נו אנשים...

עדידית

New member
לא שרון שמן אבל מה...לפחות הוא רוצה

ממשלת אחדות וזה ומצנע משחק אותה קשוח "אני לא אשב עם שרון בכנסת"

הכבוי

New member
אתה לא קולט שבקואליציה הזאת

שרון יהיה הכי שמאלני? זה קואליציה לא מאוזנת! זה יהפוך אותנו לאיראן!

בוא לא נגזים...

כשלש"ס יש רק 11 מנדטים או משהו כזה אז ישראל לא תהפוך לאיראן כל כך מהר. ושרון כמה שהוא שרון, הוא עדיין תלוי באמריקאים ואל תדאג. לא נהפוך לאיראן כל כך מהר. השמאל ישתקם אך ורק אם הוא יהיה באופוזיציה.

הכבוי

New member
א) מה זאת אומרת? יש לך קואליציה

ימנית נטו! אם היא תהיה חזקה מספיק (70-80 מנדט), הממשלה תעשה החלטות ימניות נטו! ולאן זה מוביל? לימין קיצוני. להמשך הזרמת כסף להתנחלויות וחינוך דתי לאומני, לשלטון מפלגות דתיות, לנסיון עלוב לטרנספר, אנחנו ננסה להקשיב לאמריקה, אבל המפלגות הקיצוניות, לא אכפת להן מאמריקה, אז הן מושכות ימינה. ואז מה קורה? סנקציות. ומה קורה כשיש סנקציות? המדינה קורסת. אפילו מקדונלדס לא ישאר לנו, שלא לדבר על טילים ומשחתות. את הכל אנחנו מייבאים מאמריקה! ב) רק 11 מנדטים? רק 11? אתה יודע שאפשר לשתק אומה עם 11 מנדטים?

R2 D2s Servant

New member
פחחחחחחחחח

"וחינוך דתי לאומני, לשלטון מפלגות דתיות, נסיון עלוב לטרנספר...." הפסימיות שלך מעוררת רחמים... עכשיו כשהקואליצה מורכבת מאנשי שמאל בעיקר, הרבה יותר קל להצביע אי אמון בממשלה, מה שאומר שכל טעות קטנה של שרון תהיה קריטית בשבילו. אני מקווה שלא תבריז משיעור אזרחות, כשילמדו אותכם על מנגנוני פיקוח פורמלים, ככה שתבין שבמדינה דמוקרטית כמעט בלתי אפשרי להגיע למצב שתארת. ממשלה לא יכולה לעשות מה שבראש שלה. חוץ מזה... אם מ11 מנדטים אי אפשר להתעלם, אז מ-15 של שינוי ו19 של עבודה כן אפשר? תעשה טובה, תפסיק לזיין את השכל. ובעניין מצנע... רק רציתי לאשר, שהבן אדם באמת אידיוט. אם הבן אדם היה הגיוני, הוא היה הולך לממשלת אחדות, כי ככה לפחות יש לו השפעה מסויימת... אבל לצער העבודה, מצנע החליט שהוא קשוח, אז הוא עסוק במשחקי גאווה. אין שום הסבר הגיוני להחלטה כזאת, כי אם הוא היה יותר חכם הוא היה קופץ להזדמנות, ועושה כל מה שהוא יכול, כדי להטות את הממשלה שמאלה. ומה זאת אומרת לשקם את העבודה? המדינה היא זו שצריכה שיקום, לא העבודה.

הכבוי

New member
שרון ולפיד מתכננים קואליציה ימנית.

לקואליציה היוצאת אין שום השפעה ממשית על ההמשלה הבאה (דה), והקואליציה הנכנסת עדיין לא הורכבה, לפיד ושרון יכולים להרכיב קואליציה ימנית נטו. שרון מוכן לקבל יותר את ש"ס מאשר את העבודה, ועם כל הכבוד לטומי, הוא עדיין לא ראש ממשלה. כלומר תהיה לך קואליציה עם ש"ס. 11 מנדט בקואליציה שווים הרבה יותר מ20 מנדט באופוזיציה מפני שהם יכולים להטות את כף המאזניים של החלטות הקואליציה כולה - מה שגורם לכך שמספיקים קולות מעטים ימניים באופוזיציה (שהם יהיו האידיוטים שאפילו שרון לא מוכן לקבל) יגרמו לקבלה של החלטות ימניות בלבד. כאשר מפלגה גדולה בסדר גודל של 40 מנדטים, כמו העבודה ז"ל, מתפוררת, תסכים איתי שזה נותן זעזוע קשה לכל מערכת האיזונים והבלמים של המדינה. אולי איראן לא נהיה, כי תמיד יהיו פה אנשים עם מוח במקום חרא בראש, אבל אנחנו הולכים לקראת בום גדול. אני מקווה מאוד שאחרי הבום הזה יצמח פה משהו יותר טוב. משום מה קשה לי להאמין, אבל נחכה ונראה.

עדידית

New member
מחזקת...

מלבד זאת, בתקופה כזאת שהכלכלה נופלת הפוליטקה גם והמורל החברתי במיוחד כל מה השעם צריך זה שלטון יציב ולא שלטון שיטלטל אותנו שוב לבחירות . כל ההתעקשות הזאת של מצנע היא לא רצינית היא גאוותנית הוא יכל לבוא ולומר אני אשב אם שרון בתנאים שלי, אבל לא הוא חרץ עוד טרם הבחירות שהוא לא ישב עם שרון-אתה ילד גדול ומחונן.

מתי פעם אחרונה ראית קואליציה של

70-80 ח"כים? כל עוד המפלגה בשלטון היא לא ש"ס, ולש"ס יש פחות מנדטים משינוי, אז ישראל לא תהיה איראן.

אנזימים

New member
wtf?!?!?!?

13 מנדטים לש"ס!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?! מה סה!??!?!?!?!?!?!? ענת (חצ"ב) עבדה בקלפי (לא יודעת בידיוק מה) והיא סיפרה לי שהיא ראתה איתה דתי אחד מביא אישה זקנה ואומר לה-"את יודעת למי להצביע? את יודעת מה יקרה אם לא.....?" איזה סחיטה!!! גועל ניפש!

B Y R O N

New member
יצא הכי טוב שיכול להיות

ועוד הפרישה של שריד, שזה בכלל בונוס. נראה עכשיו איך ירכיבו את הקואליציה.

למעלה