נו? אף אחד לא סיים היום?

קורורו

New member
גם לי הייתה היום ^^

הלך לי טוב, למרות שאני מתחילה מ-90
(שאלה מטופשת - איך לא שמתי לב שכתוב שהוא רץ 200 מטר ולא 100? X_X) לא נורא. היה נחמד ^^

קורורו

New member
דקה, אני אביא את הטופס ^^'

או כן - למה הנתון של מייקל ג'ונסון לא כלול בגרף. אני כתבתי שזה בגלל שזה קרה בשנת 1996, שנה שלא מופיעה בגרף - אבל זה בעצם בגלל שהגרף מדבר על הישגים בתחום ריצת ה-100 מטר, וג'ונסון שבר שיא בריצת 200 מטר >< הקריאה המרופרפת הזו תמיד מפילה אותי!

Serf SaN

New member
oO...הממ..אני לא זוכר שאלה כזאת..

אני זוכר מייקל ג'ונסון, וכל הנושא הזה של הריצה בקטע ההבנה. איזה שאלה זה היה בדיוק? ^^; אם זאת השאלה הראשונה בין השתי שאלות לבחירה בסוף, אז לא עשיתי. X: ד"א, עשית את הדו-משמעות? O:

קורורו

New member
.... בהבנה יש בחירה? o_O

זה אחד מסעיפי שאלה 8. סעיף ב', ליתר דיוק. ודו-משמעות? איזו שאלה?

Serf SaN

New member
ואוו..הממ..אני מתבלבל לחלוטין..

בהבנה, יש את שתי השאלות האחרונות לבחירה. או 41 או 42. את מדברת עליהן? כי הן בעצם השאלה מספר 8 של פרק ההבנה עצמו. בכל מקרה, דו-משמעות, השאלה האחרונה בתחביר. אין עוד כאלה..לא קשה לפספס. X: יש ויכוח גדול לגבי סעיף ב'..וזה ממש מעצבן אותי. אני לא יודע אם ירדו לי 3 נקודות, או לא! ><

Snake Bandage

New member
אז... זהו. נגמר.

לפני שעה חזרתי הביתה מהבגרות האחרונה שלי, הבגרות בספרות. השלמה ל-5 יחידות. קיבלתי מגן 75, וזה ממש לא פייר כי המורה הזבלה הזאת לא נתנה לי ציון על המבחן השלישי. לא עשיתי את המבחן השלישי, זה נכון, אבל ביקשתי שוב ושוב שתיתן לי מבחן חוזר, עבודה, משהו. ולא. היא התחמקה ממני בשיטתיות. ועכשיו היא לא נתנה לי ציון. אפילו באזרחות קיבלתי 70 על המבחן שלא עשיתי! אז עירערתי. ואם לא מקבלים את הערעור שלי אני שורפת למורה את האוטו. או שלא. בכל מקרה אני אתעצבן. הבגרות עצמה הייתה קלה. כלומר, נכון, למרות שהיו בה רק ארבע שאלות היא הייתה ארוכה כמו הגלות, אבל ידעתי המון. כתבתי איזה שבעה דפים, זה ממש שיא בשבילי. והדבר המצחיק הוא שבכלל לא התכוננתי, אז נורא הופתעתי לראות שאני יודעת כל כך הרבה. העובדה שהיו שאלות קלות על הגלגול, האודיסיאה וסונט 130 עזרה. אני אוהבת את שלושת אלה. אחרי שיצאתי מהכיתה, הלכתי לחדר של המנהלת, שם ישבו חלק מהמחנכות של השכבה שלי עם הרכזת ועברו על הטיוטה של ספר המחזור. ושם די התחלתי לבכות. כי היה לי עצוב שאני סיימתי. בכל מקרה הזמינו אותי לשבת ועודדו אותי ונתנו לי להסתכל בטיוטה (יצא אחלה, דרך אגב. כלומר, חוץ מהאיש השעיר והמכוער). וזה היה נחמד. אבל עדיין נורא עצוב לי. וזה ממש מוזר כי אני ציפיתי לרגע הזה מאז כיתה ז' ופתאום זה פה אבל עכשיו אני רוצה לדחות את זה קצת. כי... לא יודעת. לא רוצה לעזוב. =D

קורורו

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מקווה שקיבלת ציון טוב ^^ בכל מקרה, הייתי מתפלאת אם לא היית מרגישה עצובה על סוף י"ב (נו, לא שאני עברתי את זה - אבל זה עצוב!).

star_female

New member
כן, זה ככה...

רוצים לסיים את הלימודים, אבל כשמבינים שזה באמת נגמר עוד מעט זה קשה... קרה לי יותר בקורס תכנות מאשר בבי"ס, אבל למרות שהוא היה חצי שנה (לעומת 3 שנים של תיכון) הכרתי את רוב האנשים מהקורס הרבה יותר טוב מאשר 99% מהשכבה בתיכון, אז זה היה יותר קשה.

למעלה