נו? אף אחד לא סיים היום?

Snake Bandage

New member
נו? אף אחד לא סיים היום?

חוויות, אני דורשת חוויות. לי אין. אני מסיימת רשמית רק ב-4 ביולי, מה אתם רוצים ממני. אבל סיימתי את כל מה שהייתי צריכה לצייר לספר מחזור היום, גם זה משהו. האחרים יחברו הכל ביחד רק ביום חמישי (היועץ של השכבה, שעוזר לנו עם הספר, טוען שזה ייקח זמן כי החומר של כל הכיתות ביחד מגיע לשני ג'יגה במחשב). אני אבוא ביום חמישי סתם כדי לראות את כולם לחוצים, שזה נורא משעשע במיוחד אחרי מה שהם עוללו לי. חוץ מזה, הם חייבים לי פיצה.

Wolf GiRL™

New member
איזה חוויות? מהיום האחרון?

כי אני כמוך, לא מסיימת רשמית עד ה-12 ביולי (מועד ב' מתמטיקה למי שלא עלה על זה). בכל מקרה קיבלתי תעודת הצטיינות וממוצע הציונים שלי בתעודה(!) הוא 96.6 והכיתה שלי הכינה ארוחת בוקר ענקית היום והיה ממש טעים, וישבנו שלוש שעות ואכלנו כי לא היה לנו טקס (הי"ב לא הופיעו עם קטעים של הצגת הסיום ואנחנו לא הכנו שום הופעה אז ביטלו) אז לא היה מה לעשות ואז באחת עשרה נסענו הביתה ואני,לצערי אשוב גם מחר לבצפר (אוף!).

Snake Bandage

New member
אני מסיימת ב-4 כי אז מסיבת הסיום.

בגרות יש לי רק אחת, ב-26, ואז אני חופשייה לתשעה חודשים. 3 יחידות מתמטיקה זה סבבה (במובן שלא צריכים לעשות יותר מדי).

Snake Bandage

New member
ספרות. חמש יחידות. פיכס.

ובאזרחות היה קל נורא. יותר משתי המתכונות יחד.

Digi Lista

New member
כול הכבוד על התעודה וולף../images/Emo45.gif

תמיד ידעתי שאת הישגית לאללה

Digi Lista

New member
לי דווקא יש מה לספר...

