נו איך עבר היום הראשון?

נו איך עבר היום הראשון?

אצלנו היה נחמד. אלון התנג ממש יפה, שיחק ושיתף פעולה. אומנם לא השארתי אותו בכלל לבד, ומחר המבחן הגדול...

היה נחמד... ../images/Emo13.gif

שעתיים ראשונות היו עם המחנכת. שעה שלישית הייתה היסטוריה מוגבר ושעה רביעית המורה לביולוגיה התחילה ללמד!!!! חוצפנית
רצתה לתת לנו שיעורים אבל לא הסכמנו
בסה"כ נחמד אם מעבירים לנו שעה אנגלית שנמצאת בשעה 9 למקום אחר אז גם יש לי אחלהההההה מערכת

cobainos

New member
היסטוריה מוגבר!!

אני אתגעגע לזה. ד"ש לחרמונה
מי המורה לביולוגיה?

dilan angel

New member
היא לימדה אותי היום../images/Emo110.gif

שיעור ראשון היא ממש ממש ממש חמודה אין הרבה מורות כמוה

NoWords

New member
הממ

מוזר, מלחיץ, מפחיד אבל גם מאוד נחמד.
יקח לי זמן...

dilan angel

New member
../images/Emo110.gif

היה סבבה דווקא יש לי כיתה אחלה יקח לי זמן להתרגל למקום חדש

חןשסק

New member
עבר, ויהיו עוד כמוהו. לא משהו מיוחד

חח היה טקס שעה, זה הדבר היחיד שייחד את היום הזה. אחר כך היה לנו שיעור היסטוריה- והמורה לימדה! הכתיבה והסבירה... אחר כך מחקר ופיתוח, דיברנו על הפרוייקט שלנו.. ואזחרות, עם אותה מורה להיסטוריה והיא אפילו נתנה שיעורי בית ותאריכים מבחנים!!
קיצר. לא משהו.
.

NaSty BiTcH

New member
היה בסט..

חוץ מהקטע הזה ששמו לי קוביות יום לפני הבצפר [זה בכלל היה אמור להיות באמצע החופש!!!!!!11] וכאב לי :[ ואני לא אתנשק שנה וחצי :[ ]]]]]]]]]]]::::::::

dilan angel

New member
בקטנה,זה לא כזה נורא../images/Emo110.gif

תוך כמה ימים ותתרגלי אממ וחברות שלי (שהספיקו להתנשק לא כמוני) אמרו לי שבכלל לא מרגישים את הקוביות אז אל תהיי בבאס

חןשסק

New member
לא נוראאאא ../images/Emo24.gif

את כן
, לא מרגישים את זה בכלל. מתנשקים עם השפתיים או השיניים?

DrKasperrrr

New member
אמץ טכם.

החליטו שאנחנו (טכם י"א, ריאלית) צריכים כל אחד לאמץ טכם י' ולעשות לו סיור בבצפר וכך היה. בלע, כל הכיתות בצהוב זוהר, לא מפחיד?

חןשסק

New member
מחר היום השני של הבצפר ../images/Emo7.gif

ומחרתיים היום השלישי של הבצפר...
ובתוך כל זה יש לי 6 שעות מתמטיקה
ו6 שעות אנגלית
ו(!!!) עוד 6 שעות שבועיות עם המורה עם הקול הכי , אבל הכי(!!!!) מעצבן בעולם שמלמדת את שני המקצועות הכי משעממים בעולם (אזרחות והיסטוריה). קיצר, חוץ משיעור.... *מחפשת נחמה במערכת שעות* *לא מוצאת נחמה במערכת* אין סיבה לבוא לבצפר!!

חןשסק

New member
אה!! ו6 שעות שבועיות ביולוגיה

עם המורה המטורף. למרות שזה יכול להיות חביב לפעמים. שהוא עצבני ומתחיל לספר סיפורים על המלחמה ועל השטויות שלו. NOT אוףףףף. קיבינימאט. בצפר.!!

cobainos

New member
6 מתמטיקה?!?

לי היו רק 4 ביב' על היחידה מהסכנה הזאת 6 שעות?? איזו שואה!!וגם באנגלית היו לי רק 5 סתם בי"ס מסריח יגאל אלון הזה.בגמנסיה פחות שעות ושטויות ותוצאות יותר טובות.

למעלה