נו אין סיבה יותר להיות מחוברים לאגו טוטאל

TKO34

New member
נו אין סיבה יותר להיות מחוברים לאגו טוטאל

‎Ego Total channel‎ "מנויים יקרים המו"מ עם ה-UFC מתמהמה ולמרות מאמץ גדול ורצון עז,העניין לא יפתר עד אירוע מס' 143. מה שניתן לשליטתנו מוצא עד תום. אף על פי כן, אנחנו מצטערים,מתנצלים ומבטיחים בשורות בקרוב במספר תחומים" בקיצור חזרנו לימים אפלים שאנחנו לא נראה את מייטב האירועים של ה-UFC מה נעשה ?

IamStalker

New member
גם ככה 142 אירוע חרא

חוץ מקרב אחד מרכזי אין מה לראות שם

elvis18

New member
זה לא סיבה לדפוק את הלקוחות..

ולא לשדר את האירוע גם אם יש בו קרב אחד טוב וגם אם אין בו אפילו לא קרב אחד טוב ,הם הבטיחו בשורות נראה מה ייצא מפיהם ... ,ממילא שום אירוע החודש לא ישודר....בקיצור החודש הזה אנו משלמים סתם !! פשוט מרגיז שערוץ שהדבר היחידי שהוא משדר זה יואפסי לא נותן תמורה ללקוחותיו בעד כספם עם כל מיני תלונות (עד להודעה חדשה,מסיבות התמהמהות ועוד קלישאות) ,הפייפרוויוים שהוא הביא ,גם את זה הוא כבר לא מביא .. מה יהיה ?!?!?

REL YESAYA

New member
אני כבר התנתקתי

אבל יש פה מקום לתביעה ייצוגית .. ואני לא צוחק בכלל אני ועוד חבר שלי שמתמצא במשפטים וגם חולה במחלת הMMA כבר עוברים על החומר מה שנקרא כשיהיה במה לעדכן ...אעדכן די נגמרה התקופה שאנחנו נאכל חרא ונשלם על זה והקיץ האחרון הוכיח את זה אנחנו קהילה גדולה מספיק בשביל לעשות שינוי סוף שבוע טוב

udi102

New member
הם חיכו ל10 בחודש כדי להודיע ....

מהלך נבון מצידם ככה כבר שילמנו על החודש הקרוב ... אני יתנתק כבר מחר מהערוץ שידחפו את ה16 שקל הם יודעים לאן .... וזה לא רק בגלל הUFC בערוץ אין שום תוכן מעניין חוץ מהUFC אחרי הבטחות חוזרות ונשנות לשיפור התוכן , בנוסף לקרבות ואירועי הUFC שהם הלחם והחמאה של הערוץ ,הערוץ הזה הולך ליפול כמו שק בולבוסים

sandman2

New member
גם ככה הטלויזיה כבר לא רלוונטית

טורנטים ואינטרנט זה הדבר החדש אני מזמן כבר לא רואה טלויזיה - הכל במחשב אני לא מבין מה הביג דיל? תחכו יום וכל אתר בינוני יוריד לכם את האירוע

sandman2

New member
אני הקמתי את הערוץ אבל כבר לא עובד שם

אני עצמאי בתחום הקרבות וההיאבקות כרגע

ranzz

New member
נא להכנס ל EVENT המחאה בפייס

https://www.facebook.com/events/143382395777429/ אשרו הגעתכם והתנתקותכם ביום ראשון כדי ליצור רשימה גדולה של אנשים שתראה לערוץ שאין להם זכות קיום בלי שידורי UFC.

lionardo11

New member
זו תופעה נפוצה בישראל לצפצף על האזרחים

מה חדש בזה ? לא יעזרו המחאות ,השליטה בידיים שלהם ואנחנו יכולים לקפוץ להם. אם הם לא מצליחים לארגן שידור של ארוע והיה להם המון זמן ובעצם זה הדבר היחיד שיש להם לעשות בחודש הזה בנוגע לשידור, אז הם לא יודעים לנהל עסק כמו שצריך .

ranzz

New member
לכל מי שאומר לצפות אונליין ובטורנטים..

קחו בחשבון שהצפייה אונליין והורדת האירוע מטורנטים היא פיראטיות! אני לא אומר שאני לא עושה את זה, וברור לי שרובנו אם לא כולנו פיראטיים אינטרנטיים, אבל! יש אנשים שלא מעוניין לנקוט בצורות של פיראטיות כלפי אירועי ה UFC אם יש אפשרות לקלוט את האירועים במחיר של 11-17 ש"ח בחודש ואני מהאנשים האלה. במיוחד שיש לי ממיר מקליט, אני מתחיל לראות את האירוע כשאני מתעורר בשבע במקום ב4-5 בבוקר. אם הפונקציה הזאת לא קיימת באגו טוטאל, אז באמת אני אתנתק. בבקשה תצטרפו לEVENT המחאה בפייסבוק כדי שנראה להם שכמות האנשים שתתנתק כבר ביום ראשון בעקבות אי שידור האירוע היא גדולה. https://www.facebook.com/events/143382395777429/

AmitNHB

New member
טוב, אני חושב שאם אין לאדם את האפשרות לשלם

אפילו בשביל לרכוש משהו זה הופך את פעולת הפיראטיות ללגיטימית ומוסרית ב 100 אחוז, לא ?

ranzz

New member
זו שאלה פילוסופית שאני לא יכול לענות עליה...

אם אדם חייב תרופה מצילת חיים ואין לו כסף, האם זה לגיטימי ומוסרי ב100% לגנוב אותה? אגב, אני חושב שיש אלטרנטיבות חוקיות, בצורת תשלום על שידור אינטרנט. אם המפיצים האלה משלמים זכויות הפצה, אז אני מניח שזה חוקי. בחיים לא חקרתי את האופציה הזאת כי: א. היה לי אגו טוטאל ב. לא סמכתי על הסטרימינג לאיכות צפייה נורמלית...

danielmo1

New member
אם זה עניין של חיים או מוות, המוסרי לא..

המוסרי לא משחק פה תפקיד

danielmo1

New member
יאללה הגיע הזמן שנשים לזה סוף

גם בלי לדעת מה הולך מאחורי הקלעים, אפשר לנחש היואפסי רואים ששנה רביעית (או חמישית) ברציפות אגו טוטאל קונים את זכויות השידור לאירועים של היואפסי, אז הם הרימו את הרף קצת ורצו יותר כסף, אגו טוטאל שבמשך השנים האחרונות לא העלו את כמות הצופים שלהם (ציניות חברים) לא מוכנים לשלם יותר, אם אני טועה אשמח אם אחד מראשי הערוץ ששולחים את אלון כל פעם מחדש להתמודד עם ההמון הזועם יגיעו לפה ויתנו הסברים כי הם כלום ושום דבר בלי הלקוחות שלהם שבת שלום

למעלה