אומנם סיימתי ביה"ס לפני בדיוק שנתיים אבל אני בכול זאת נמצאת בבתי ספר
בכול מקרה הסיפור הוא כזה,היום סיימה הכיתה ז' של הליקויי למידה שהייתי בה בימי ראשון ושני(כול עוד לא תקעו אותי עוד קצת באגף,כאילו אני לא מספיק תקועה שם...)מפברואר כשעברתי מהביה"ס למופרעים בנצרת עילית, למעשה זאת הייתה הכיתה הראשונה שהייתי בה בעפולה ובעצם אפשר להגיד שזאת הכיתה הראשונה שנאלצתי לנסות להתנהג בטבעיות עם הילדים למרות הטראומות בעקבות המעבר(והסיבות שהובילו אליו,יותר מבחינת ההנהלה מאשר הילדים,אם כי גם מהם חטפתי הרבה יותר ממה שיכולתי רגשית להתמודד איתו),לקח זמן לעכל ולהשתלב אבל הצלחתי לא רע,אפילו באתי איתם לטיול שנתי... בשבוע שעבר הייתה להם מסיבת שורשים,בקצרה (כדי לא לסטות מהנושא המרכזי שתיכננתי לכתוב) עזרתי להם בעבודות שורשים-אתם יודעים עזרתי להם לכתוב טיוטות(ויש להם כאמור קושי רציני בגלל שהם ליקויי למידה),להקליד במחשב(למעשה אני הקלדתי חלק גדול במקומם)כי הם לא ממש יודעים/מבינים/יכולים(אין להם בבית) להשתמש במחשב וכו'...הייתה ילדה אחת שעזרתי לה יותר מלאחרים,יום שני שעבר שמתי למחנכת בתא חלק מהעבודה ומיהרתי לאגף וביום שלישי בערב אותה ילדה באה אפילו לאגף כדי שנעבוד קצת יחד על כמה דברים שהיו חסרים לה באופן דחוף(המסיבה עם תצוגת העבודות נעשתה ברביעי למחרת)ונשארתי איתה בעפולה שעתיים וחצי אחרי שעות העבודה שלי,ישבתי עד אחת וחצי הלילה(התחלתי רק בעשר כי לפני זה לא הייתי בכלל בבית)וסיימתי לה את העבודה כשמקביל אני עובדת על עריכת הכתבות לשני העיתונים(כשאחד היה לחוץ במיוחד-הוא חייב לרדת לדפוס יום אחרי וגם זה אחרי עיכוב ומשיכת זמן מיותרת וקריטית מבחינתי,אם כי מדובר בסיבות אובייקטיביות שאינן תלויות בי כול כך),עשיתי לה אילן יוחסין וזה ממש עסק מציק להתחיל לשחק עם הצורות האוטומטיות והצבעים בורד כשיש איזה 30 בני משפחה...בשורה התחתונה כמובן שעשיתי ובאמת הרגשתי טוב שאני יכולה לעזור, למחרת אפילו שאני אמורה להיות בבתי ספר אחרים הגעתי במיוחד מוקדם לבית ספר ושמתי למחנכת בתא את מה שעשיתי בלילה והלכתי לכיוון הבית ספר הראשון לאותו היום,התכנון שלי היה לשרוף זמן של שעתיים לפני המסיבה כי הנחתי שעד שאני אחזור באוטובוס הביתה(אחרי שאני מסיימת את יום השירות) לא יהיה לי זמן לנשום וליסוע הביתה זה עוד לפחות 35 דקות נסיעה,אלא שבאמצע היום אני מקבלת טלפון מהמחנכת של הכיתה-מסתבר שאיכשהו הגיעו לתא שלה מים(לא ידוע ממי) וכול הדפים נרטבו,היא סיפרה לי שהילדה לא מפסיקה לבכות והבנתי בדיוק כמה זה כואב בעיקר כשהתערוכה באותו היום בערב ואין אפשרות לשחזר מהסיבה שהקבצים שמורים רק במחשב בבית שלי,היא לא אמרה לי לחזור הביתה ולהדפיס שוב אבל כן עשיתי את זה- הגעתי הביתה בסביבות ארבע הדפסתי הכול מהר