נו.............. איך היה?

JumpInTheFire

New member
נו.............. איך היה?

ברוכים הבאים לכל התיכוניסטים החדשים שהתחילו י' השנה
תהנו, זה כיף :] ועכשיו... חוויות, עצבים, שמחה, תסכולים על השעות במערכת
הכל לפה! והשאלה החשובה מכולן: כמה שעות שבועיות יש לכם?

danieli rose

New member
33 שעות!!!!

כיתה י"א! נראה לי שברתי שיא שלילי..חחחחח (ועוד עם שלושה מוגברים..)

liorhikri1991

New member
לא הביאו לכיתה שלנו עדיין מערכת מלאה...

כי יש לנו איזו מורה חולה אז קצת נדפקנו ויש בעיה,בינתיים יש לנו עד יום רביעי+עוד שעתיים של יום שישי יוצא ביחד 31 שעות שבועיות ויוסיפו לנו עוד שעות של יום חמישי ושל יום שישי,ששם לא בטוחים בכמה דברים. אבל אני מעריך שיהיו לנו 37 שעות שבועיות

שימו לב,40 שעות!!!

לא פחות ולא יותר,40 שעות. אז ככה: כיתות י"ב (אני) נכנסו כיתות כיתות בטקס מכובד,התיישבו במקום מכובד וקיבלו הרבה תשומת לב. הטקס היה נחמד,לי היה קצת חם אבל בקטנה,עבר מהר. אחר כך עברנו לכיתות והיה כיף לראות את כל הבבונים של הכיתה;) ידיד טוב שלי עבר לבית ספר שלי וזה שימח אותי לאללה יש לי כמה מורים חדשים (לא לזה צפיתי). והמערכת עמוסה,כל יום חוזרים ב15:00,חמישה ימים בשבוע. יהיה בסדר,אני מניחה.

sexytomato

New member
בכיתה י' היה לי 46

40 זה לא הרבה.. אבל בי"ב יצאתי מלכה עם 32 שעות (ואפילו פחות רוב הזמן)

אז אצלי זה הפוך

י' וי"א היה סוג של שכונה,במיוחד י' 33 שעות בשבוע בערך. פתאום הפציצו לנו 40 שעות,אנחנו כיתה של עצלנים אנחנו לא רגילים;) לילה-טוב:]

© h i l a ©

New member
35 שעות נירא לי...

(ויש חלונות באמצע) אני לא לומדת ימי שישי אז אל תנסו לתאר את המערכת שלי, זה יכאב לכם... ראשון: חנ"ג **חלון** תולדות האומנות תולדות האומנות תנ"ך **חלון** שני: מתמטיקה שעתיים תנ"ך שעתיים (אוי ואבוי) שוב מתמטיקה (איכסס) ספרות שלישי: היסטוריה חנ"ג תנ"ך ספרות שעתיים אנגלית היסטוריה שעתיים (יופי, שלוש שעות היסטוריה) רביעי: אנגלית ספרות שעתיים תנ"ך תולדות האומנות אומנות מעשי 3 שעות חמישי: חינוך תעבורתי שיעור מחנך אנגלית שעתיים מתמטיקה שעתיים היסטוריה שעתיים

© h i l a ©

New member
אם לא היו חלונות הייתי יכולה לחזור רק יומיים

מאוחר במקום 3... זה מעצבן החלונות האלה.. אני לומדת בבית ספר לא עירוני ואני לא יכולה לחזור הביתה כשהשיעור האחרון מתבטל (אלא אם אני קוראת לאבא שלי).. במקום להוריד לנו יום ארוך אחד אני צריכה לחכות לאטובוס עוד 45 דקות (שזה יוצא משהו כמו שעה וחצי אם האוטובוס מאחר באותו יום, שזה 99% מהפעמים) אין, כשאני אוציא רשיון אני אסע כל יום ראשון לבית ספר עם האוטו....

Summer moved on

New member
יאא כלכך התגעגעתי!

להכל. לכתה המותק שלי, למחנכת, לחבר'ה מהמגמה, לחלק מהמורים, לדחקות ולצחוקים... :)) אוקיי, אז היום היה נחמד לאללה. בבוקר שעתיים עם המחנכת. המער' שעות ממש ממש סבבה, הופתעתי לטובה, הייתי בטוחה שיהיו ימים הרבה יותר ארוכים. רק ביום אחד אני מסיימת בשלוש, ובעוד יום ב2 וחצי, וכל השאר בסביבות אחת. יש לי סה"כ 37 שעות, שזה באמת בסדר!
למדנו מת' היום, התחלנו טריגו'. הממ בינתיים זה בסדר, אבל כל נושא הוא בסדר בהתחלה:p הסתכלתי היום על הי"אניקים ואני מקנאה בהם:( אני רוצה י"א שווווווב. אנשים- תנצלו כל רגע בתיכון. זה עובר כל כך מהר שזה מפחיד. תהנו, תכייפו, תסתקרנו. זה כיף, תאמינו לי.

44 שעות שבועיות. שנה שעברה היה 45..:)

טוב, ככה זה בית ספר דתי. היה אחלה, אבל אני התחלתי ללמוד כבר שבוע שעבר..
מסתבר שעשיתי תנועה לא נכונה או משו ברגל מאודד לא נכונה האחות שמה לי תחבושת אלסטית ואמרה לי שעוד תנועה אחת כזו, במיוחד במצב העכשווי, ואני יכולה להגיד נעים מאוד לגבס כי זה תוך שניה יהפך לשבר.
מי מוכשרת?:)

השקעתי!

סרקתי את המערכת ומחקתי את השמות של המורים.. שימו לב: "אישות ומשפחה" "הכנה לחיים" אחח..דוסים..

M e g g i

New member
../images/Emo6.gifחחח איזה מצחיק זה שחילונים לא יודעים

מה זה "נביא" זה באמת נשמע מקצוע הזויי

למעלה