נו אין סיבה יותר להיות מחוברים לאגו טוטאל

iAsaf1

New member
כבר בוצע הודעתי להם שזה בגלל אי השידור והם...

אמרו שהם חושבים שהם יודעים במה מדובר ויבדקו... אזי אני מנותק!

ranzz

New member
סבבה, לא התכוונתי לשגע אותך...

תשמעו סיפור שהיה לי עם אגו טוטאל

לפני מס' חודשים פנה אלי גורם מהערוץ (בכוונה אני לא נכנס לשמות כי זה לא רלוונטי) והציע למועדון שלנו חשיפה טלויזיונית בערוץ במס' מישורים. אני הייתי בטוח שמדובר על "יד רוחצת יד" ושההצעה ל"חשיפה טלויזיונית" תורמת לבתי ספר ללחימה מצד אחד ומצד שני מוסיף תוכן לערוץ ומשרת את מטרות הערוץ. מסתבר שההצעה ל"חשיפה טלויזיונית" היא למעשה הצעה לפרסם אצלם בתשלום (לא קטן בכלל!) במס' דרכים שהוצעו. אני באופן אישי ממש הופתעתי מזה! לקבל חשיפה טלויזיונית בתשלום אני יכול להשיג בכל ערוץ מסחרי, זה נקרה פרסומת! לא הבנתי מדוע הוצע לי לקבל חשיפה טלויזיונית בזמן שלמעשה מוצעת לי עסקת פרסום מסחרית רגילה. רק אחרי המקרה הזה נפל לי האסימון שהערוץ הוא נטו ערוץ מסחרי שכמו כל עסק המדד שלו להצלחה מתבטא ב
אז תודה לערוץ שהתופעות לוואי שלו זה שבסיס האוהדים בארץ גדל אבל אין לי שום סנטימנטים אליו יותר מאשר כל ערוץ מסחרי אחר. אם הוא לא מספק לי את הסחורה (שזה הUFC) אז אין לי צורך בו. שאוהדי מלחמות השוורים והפורנו הרך ישארו מנויים, אני אחכה שיקום בארץ "ערוץ הקרבות".

מרקו בי

New member
אני מתנחם בעובדה שבלעדינו מי ירצה לפרסם שם

לא מספיק המחיר הגבוהה (אני לא מתלונן כי לקנות ארוע בארה"ב הרבה יותר יקר), אבל הקטע עם הפרסום ממש מגעיל לדעתי. הייתי מוכן לשלם יותר בתנאי שיובטח לי כל התוכן של הufc בלי יום לפני הארוע מצטערים אין שידור, עם מענה נורמאלי לפחות בפייסבוק, שואלים שאלות והם מתעלמים בצורה בוטה יש לומר. זה לא שאי אפשר לתפוס סטרים טוב, זה לא שאי אפשר להוריד את הארוע ועוד באיכות hd (משהו שהם לא מספקים), כן אפשר בלעדיהם, ובכל זאת אני ורובינו נאמנים להם, בזכות השידורים הישירים. בלי זה אני לא יודע אם יש לערוץ זכות קיום. אולי שווה להציע למתחרים שלהם (ספורט 1 2) לרכוש את זכויות השידור, אגו קשורים בדרך ישירה או עקיפה לערוץ הספורט. להם לפחות יש ערוץ hd.

BeniTaz

New member
כן.. זה כבר ידוע שנים הקטעים האלו

חבל שהם מתנהגים כך וחבל שמקום שכך יקר וחשוב לנו כמו MMA מתנהל בארץ כמו מאפיה.. אגב, לטעמי הם עוברים על קודים אתים תיקשורתיים בצורה חריפה.

yair_bar

New member
מנהל
זה די מקובל. אין מה להתרגש

עשרות פעמים מדווחים שמפיקים של תוכניות בוקר ותוכניות שמשודרות ב 10-12 בצהרי יום חול פונים למפרסמים פונטציאלים ומציעים ראיון או חשיפה של המוצרים תמורת תשלום אאל"ט זה מנוגד לחוקי הרשות השנייה, אבל זה תמיד חוזר על עצמו פשוט מנסים להסוות את זה כתוכן מצרף קישור לדוגמא

drorm5

New member
לא ייאמן המדינה הזאת...

הערוץ היחידי שאני משלם בשבילו ועכשיו כל מה שנשאר שם הורידו גם... בהצלחה עם ערוץ הפורנו החדש שלכם - יום ראשון אני כבר לא שם..

lionardo11

New member
אשכרה ערוץ פורנו ופרסומות סמויות

ואיך אומר רועי בר- נתן בסוף התוכנית שלו "מה נסגר": "ואחרינו עוד פעם שידור חוזר של משהו......." זה בול מתאים על ערוץ אגו טוטאלוסט.....

למעלה