ומיד יצאתי לכיוון תחנת האוטובוס(אמא שלי נתנה לי טרמפ כדי לחסוך לי כסף למונית או אוטובוס פנימי,חור נשאר חור...),לא הספקתי להתארגן בכלל(אבל זה בסדר,לא בניתי שאני אספק בתכנון המקורי שהייתי אמורה להישאר בעפולה ובמילא אני לא אוהבת להתגנדר מידיי,בטח לא לאירועים שלא שייכים אליי אישית,למרות שגם בהם אני לא משקיעה-לא נוח לי בבגדים חגיגיים ואין מצב שאני אוציא הרבה כסף על קניית כאלה,אם בכלל אני אקנה כאלה והם כאמור לא הטעם שלי...),הגעתי לבית ספר והתקשרתי מהר למחנכת לשאול איפה נמצאת העבודה של אותה הילדה כדי שאני אוכל להוסיף את הדפים ולשים אותה בתערוכה,עבדתי חצי שעה על הדבקת וסידור העבודה והספקתי לגרום לה להיות בזמן בתערוכה. הילדה לא ממש טרחה להודות לי(בקושי שלום היא אמרה לי),המחנכת לעומת זאת כן סיפרה לכול מי שהיה באיזור כה אני מקסימה... היום חילקו תעודות לילדים ובאתי במיוחד כדי להיות איתם בפרידה, הכנתי כמו שאמרתי כבר ברכות(לא הכי רציניות אבל כן השקעתי בעיצוב) וקניתי גם סוכריות ארוכות גדולות כולל למחנכת,קידטתי בהרבה מדבקות ובאמת שהשתדלתי,אבל מה אני אגיד לכם?לא בטוח ששווה להשקיע...אם חשבתי שהפרידה מהביה"ס ההוא הייתה קרה ועצובה פה היה לגמרי הזוי, המחנכת התנצלה שהיא לא חשבה ולא הספיקה לכתוב לי/לארגן את הכיתה לכתוב לי, הילדים האלה משונים במילא אבל היום הם בכלל גרמו לי להרמת גבה רצינית-חלק לא פתחו בכלל את הברכות ופשוט יצאו החוצה מהכיתה הביתה והשאירו בכיתה את התעודות והעבודה לחופש,הילדה ההיא שעזרתי לה התעצבנה על משהו בתעודה והעיפה את הברכה מבלי בכלל לפתוח אותה ואני בכלל לא קשורה לתעודה שלה,מה היא מעיפה דברים?...בסוף נכנסתי שנייה לחדר מורים וראיתי שהכינו לצוות מלא ברכות כולל לחיילים שבאו לביה"ס רק בסוף מאי ולי לא הכינו כלום,המנהל לחץ לי את היד וחייך והיה נחמד פשוט לסיים... בדרך כלל דברים כאלה מאוד כואבים לי(רע לי עם פרידות ולצערי ולשמחתי נולדתי עם רגישות גבוהה מידיי לכול פרט),אני יכולה ימים שלמים להתבשל ולתהות האם שווה לי להמשיך להשקיע עם כמה שאני מאוד נהנית לתת מעצמי ועושה לי טוב לשמח אחרים יש עדיין צד שכן מצפה לסוג של תמורה או לפחות ברכה מטופשת שכתוב בה רק "חופשה נעימה",אתם יודעים סתם כדי לא להרגיש אוויר...אבל היום ואולי זה שינוי לטובה אצלי לא לקחתי את העניין קשה מידיי,הלכתי לבית ספר שהייתי צריכה להיות בו אחרי ה11,בצהריים לאגף(בלית ברירה,אם כי היה בסדר היום)ומ16:00 עד 19:30 עזרתי לילדה ללמוד לבגרות בלשון ורק עכשיו חזרתי הביתה, הרגשתי צורך לשתף אתכם במה שקרה בגלל שזה המקום היחיד שאני בטוחה באנשים בו
מקווה שהחופש התחיל אצלכם טוב(מי שהתחיל אותו..),ספרו חוויות כמו ששי אמרה ובעיקר אל תשכחו שבאמת לא תמיד צריך להשקיע במשהו עבור אנשים...

