נו איך עבר היום הראשון?

katomchik

New member
צר לי לאכזב אותך אבל...

גם בגמנסיה רוב היוד בתים קיבלו 6 שעות שבועיות במתמטיקה...

חןשסק

New member
נעם! דיי כבר להגיד ככה על הבצפר שלי

לא יודעת מה איתך ולמה אצלכם היו פחות שעות, לנו יש 7 כיתות, עם ממוצע ציונים טוב מאוד, לעומת הגימנסיה שיש שם 13 כיתות, כפול מאצלינו. אני לא חושבת שיש לי בצפר מסריח. די כבר, נמאס לי לשמוע על השוואות בינו לבים הגימנסיה, אני לומדת פה ומי שלומד בגמנסיה, לומד בגמנסיה. אני לומדת במגמה גבוהה בבצפר שלי וטוב לי ולא איכפת לי בקשר לממוצע הבית סיפרי אל הממוצע העירוני ושיט. אכפת לי מהצונים שלי. זה הכל. יש לנו בצפר מעולה, המנהל חכם ואיכפתי. זה שיש לבצפר סטיגמה וגם בו יש ערסים ופרחות (יש את זה בכל בצפר. אל תגידו לי שביגאל אלון יותר) זה לא קשור לרמה של הלימוד ושל המורים! חוצמזה, תוכנית הלימודים שווה בכל התיכונים, אז די לזבל בשכל. סעמק. אני מסיימת ללמוד השנה.

cobainos

New member
את סקסית שאת עצבנית...

תכנית הלימודים שווה אבל הצורה שמעבירים והרמה לא שוואה. ואת יודעת טוב מאד שיש הרבה יותר ערסים ופרחות אצלכם מאשר בגמנסיה... אני מדבר ככה על הביצפר שלך כי יש בו המון דברים מוזרים שלדעתי לא שווים במיוחד אז מה את מתעצבנת

חןשסק

New member
תודה. אבל להזכירך, תוכנית הלימודים

שונתה וכשהייתי בי"א לא עשינו את אותו המסלול של הבגרויות כמו הי"ב. והבצפר שלי בסדר גמור. כל עוד אני יוצאת עם תעודת בגרות מלאה. הנה, תסתכל כמה הודעות מתחתי, לא רק אני לומדת 6 שעות מתמטיקה, ובטח שלא 10 שעות אנגלית...

Negative one

New member
חן,אתם לומדים היסטוריה עם הדסה?

למה אין לה קול כזה נוראי =) אבל היא חרטטנית וחובבת הכתבות,ובמיוחד אוהבת להשאיר ילדים דקות ארוכות אחרי הצלצול.אז השנה אתם תסבלו את זה (אנחנו סבלנו את זה בי"א). חוץ מזה שמנחם,מנהלנו היקר, הוא בן אדם בסדר אבל גם *יין שכל לא קטן,וזה מציק. ויש לנו אחוז ניכר של ערסים ופרחות בביצפר,ואי אפשר להכחיש את הקטע הזה. בקיצר,לדעתי לפחות,יגאלון הוא התיכון שלי,והוא לא מומלץ בכלל...

חןשסק

New member
הלוואי עם הדסה!

עם אורנה פטרושקה. שלא תדע. מנחם זיין שכל אבל הוא חכם... בפולין למשל... תכלס, אני לא יודעת אם אני ממליצה על הבצפר או לא. לי טוב, ואני לא מאלה שממליצים. ביום פתוח ביקשו ממני לעשות קצת יחסי ציבור וזה היה מגעיל.

cobainos

New member
את רואה?

ממני אף פעם לא ביקשו לעשות יחסי ציבור לגמנסיה אבל יוצא שאני עושה את זה הרבה... זה לא אומר שיגאל אלון חרא אבל לדעתי אין על הגמנסיה

SupeRonit

New member
../images/Emo124.gif תמסרי לה ד"ש מרונית

מעניין אם היא תזכור
ועוד חודשיים,אני באה לבקר על מדים-שלא תגידי שלא הזהרתי אותך

NaSty BiTcH

New member
אני היחידה שאוהבת ללמוד..?!

חוץ ממתמ' ולפעמים חנ"ג אני ממש אוהבת הכול. ואני לא צוחקת.

Ne§t£A Gi®L

New member
51 שעות+2 פוטנציאליות+3 חלון../images/Emo108.gif

יש לי ת'מערכת הכי עמוסה בארץ
4 פעמים בשבוע אני מסיימת ב4, אחרי זה פעם אחת ב3 בלבד, ופעם אחת "רק" ב2...ואם זה לא מספיק-כל יום [להוציא אחד] אני מתחילה ב8. גאד דאמט
6 שעות מת', 10 שעות אנגלית, 3 שעות פיזיקה...וזה ממשיך...וממשיך...
נראה לי שאני עוברת לגור בביתספר.

חןשסק

New member
10 שעות אנגלית?!

למההההה??? הנה, גם היא לומדת 6 שעות מתמטיקה.
איזה מגמה את?

cobainos

New member
את במקיף ט' או משהו כזה?

כי אני זוכר שפעם דיברתי עם מישהי משם בי' והם פשוט מ פ ג ר י ם מעמיסים שעות כמו לא יודע מה.מה הלחץ לדחוף כ"כ הרבה שעות ?? אני לא מבין את זה.הם לא חושבים שעומס שעות כזה דופק תשכל של התלמיד,הורס לו את חיי החברה וממרר לו תחיים?ובנוסף זה לא מביא תוצאות טובות יותר כי המח האנושי מפסיק לקלוט מתישהו.. אני הייתי עובר ביצפר.בשיא הרצינות.

27 שעות?!? פאקינג זנות!! ../images/Emo123.gif

לי יש 34 שעות (שזה כולל שעתיים הרצאות של מחוננים
) + שעתיים חלון.

cobainos

New member
ויהיו לך עוד הרבה שחרורים וחלונות

כי חרמונה מבריזה\משחררת מוקדם הרבה פעמים.

אההה נעם!

יש לך את הספר חירות ושיוויון? (או משהו כזה?) ואתה רוצה אולי למכור לי אותו? (במחיר מוזל
)

cobainos

New member
איבדתי אותו איפהשהו בתחילת השנה../images/Emo4.gif

סורי...

למעלה