נו.............. איך היה?

את יודעת../images/Emo3.gif?

אם כן, את מוזמנת להסביר

sexytomato

New member
יש לכם שיעור אישות??

אני תוהה מה מלמדים אותכם שם... זה כמו חינוך מיני?

sexytomato

New member
אישות- לא אישיות

אישות זה נישואין, מערכת יחסים בין גבר ואישה, יחסי מין, גירושים, כל מה שנכלל תחת "בינו לבינה"

חח,מלמדים אותנו שמה על נביאים,פשוטו כמשמעו.

אבל על ספרים שלא נגענו עליהם כמו ישעיה,יחזקאל ,תהילים-זה קשור לכתובים וכ'ו.

gun the LOVE

New member
45 שעותתת...

כן,כן...האמינו או לא 45 שעות כולל חלונותת ו-39 שיעורים בלי חלונת {בחלק מהחלונות אני צריך להשאר בבצפר,
}

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif35 שעות חח

נוו דווקא היה ממש סבבה ליום ראשון בתיכון
חחחח ומסכן איזה מורה אחד XD הביאו לנו מהשנה שיעור מחשבת ישראל וזה רק לי' אז דיי נדפקנו. ואפילו יש בזה בגרות השנה.. אבל המורה הוא איזה סטודנט דתי כזה עם כתב ענק ולא מובן וכולם צחקו עליו כל הזמן והפריעו לו.. אז מה אם זה כיף חחח תכ'לס הוא מסכן.. או שפשוט אנחנו אלו שמסכנים ושלא תהיה לנו בגרות בגלל זה XD הוא אפילו ביקש שכל שיעור תלמידה (כי לבנות יש כתב יפה יותר והוא בטח רוצה להסתכל להן על התחת ~,~) תכתוב על הלוח במקומו חחחחחחחחחחח ויש לי אחלה כיתה ^^

44 שעות,כולל חלון ויום אחד של להתחיל בשיעור 2

[אנחנו לומדים כבר מיום ג'] היתי סורקת אבל הוא דפוק... אני עדין לא הבנתי איך כ"כ הרבה שעות כשיש לנו כולה 8 מקצועות בגרות+ספורט+חינוך

noyy

New member
../images/Emo28.gifחרא של מערכת, דפקו אותי

בגלל שביום שישי אנחנו לא לומדים, דחסו לנו 40 שעות לתוך 5 ימים - התוצאה היא נוראית. יש יום אחד שאנחנו מסיימים ב16:50
!!!!

noyy

New member
../images/Emo28.gifהא כן, ביום שישי יש לי כנראה עוד 7 שעות

סתם פרט קטן ששכחתי לציין
ועזבי את מס' השעות, הקטע הוא שכל הימים מסודרים בכפילויות של 3 וזה מעיק. לדוגמה, יום א': ביולוגיה ביולוגיה ביולוגיה מתמטיקה מתמטיקה מתמטיקה כימיה כימיה כימיה ספורט (אוי, תודה באמת) אבל בסדר, לא ציפיתי להרגיש כמו חניכה בקייטנה בי"א..

noyy

New member
../images/Emo28.gifלמה, זה דווקא החלק הכי טוב ביום

פשוט נדרש לעשות איזו ריצה טובה אחרי כל השעות האלו
אומנם זה לא נראה עליי, אבל אני אוהבת ספורט

Unaffected

New member
42

או 45,לא יודעת אם הם מחשיבים קולנוע כאומנויות... והיה די חרא. לאדעת:S הרבה אנשים עברו כיתה\בצפר \:

למעלה