קורורו

New member
סיימתי שלשום ^^

הקדימו לנו את היום האחרון D: בכל מקרה, היינו בבריכה של אחד הישובים, כך שלבית הספר באו אולי שליש מחזור (כל הדרומיים פשוט באו בעצמם לישוב ההוא). איך שהגענו התקבצנו כולם, והלכתי לבית של חברה שלי שגרה שם - וחזרנו בול לקבלת תעודות ההצטיינות ("מאיה... זה מחיאות כפיים?"). היינו מאחרות עוד שתי שניות - וזה היה על הקראת השם והתעודה שלה
אממ, היה נורא נחמד, אבל לא נתנו לנו להיות הרבה בבריכה (לקחו לנו את כל הזמן! ><) והתעודה ממש נחמדה ^^ בסוף חזרנו באיחור גדול, שאגב - לא היה באשמתנו בכלל! אנחנו יצאנו מתי שאמרו לנו! - ואימא שלי אספה אותי בסוף מבית ספר, יחד עם עוד כמה מילדי הישוב שלי
הבגרות האחרונה היא ביום שישי הקרוב - ואני חופשייה D:

strawberrys

New member
היה לי כיף...

באתי עם אבא שלי שליווה אותי עד לכיתה, והיו שם כמה בנות והיה כיף לפגוש אותן.. אחר כך הלכתי עם שתי חברות שלי(שכמה שבהתחלה הן די התעלמו מכך שאני חולה אחר-כך הן כל הזמן התקשרו לשאול מה שלומי ובאו לבקר אותי והביאו לי בלונים) ועוד ילדה מהכיתה שלי לחפש מקום נחמד להיות בו, כי נעלו את הכיתות ומהמבואה והיה איזה מופע הרקדה מטופש שלא הלכנו לראות. וסתם ישבנו שם שעתיים ודיברנו והיה ממש כיף. אחר כך חזרנו לכיתות לקבל תעודות.. בהתחלה המורה לא רצתה להביא לי את התעודה כי לא החזרתי את הספרים לספרייה, ויש חוק שמי שלא מחזיר לא יכול לקבל תעודה.. אז אמרתי לה שזה לא הוגן כי לא הייתי בבית ספר והיא לא אמרה לי להביא את הספרים, אז בסוף היא הביאה לי את התעודה
והפליא אותי(או שלא?) כמה אנשים יכולים להיות צבועים.. כי המורה הזו שכולם היו תמיד אומרים כמה שהם שונאים אותה, וכמה שהיא טיפשה/דפוקה/ז**ה, פתאום הם קנו לה מתנה, ואמרו שהם אוהבים אותה ושהיא עצבה את האישיות שלנו ומחאו לה כפיים. דיברתי עם זה אתמול עם בת דודה שלי והיא אמרה שגם אצלה זה היה בדיוק ככה. בכל מקרה אחר כך נסעתי הבייתה, אמ וזהו.

קורורו

New member
../images/Emo45.gif

בכיתה ט', הייתה פרידה מהמחנכת שלנו, היינו אמורים להפרד ממנה בסוף השנה, אבל זה בסוף קרה קצת אחרי אמצע השנה - כי היא הייתה בשמירת הריון ואחרי זמן קצר ילדה וזה, אז פתאום הילדה שהייתה איתה בכסאח לא נורמאלי ודי מכוער (יציאות דרמטיות מהכיתה באמצע שיעורים שלה, ריבים איומים עד צעקות על המורה שכל הדברים הרעים שקורים לה בבית הספר הם באשמתה
[המורה עצמה לא צעקה, היא הייתה ממש קטנה וחמודה
] וכאלה דברים) הוציאה דף שבו היא מספרת כמה המחנכת השפיעה עליה, ושהיא תתגעגע אליה וכמה היא אוהבת אותה ועוד דברים משתפכים כאלה... זה יפה והכל, ובאמת יפה להיפרד - אחרי כל הריבים שהיו להן - בצורה הזו, אבל זה נראה לי כ"כ מזויף שלא יכולתי שלא לגלגל עיניים אח"כ

סיימתי ב-20, אבל הייתי בשביתה.

(מנוע החיפוש הישן חזר ואין מאושר ממני בעולם
) כמו בשבוע שעבר, הי"בים שוב חסמו את המסדרונות בשולחנות. הפעם הם גם דאגו להדליק אותם באמצע בית-ספר, אבל אנשים הגיעו בבוקר ומצאו אותם, ועכשיו נפתחו להם תיקים במשטרה. זה די רע, כי הם בדיוק סיימו בית-ספר וכבר יש להם תיקים... (ואני שאלתי: "ומה אם בית-הספר היה נדלק?"
המורה שלי: "זו הייתה הכוונה"). בכל-אופן, כדי לפנות את השולחנות שחסמו את המסדרונות סינג'רו את, מי אם לא? את הי"אים. אבל מה זה "את הי"אים"?! את הי"א הספציפי הזה! ויחד עם עוד בנים סחבתי שולחנות כל הבוקר (דייזי: "נו, מילי, תלך לעזור להם! נו!" בסוף הלכתי -.-) ממוצע התעודה 82.7, ורק שני ציונים מתחת ל-80. אז הלכתי הביתה והאמת שהיה לי יום די טוב, כי הייתי בלי תפוז, אז גיליתי שיש לי הרבה יותר זמן. אני כנראה מבזבז יותר מדי זמן בתפוז, ואני צריך לעשות ימי שביתה מתפוז באופן קצת יותר תכוף.

chaki finster

New member
התעודה פסדר...הממוצע שלי בין 65-70.

(לעומתכם היא גרועה XP גם פה אני הכי בור XP) נמממ...אבל החוברת למתמטיקה שקיבלתי לחופש פשוט מעצבנת אותי. חבר שלי ספר ויש שם 446 תרגילים!!!

