרים, זה פשוט שזמנים זה לא הצד החזק שלנו.
בירוב טמטומי, שחכתי ש... זה חג זוכות. זה חול המועד. כל המדינה נמצאת בחוץ. אז מה לעזאזל חשבתי לעצמי ש
אני אגיע בזמן למפגש? תחנה מרכזית בירושלים נראתה לרגע כמו הסנטר, וזה היה נורא. מלא ילדי סנטר צווחנים. זה קצת שיעשע אותי, אבל ממש לקצת, כי המחזה הזה כבר ממש מעייף בשלב מסויים. חצי שעה לעמוד בתור לעלות לאוטובוס, ואז לגלות ש... לא, צריך לקנות כרטיסים בקופה ולא כשעולים לאוטובוס כמו כל הזמן!
ועוד חצי שעה של עמידה בתור שהגיעה מכאן ועד סוף המסדרון... להגיע לקופה הרגיש כמו הגשמת כל החלומות שלי באותו רגע.
אני חושבת שטענות יותר צריך להפנות
אלינו, כי... דיי איחרנו בשעתיים, אבל זה
כמובן מ-מ-ש בקטנה
ככל הנראה, תמיד כשאנחנו ביחד אנחנו גם תמיד נאחר. באמת, שאין לי מושג מה לומר כ"כ, חוץ מסליחה ענקית שגרמנו לך ככה לחכות. אני יודעת שזה שיא הלא בסדר ובכל זאת... דיי הייתי בטוחה שכשאני אגיע לעזריאלי כבר כולם ילכו, אבל הבחנתי בשיער הכחול של מרווה ו... טוב, כנראה שכולם שם כדי להישאר! אפילו באתי בלבוש נועז ולא ורוד בעליל. כןכן, גם אני הייתי בשוק. איי נואו! לקח קצת זמן עד שזזנו באמת משם... אבל זה קרה. בסופו של דבר
אחרי סיבוב לא מוצרך בעליל, עד שהגענו לתחנה הנכונה והשלטנו קצת טרור באוטובוס, הגענו סוף סוף ליעד והתחלנו להתקבץ! לאט לאט התחילו לבוא עוד ועוד אנשים והפאן לגמריי התחיל.
המפגש!
אני חושבת גם (...אני חושבת יותר מידי לאחרונה, אני בטח חולה!) שהמפגש החברתי הזה באמת היה כיף! הרגשתי גם שנפתחתי לבנות חדשות (גת וליאור - היה ממש מעניין לדבר איתכן על השירות הלאומי ובכלל...
), ושעשיתי מספיק שטויות שייזכרו לתקופה ארוכה! (טיפוס על פסלים תוך כדי שאני לובשת בגדים שהם לא שלי, כולל הבוקסר המהמם של תמיר! ומרווה סתמי
) חייבת לציין ש
מצד אחד, הודעת הפרישה של שניכם לא הפתיעה אותי, אבל
מצד שני נורא הדאיגה אותי! אני מנסה לחשוב... מי יכול למלא את המקום שלכם. זה חייב להיות מישהו מאיתנו, מהפורום, כי זה יהיה נורא מוזר מישהו מבחוץ. אבל זה ממש קשה ומחייב להיות מנהל כאן בפורום... צריך אנשים שיש להם באמת מספיק זמן להשקיע בסדר ובניקיון של הפורום, כדי שהוא לא יהפוך לחורבה וללוח מודעות של מפרסמים. הלוואי שיכולתי, אבל בתקופה האחרונה אני מרגישה שאני מחריבה שני פורומים ומזלזלת בהם, וכואב לי נורא על זה, ויהיה לי נורא קשה להשתלט על שלושה פורומים במקביל. מקווה שנמצא שני מנהלים חלופיים
דיר באלק אם אתם לא מתעדכנים מידי פעם! אחרת... סופכם יהיה כמו הסמיילי הזה של תפוז
אני חושבת שאם עושים מפגשים בחוץ, אז פיקניק זה באמת רעיון שצריך ליישם. השוקו, הבגט, הגבינה והקרקרים הוכיחו את עצמם! (כביכול 5 אנשים שמו 10 ש"ח, אבל הרבה יותר אנשים אכלו מזה
הכי חשוב שהכל חזר לניצן בסופו של דבר!) אז אם עושים עוד מפגש בחוץ - אני בהחלט חושבת שזה יהיה עדיף לאסוף מכל אחד 5-10 ש"ח כשמגיעים, וששניים-שלושה אנשים ילכו לעשות קנייה מרוכזת כדי שיהיה מה לנשנש (ולא כולם, כי זה סתם בלאגן בסופר). ושלא נשכח חלילה את השוקולד של הלו קיטי המהמם, שחילקנו אותו בברכת
"שששששבת שאלום ל...!" זה היה כ"כ מצחיק
נראה לי אני מדרדרת את הפורום. אם אני אנהל זה ב-כ-ל-ל יהיה טרור
לא חשבתי שזה ידביק אנשים, אבל זה בהחלט תפס!!!
לקראת הסוף הגיעו עוד אנשים, וזה היה ממש משמח לעשות את התמונה הקבוצתית איתם, למרות שהרבה אנשים נוספים חסרו לי באווירה
(שירז, גאיה, עינב, חדשות וסמויים...) דווקא התפצלנו בשלב יחסית דיי מאוחר של המפגש, אז זה היה דיי נחמד! בסוף המפגש פגשנו גם את שי הנטשנית (...תתחדשי על הטיארה!) והלכנו איש איש לדרכו.
היום הייתי במוזיאון א"י בתל אביב עם אמא, ומחר אני שוב נוסעת לעיר, ואני בהחלט מקווה שיישאר לי מספיק תקציב לנסיעה הבאה לעיר ביום חמישי
הכל כ"כ עמוס! ולא סיימתי שיעורים בכלל!