נו אנשים...

בוא´נה...

בחיים שלי לא ראיתי כזה חוסר איכפתיות בבחירות. זה ממש עצוב. לאף אחד כבר לא איכפת. אפעם לא הרגשתי מן חוסר תקווה כזה במדינה...

Glass Prison

New member
כן.. אתה צודק

וזה גם די בא לידי ביטוי באחוזי ההצבעה בבחירות האלה...

סבגבג

New member
למה? היה רשום איפשהו שעד שעה שש

בערב הצביעו כבר 63 אחוז מהתושבים... זה די הרבה לא?

עצוב.. פשוט עצוב...

עצוב לי שהשמאל בקושי 35 מנדטים (עם הערביות) עצוב לי שרוב העם לא מאמין יותר בשלום עצוב לי שהעם לא לומד לקחים עצוב לי שש"ס קיבלו 13 מנדטים עצוב לי שאפי איתם בכנסת עצוב לי שליברמן וחבריו עם 8 מנדטים עצוב לי שהעבודה אפילו לא עברה את ה20 מנדטים עצוב לי שהליכוד קיבלו 36 מנדטים עצוב לי שהליכוד מכפילים את העבודה במנדטים עצוב לי שכל המושחתים בליכוד (ויש כאלה) נכנסו עצוב לי שמרצ קיבלה רק 5 מנדטים שמח לי שמרצ קיבלה רק 5 מנדטים (כי כנראה שריד יתפטר סוף סוף) שמח לי שלשינוי יש יותר מש"ס מנחם אותי שגם ככה עוד שנה-שנתיים עוד פעם בחירות...

Darakan

New member
ציטוט של אמא שלי מלפני 20 שניות

"ממחר אני הופכת להיות פעילת שינוי. תסתכל, 4 שנים מעכשיו אני חברת כנסת" וזה רציני ד"א

הלוואי, היא תזכה בקול שלי.

אבל תמסור לאמך האהובה שאני מעדיף לראות אותה בראש מרצ במקום שריד...

Glass Prison

New member
אני מבין את כל מה שאמרת

רק הבעיה היא, שאני לא יודע אם אנחנו יכולים להתנחם בעובדה שיהיו בחירות בקרוב.. :(

חח..תדע..

ככה זה עם ממשלות ישראל..לא מחזיקות מעמד אחרי שנתיים.כמה פעמים היו בחירות בארבע שנים האחרונות?

כן. אפשר להתנחם.

כי עד אז למצנע כבר יהיה בסיס חזק (אם הוא לא יכנס לקואליציה) ויהיה למרצ יו"ר אחר והיא תשתקם קצת (בתנאי שזה לא יהיה ביילין) ואולי המצב יהיה קצת אבל קצת יותר טוב והעם יחזור טיפה שמאלה...

למעלה