גם אני קיבלתי רשימת תרגילים לעשות.

ומה הכי מרגיז? שזה לא מסודר או משהו, אלא פשוט דחפו דפי תרגילים למי שמתחשק להם. למשל, לא כל התלמידים שאיתי בקבוצה קיבלו דף כזה, ומצד שני יש חלק בחמש יחידות שקיבלו וחלק בשלוש יחידות שקיבלו. סתם חילקו אותם באקראיות או משהו. מיותר לציין שאני לא מתכוון לעשות אותם?

Serf SaN

New member
אוף אוף אוף...

כתבתי הודעה ממש ממש ענקית לגבי היום האחרון..ובדיוק כשבאתי לשלוח המחשב נתקע. >><< טוב בכל מקרה,נדלג על כמה קטעים.. נאמ נאמ.. תעודה יפה, ממש השקעתי המחצית ורואים את זה.. והממ..תאחלו לי בהצלחה, יש לי מחר בגרות בלשון :\

Digi Lista

New member
../images/Emo50.gif בבגרות../images/Emo13.gif

כבר כמה ימים שגם אני חורשת ללשון וזה רק בגלל שאני עוזרת לילדה אחת להתכונן(בחינם) עשינו השבוע מרתון והיו דברים שנאלצתי לחזור או ללמוד פעם ראשונה מחדש בעצמי...בכול זאת היה כיף ואם היא לא תלחץ ותעיף את החלק של התחביר(שזה אגב העצה הקבועה שלי כי אני שונאת תחביר ומעדיפה הבנת הנקרא ולשון-שורשים,תופעות,בניינים,זמן...)היא יכולה לקבל בערך 70 וזה בסדר גמור גם כי במילא אחרי הבגרות בדרך כלל שוכחים את רוב החומר ורובו מיותר להמשך החיים וגם כי הממוצע שלה במבחנים היה 30 וזה שיפור עצום כשאמרתי לה כול הזמן שהתחלנו מאוחר(לפני שבועים בהכנה למתכונת)ושלא מדובר בניסים שקוראים אלא בעבודה ונכונות גדולה מצידה וכמובן הנמכת ציפיות לציון גבוה באמת מהסיבה שכשאין מספיק זמן להתאמן קשה מאוד להגיע להישגים,כון לגביי כול תחום... מיליהו- אני בהחלט חושבת שמבורך לקחת מידי פעם ימי חופש מתפוז וגם מכול מקום אחר,בעיקר כשאשר מרגישים חנוקים או משהו,אני עושה את זה כול כמה זמן(בשנה רגילה ולא כמו זאת שגם עמוסה לגמרי...)...שמחה שחזרת
וגם שחזר השקט כשהוחזר מנוע החיפוש(שעוד לא ראיתי את החדש בכלל...)

Serf SaN

New member
../images/Emo51.gif :]

הבגרות הייתה ממש נחמדה..כאילו, לא קשה. ^^; אבל אני מתחיל מ96 ._. בכל מקרה, אני חייב להגיד לגבי ההודעה הקודמת שלך, שאני מה זה מעריך את מה שאת עושה עם הילדים האלה בביצפר, וזה גם ממש ריגש אותי.
את ממש בן-אדם טוב. [: ומה זאת בעצם המסגרת הזאת? שנת שירות?..(או איך שלא קוראים לדבר הזה שמעכבים את הצבא שנה, ובינתיים פועלים בהתנדבות במוסדות קהילתיים..)

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

אני שמחה לשמוע שהבגרות הייתה לא קשה
(למרות שלא תמיד זה קנה מידה מה שמרגישים,יכולים להוריד על שטויות פלצניות
),מה שמזכיר לי לבדוק איך היא הלכה לזאת שעזרתי לה... אני לא יודעת עד כמה בנאדם טוב אני אבל
על הפרגון(חבל רק שהפרגון לא ניתן ממה שהשקעתי בו,אולי בשישי הקרוב בשני היסודיים זה יקרה ובהתחשב בזה שלא מפסיקה להתלהב ולפרגן לי על ההשקעה והמסירות ולציין שאני עושה עבודת קודש אולי באמת יש סיכוי,לא שאני עושה את הדברים בשביל זה אבל כן יהיה נחמד לדעת שבכול זאת יש קצת מודעות כי לא כול אחד היה פועל ככה),אני בהחלט מרגישה סוג של שליחות בעניין מה שאני עושה השנה בבוקר ובערבים
אני לא בשנת שירות שזה מה שאמרת לפני,אני בשירות לאומי במקום הצבא(אני כבר יודעת מה השאלה הבאה אז אני אענה...לא לכול אחד הצבא מתאים,בגדול הרגשתי שאחרי שפספסתי את כול המיונים בגלל תאונת דרכים שעבר אחי הקטן שנה שעברה והטיפול בו+פרופיל נמוך על בעיות בריאותיות-מיגרנות ודלקות גרון הגעתי להחלטה שאני אתקע כפקידה ואני מתעבת עבודות משרד ומאמינה שיש לי פוטנציאל ויכולת לעזור יותר אז בסוף אחרי המון מאמצים,מכתבים וניסיונות שכנוע-יומיים לפני הגיוס הצלחתי להשתחרר ולא היה לי בכלל ספק מה יקרה בהמשך,לפחות באופן כללי...),אני שנה ראשונה בשירות לאומי ואני אמשיך גם שנה הבאה שזה המקסימום(שנתיים),יש לי כמה בעיות עם הרכזת שלי שמסכסכת לי מקומות ומקטינה אותי ואת אחרים וממש נשבר לי ממנה(הגענו למצב שאני מחרימה אותה ולא טורחת לדבר איתה כשהיא מתקשרת,ניסיתי מספיק לוותר ולהתעלם מהמעשים שלה אבל לאחרונה היא עברה גבולות ומעבר למה שאני מחוייבת אני לא מוכנה להכיר בקיומה,מחקתי אותה מהפלאפון כדי שאם תהיה לי בעיה לא יהיו לי רעיונות לפנות אליה לקבלת תמיכה שאף פעם לא מגיעה אלא רק מובילה אותי לתסכולים קשים),אז כרגע עברתי ראיון בעמותה אחרת ובגדול אני סגורה לשנה הבאה כמלווה בהסעה הלוך וחזור לילדי סי.פי+סייעת בבית ספר לילדים עם שיתוק מוחין-c.p ונכויות אחרות(כלומר אני פשוט נוסעת איתם בהסעה לביה"ס וחוזרת איתם כי לילדים האלה אסור ליסוע בלי מלווה בהסעה והקטע שאני חוזרת עם ההסעה עד הבית פחות או יותר וזה חוסך טרטור גדול), זאת אומנם עמותה דתית אבל עם מסלול חדש לחילוניים(שזה אומר שאני לא צריכה לשנות שום דבר,בדיוק כמו עכשיו בעמותה החילונית שלצערי לפחות באיזור של הרכזת הספציפית מתנהלת בצורה מכפירה כלפיי בני השירות,בדקתי את זה בתחקיר דיי מעמיק),זאת העמותה הותיקה והמסודרת ביותר בארץ בנושא שירות לאומי ובמילא גם במקומות חילוניים מכניסים מהאגודה הזאת גם בנות דתיות,זה לא באמת משנה...המקום בכול מקרה הוא חילוני,אני רק לא בטוחה שלא תתקבל הצעה יותר טובה בהמשך אז אני זהירה,למעשה יש לי רעיון חדש איך להרוויח מכמה כיוונים,אני רק צריכה להציע אותו(לא לעמותה שלי השנה,אני עם הרכזת הזאת לא נשארת כול עוד יש לי אפשרויות נוספות) ולראות אם הוא אפשרי מבחינת שעות,נדמה לי שכן...

Serf SaN

New member
ואוו..

כל הכבוד! באמת. [: את פשוט עובדת ומשקיעה את כל מאמציך..באמת כל הכבוד!
ובהצלחה, עם הרכזת המעצבנת הזאת, והעמותה, והכל.

למעלה